2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes maçı erteletmekte haklıymış. Yorgunluk en büyük belaları oluyordu az daha. Şimdi lige daha moralli ve konsantre dönecekler. Ataman'ı biraz tanıyorsam backtoback olayını komple kapatacaktır bu sezon. Kupa bırakmamaya çalışacak. KSK'yı ezme ihtimalleri yüksek. Yarı finaldeki muhtemel rakibimiz Efes. EL şampiyonu apoletiyle gelecekleri uzun seride neler yapacağız bilmiyorum, merak ediyorum. Bu, Pistiolis için de çok ilginç bir imtihan olacak. Ha bir sürpriz olur şapkadan KSK çıkarsa ne âlâ.
 
2 takımın tarafındanda bakmak lazım.Eğer biz her takım için bireysel hedefleri var diyorsak Karşıyaka bu durumda haklıdır.

Tıpkı Efes'in kendi menfaati,hedefi için Ruslarla olan maçlar sayilmasin oyu kullanması gibi.

Ülkemizde sorun şundan dolayı oluyor.Bir takım erteleme istiyor kabul ediliyor,diğer takim erteleme istiyor reddediliyor.
Reddedilen takımın en azindan buna içerlemesi çok normal.
 
Burada sikinti iki tarafin rizasi olmadan alinan bir karar olmasi. Yoksa efes el sampiyonlugu soz konusu, kafkaf mac ertelensin mi diye sorsalar bence kafkaf kabul ederdi.
Sormadan yaparsan yanlis bence de. Kafkaf neredeyse bir haftadir mac yapmiyor, ne dese haklilar. Kazanan masada guclu olan oldu.

Bunlar bir yana el sampiyonlugu geldi kafkaf umarim bunun hatrina durumu idare eder. Napalim sevindik efes alinca.

Ps. Fener olsa dediklerimi unutun ve kusura bakmayin. O kadar omurgali degilim, cocukluk askim galatasaray neticede.
 
Anadolu Efes'in bu hakem kararlarına ihtiyacı yok, zaten kalite olarak üst düzeyler, hakemlerin aynı pozisyonları bile sadece efes lehine çalması, KSK kesinlikle savunma yaptırmamaları bizim eşleşmede şimdiden olacakları ortaya koyuyor, Efes'in başarısını hakemler gereksizce ödüllendiriyorlar.
 
1.periyot ''Efes istediği gibi açıp kapatabiliyor farkı'' modunda geçse de ; 2.periyot ''kazaya müsait'' bir maç olarak geçti. Efes'li oyuncuların biraz zafer sarhoşluğu da var EL'den kalan. KSK da bu açıkları iyi işleye işleye maçı kafa kafaya getirdi. Daha iştahlanırlarsa son periyot bir kaza neden olmasın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst