2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor fena carpti Fb’yi.İlk maci da kazanmalarini bekliyordum ama o gun cok kotu savunma yapip De Colo’yu durduramadilar.Bence 3. maci kazanacak Bursaspor.Fb’de birsey yok.
 
Fener'in ne olduğu , ne yaptığı, ne yapmak istediği belli değil. Ortada ortalık malı gibi dolanıyorlar sene başından beri. Bir ara konsantrasyon arttırıp 4-5 maçlık harikalar yaratıyorlar. Sonra bir anda yerin dibine giriyorlar. Sonra da sezon bitse de gitsek kafasına giriyorlar. 3 senedir aynı terane.
Bence Bursa'yı eleyebilirlerdi ama şu ikinci maçı kaybettiysen geçmiş olsun. Bir üst tura çıkma ihtimali tek maça bağlı olan Bursa'nın neler yaptığını gördük. Bırakmayacaklardır.
 
Efes serisi çok çok zor geçicek heleki kısıtlı uzun rotasyonumuz çok zorluyor
2. Etken dış şut yüzdemiz çok önemli %40-45 üstü atarsak maçı alma şansımız çok yükselir.
En önemlisi ise savunma temasli oynayıp baydırmamız lazım ama fauller canımızı sıkabilir.
Bunları eğer halledebilirsek Pistiolis hocam ile inşallah kazanırız ve finale çıkarız.
 
Galatasaray-Karsiyaka vs Bursaspor-Gaziantep(Dacka) finali olursa % 500 sampiyon oluruz. Bursa yerine fb'de gelse sampiyonluk bizim olur. Galatasaray-efes yari finali gerceklesirse ligin erken finali olur.
 
Antep dün maçı almışken kendi elleriyle verdi salak saçma. Resmen 2-0'la Daçka'yı süpürmüşlerdi ama intihar ettiler. Hem taraftar salon hem de oyuncular almış başını giderken; maçın da en kritik yerine önde girmişken verdiler. Daçka'nın çembere değmeyen şutları da gözlerimi kanattı. Hakem kararları da tuhaftı maç içinde. 3.maç ne olur kestirmek güç.
Efes'in KSK maçı bugünkü neticeden sonra şekillenir. Gerçi Efes EL şampiyonu olsa da , elense de ligi almaya oynar yine.
FB-Bursa maçında da hakemler yardım etse de etmese de Fener'in cürmü belli. Kafa olarak hiç yoklar, oyuncu kalitesi de düşük. De Colo olmasa çoktan 2-0'la evine dönüp arkasına yaslanıp rakibini bekliyordu Bursa.
Şu eşleşmelerde tek avantajlı biz olduk sanırım. Şimdi oyuncularını daha iyi hazırlayıp konsantre etmek için bolca vakti var Pistiolis'in.
 
Bursa - fb macinda Bursa kesin favori. Isimler degil, takimin uyumu,yakaladigi ahenk ve motivasyon favori yapar. Yoksa kluplerin gecmislerine bakarsak her sene bizim sampiyon olmamiz lazim. kontak kapamis ve bir cok oyuncusu,coachu sezon sonu ayrilacak fb ye , Bursa elenirse cok yazik olacak. Karsiyaka son ceyrege kafa kafaya oynar ama Efes'e kaybeder seriyi.(Zaten surpriz olursa sampiyonlugumuz hayirli olsun)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst