2022-2023 Euroleague

normalde Efes mağlup olunca aşırı keyif alırım valla, fener nefretimi beşe katlar efes nefretim. ama harbiden felaket durumdalar, kayıtsız kalmak zor. fenerlileri mutlu etme hoca, toparla kendini.
 
Baskonia yapti yine yapacagini..Efes’te bu sezon eline kadar alip kaybettigi kacinci mac oldu onu hesaplasin..4 dk kala 10 sayi onde olmak siradan bir takim icin cok onemli degil ama son 2 yilin Euroleague sampiyonu bu kadroyla 4 dk kala 10 sayidan mac veremez,vermemeli..Hele ki boylesine kritik bir macta..
Efes’ten birsey olmayacak gibi yavastan Baskonia saflarina geceyim ben..
 
Efes play off yapar ama 8'den falan yapar. maccabi kaybediyor şuan, aralarındaki galibiyet farkı 1. baskonia da direk rakipleriydi 2 galibiyete çıktı aradaki fark. bakalım bu cendereden nasıl çıkacaklar.
açıkçası, sürekli üst üste 3. şampiyonluk vurgusunun yapıldığı bir takımın bir sezonda en az 5 maçını böyle 10-15 sayı farklara getirip kaybetmesi normal değil. yani oyuncular doymuş gibi duruyor bence. bunun yanında micic de ego problemi, clyburn'un sürekli oynamak istemesi falan. sadece larkin kendisini dizginlemiş durumda bence, epey olgun hareket ediyor hem karakter hem oyun olarak. onun dışında durumlar kötü. hoca el atar düzelirler deseeeek, ne dese el kol yapan micic var oynamak istiyorum diyen clyburn var. acaba bir takıma 3 general fazla mı geldi, e o zaman mevzu yine hocada bitiyor. onları bastırıp otorite kurmak yine ondan geçiyor, obra nasıl yaptıysa zamanında ergin de aynısını yapmalı.
 
Ergin hoca inanılmaz formsuz. Takım hiç savunma yapamıyor ve ısrarla aynı oyuncularla oynuyor. Kısa 5 oynadıkları süre boyunca Bryant ile oynasalardı rahat alacaklardı maçı.Dunston’ın artık nefesi uzun sürelere yetmiyor.Adamın hali kalmadı ve 4 numarada ısrarla Clyburn ile oynadı. Adamın bu pota altına kariyer maçını oynaması çok normal.
 
Muhtemelen yakında kadro dışılar başlar Anadolu Efes'te. Benim asıl anlamadığım son topu Pleiss için çizmek de neyin nesi? Hadi ona çizmedin top ona şansa geldi. Yahu maç başından beri oynamamış adamı son topta oyuna sokmak nedir? Ergin hoca aşırı formsuz ve gergin şu anda. Bu sene final four bile çok zor...
 
Zamanında az kalsın alıyorduk onu. İyi oyuncu bence de.

Ertuğrul Erdoğan iyi oyuncu seçiyordu bizdeki döneminde. Oyuncuları Ertuğrul erdoğana seçtirip, pistiolise coaching yaptırabilsek daha iyi durumda olabilirdik:)))
Evet o donem cok iyi yabancilar almistik.Harrison,Hayes,Whittington,Poythress,Zach Auguste gibi bizden gidip Euroleague’de boy gosteren oyuncularimiz olmustu.
 
Zamanında az kalsın alıyorduk onu. İyi oyuncu bence de.

Ertuğrul Erdoğan iyi oyuncu seçiyordu bizdeki döneminde. Oyuncuları Ertuğrul erdoğana seçtirip, pistiolise coaching yaptırabilsek daha iyi durumda olabilirdik:)))

Ergin Ataman seneye kalırsa Pleiss yerine getireceği oyuncuyu dün buldu😀 Costello şimdiden Anadolu Efes'te hayırlı olsun ☺

Bence Micic'in arkasına Darius Thompson'u da almayı aklından geçiriyordur 😀
 
Son düzenleme:
Dünyanın en basit faulüne feryat figân ağlayan arsızlaşan Wilbekin ikinci teknikten atıldı. Şaka gibi ya. Herif resmen 2x2=4 değil 5 diye kavga çıkardı. Fener'e gelen enteresanlaşıyor, IQ kaybı yaşıyor.
 
Çok ağlıyorlar , çok fazla ağlıyorlar. O kadar fazla ağlıyorlar ki maçı izlemekten bunaldım. Olympaikos ellerini bağlamış tokat manyağı yapıyor bunları ama her pozisyonda zırlayarak maça dönmeye çalışıyorlar. İnsanda biraz utanma olur. Toparlanamazlarsa astronomik bir skor ortaya çıkacak maç sonu.
 

Üst