2021-2022 Euroleague

Yorumcu şey diyor,3 oyuncumuz daha 48 saat önce 33 dk üzeri oynadılar :) oynatma,süreyi ona göre ayarla.Ona göre takım kur.Ona göre planlama yap.

Efes maç içerisinde iyi giderken veya kazandığı maçlardan sonra,artık eski haline döndü düşüncesi yanlış bir düşünce oluyor.Bu sezon bu takım kazandığı,önde olduğu hiçbir maçta güven vermiyor.
 
Ortalaması 71 olan Milano'ya 51 attık şimdiden diye diye, heriflere 70 küsur anca yedirttiler zorla :D Tabii benim Milano ve Messina'ya sövüşümün de payı var bu enteresan galibiyette.
 
Polonara çok iyi bir performansla çok iyi bir çıkış yaptı ve doğal olarak kulüpler almak istedi. Anormal olan ; bu sene Göksenin'e bağlaması. Nasıl böyle oldu çözemedi kimse.
Fenerbahçe için 2 ay önceden yazdığım kehanet yine gerçek oldu ; tıpkı geçen seneki senaryo gibi. Kısa süreli harika bir sekans yaşadılar. Geleni geçeni ezerek yendiler. Fakat bu sadece bir reaksiyondu. Kalıcı bir plan yahut kalıcı bir kalite değildi. Kokoskov dönemi de 10 maç boyunda herkesi süpürdüler ama sonra da 30-40 yemeye başladılar.
2 haftadır ağlıyorlardı galibiyetlerimiz gitti diye ; e aynı durumdaki Monaco da çıkıp herkesi ezmeye başladı. Hem de ezdikleri Efes ve Olympiakos gibi kalburüstü takımlar. Sen Baskonia'yı yenemiyorsan zaten ağlama. Twitter'da salak salak ''Fener şu kadroyla gidemedi, Allah'ın Maccabi'si falan mı gidecek, yazıklar olsun EL'ye'' yazmışlar. Maccabi dediğinin kadrosu da Reynolds, Nunnaly , Williams falan yani düşün. Tabii bunların kafada bütün dünya bunlara düşman.
Reynolds, Nunnally, Willams falan öyle çok da üst seviye değiller ki.
 
Yorumcu şey diyor,3 oyuncumuz daha 48 saat önce 33 dk üzeri oynadılar :) oynatma,süreyi ona göre ayarla.Ona göre takım kur.Ona göre planlama yap.

Efes maç içerisinde iyi giderken veya kazandığı maçlardan sonra,artık eski haline döndü düşüncesi yanlış bir düşünce oluyor.Bu sezon bu takım kazandığı,önde olduğu hiçbir maçta güven vermiyor.
ama geride olduğu her maçta da (en azından benim izlediklerimde) her an geri dönebilir hissini veriyor.
 
ama geride olduğu her maçta da (en azından benim izlediklerimde) her an geri dönebilir hissini veriyor.

Euroleaguedeki Fenerbahce maçıyla beraber bir düşüş var takımda.Kolay kazanacağı maçı zora sokmuşlardı.Bir tek Real Madrid maçını geriden gelip kazandılar.Deplasmanlardada Efes diye bir takım yok bu sezon.

Bu sene şampiyon olmaları büyük sürpriz olur bence.
 
Rus takimlarinin yok sayilmasi konusunda magduriyet yarattiniz,Efes hainlik yapti dediniz falan da hangi macta varlik gosterebildiniz be kardesim ?
Kendi sahasinda en buyuk rakibine kupa toreni yaptirtir oradan magduriyet yaratir yok biber gazi sikmislar bilmem ne e sen istemedin mi o kupanin oraya gelmesini neden konuyu buraya baglarsin,kaybettigi her seyi hakemlere,federasyona hatta Uefaya,Euroleague’e baglar ama is icraata gelince sifir :)
Bu sezonki Euroleague sezonu da boyle oldu bunlar icin :) Madem hakkinin yendigini dusunuyorsun cik bir durus goster,kendini kanitla.20m Euro butceyle Baskonia’ya,Monaco’ya bugun de Barcelona’ya ezim ezim ezilme :)
Oh iyi oldu :)
 
Obradovic sonrası bu halet-i ruhiyeyi kolay kolay atamayacaklar üzerlerinden. Ondan önceki Pianigiani Fener'i neyse o şu an. Bazı şeyler salon, forma, para, bütçe, transferler ile olmuyor maalesef. Adam gitti; 3 yıldır hala sürünüyorlar. 1 değil 2 değil 3 yıl oldu. 3 koca yılda başa döndüler. Yaşanan başarılı 3 yıl hiç yaşanmamış gibi silindi.
Yani 3 sezondur aynı senaryoyu ve de aynı zaman dilimlerinde yaşıyorlar. Sezona kötü başlıyorlar, aralık sonrası dönemde kısa bir sükse yapıyorlar, sonra bizden buraya kadar deyip fark yemeye abone oluyorlar. 3 yıldır aynı kısır döngü.
Öyle basketbolda marka oldu gibi romantik laflarına da pek katılmıyorum İhsan Bayülken'in. Obradovic geldi, kendi kalitesiyle alıp bir yerlere getirdi ve bıraktığı yerden yere çakıldılar. Yani öğrencisine yardım eden öğretmen misali. Bunlara geldi yardım etti, geçirdi sınavdan. Ama diğer sınavda bunlar yine sınıfta kaldı Obra gidince. Zaten tablo nesnel olarak da ortada. Zaten sadece parayla olsa ; önceden bi ton para verdikleri Pianigiani ve ekibi de süpürürdü ortalığı.
Ali Koç ve ekibiyle de parlak bir gelecek görmüyorum basketbol şubesinin. Muhtemelen yine küçülür bütçeleri bir tık daha. Yapılan yanlış transferler + koç arama buhranı da devam eder.
 
Yani kendi evindesin, rakip Alba Berlin ve en önemli oyuncusundan yoksun gelmiş. Son periyoda 36 sayıda giriyorsun... Henry imiş, Guduric imiş hikaye bunlar. Sahada maçı çevirebilecek 1 TANE oyuncu yok , 1 TANE . Tamamen overrated salak saçma isimler var. Gerçekten ilk 3 çeyrek gözlerim kanadı. En son bu kadar vasat altı isimler topluluğunu 2018-19 Fenerbahçe futbol takımında görmüştüm.
Henry denen adam topu alıp abuk subuk cross yapmaktan başka hiçbir şey yapamıyor. Ne bir deliciliği , ne bir pasörlüğü, ne bir skorerliği ne de asist özelliği var. Ama buralarda Curry falandı geçen aya kadar. Guduric desen zorlama lider yaratmaya çalışıyorlar. Tamam 3-5 maç çıkar skor atar ama ötesi olmaz bu adamdan, olmuyor da. Geri kalan adamlara bakıyorsun ; İsmet, Melih, Şehmus, Polonara, Barthel, Booker. Yahu bunların hepsini toplasan 2 adam ya eder ya etmez. Kim alacak bu maçı o parkede ? Garibim bi Pierre var tek başına aklı başında olan. Diğerleri neden parkede olduğunun bile farkında değil.
De Colo diye gömdükleri adamın forması bile bu isimleri donunda sallar. İyi o zaman, git De Colo üzerine değil de; Henry, Guduric, Şehmus üzerine inşa et takımı.
 
Pierre çok ilginç bir oyuncu. Fiziği öyle ahım şahım değil ama çok sert ve dengeli bir vücudu var. Arkası dönük post oynadığında sırtına kimi alırsa alsın dümdüz edip gidiyor çembere doğru. Çok da agresif ve hareketli gittiği için ya sayı atıyor ya da faul alıyor. Bunu bilip de hala dış şutta çare aramaya çalışıyorsun. Adama kaç kere top indirmeyi akıl ettiler bilmiyorum.
 
Fb’nin su anki durumu tamamen coachingle alakali bir durum.Bazi oyuncularin seviyesi tartisilir ama sonucta daha gecen sezona kadar kendi takimlarinda ust duzey performans veren oyuncularin su anda bu halde olmasinin baska aciklamasi yok yani.Sonucta Fb’den ustte olan Oly,Maccabi,Bayern falan Papaloukasla Teodosicle falan oynamiyor yani.
 

Üst