2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklima simsekler düstü Aziz Yildirim diyince

Futbol Vergileri Amatõr Branslara Harciyorsun
Galatasaray Spor Klubu vergi vermiyormu?

Vergilerden nerden baksak 2m dolar bütce olusur.
Nef ,Saha ici reklamlari,Fiba ,Yayin vergiden gelen bütce 6m dolara yakin bütce cikar
Ali Koç detaylı açıklamıştı bunu, vergiyle ilgili sadece bir yıl sanırım bu durum işlemiş, sonrasında epey bir değişiklik yapılmış ve vergi iadesi alma olayı kağıt üzerinde mevcut ama fiiliyatta neredeyse tamamen ortadan kalkmış.
 
DHA'nın haberine göre Pınar Karşıyaka, bir miktar bonservis bedeli karşılığında Türk Telekom'dan Can Korkmaz ve Samet Geyik'i renklerine bağladı.

Bizde yaprak kımıldamıyor 🤦‍♂️

BCL'den kazandıkları ödüllerin kaymağı herhalde bonservisle oyuncu almalar vs hem BCL finalisti oldukları hem de BSL derecesi nedeni ile ayrı ayrı bonus kaptılar diye biliyorum
 
Bahçeşehir- Langston Hall

Iyi transfer Kızılyıldız 'la sözleşmesi sürüyordu as guardı iyi bir pg. Galatasaray olsaydı dediğim biriydi.
 
Son düzenleme:
Andrew Andrews Telekom ile anlaşmış istikrarlı bir combo guard ekonomik risksiz bir tercih. Telekom bir nebze düşürmüş çıtayı ama doğru sekilde küçülmeye çalışıyorlar.
 
Türk Telekom, son olarak Olympiacos forması giyen 28 yaşındaki ABD'li pivot Octavius Ellis'i kadrosuna katıyor. (via@SdnaGr)
 
Doğru Fenerbahçe'yi kastettim; açıklamış çünkü Fenerbahçe ile anlaştığını. Son 7-8 yıla bakarsak kesinlikle doğru ama benim daha önceleri de söyleyip burada biraz linç yediğim gibi; o saygınlık Obradovic'ten geldi, Fenerbahçe'den değil. Zaten son 2-3 yıldır bunu somut verilerle de görüyoruz.
Sadece Obradovic değil başta Ülker, Doğuş, Koç
 
Son şansını da kaybetti. Şunu alana kadar ortalama bi 4 numara alsalar dünya kadar farkederdi. Bizdeyken çok dikkat çekiyordu bu riskler tutmayınca; ama Efes gibi yüksek bütçeli takımlarda bi şekilde tolere edilebiliyor. Tabi ismi olduğu için yine “denenebilir makul risk” olarak anılmaya devam edecek. Bu yüzden hep diyorum Kenan Sipahi’ye bulaşmamak lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst