2022-2023 Euroleague

Ben Milano yerinde olsam Messina yerine Andrea Trinchieri ile yola devam ederim. Bu kadar büyük bütçeler ve kaliteli oyunculara rağmen bu zamana kadar Euroleague’i alamaması bana göre çok büyük bir başarısızlık.
 
Messina tarafından öyle bir hipnoz edilmişler ki sezon başı boşta olan itoudisi bile göremediler. milano'da bütçe var, seyirci de var. o takıma coşkuyu verecek bir koç lazımdı ki itoudis tam o isimdi. onlar için kaçan balık büyük oldu ama onlar büyük balığı messina zannetmeye devam etsinler. bu sezon bologna ile yaptıkları iki resmi maçı da kaybettiler yani bu sezonu kupasız bitireceklerinin habercisidir bu.
 
İsimlerin oynamadığını, yeteneğin oynadığını kabul etme dönemine geçmek lazım artık. Messina yılların israfı. Tek 1 şey dahi katamadı Milano'ya. O bütçe ve o oyuncuları bana versen ben de en kötü bu dereceyi yakalayabilirim. Saras ve Messina'dan neyi bekliyorlar hala ne umuyorlar anlamıyorum. Daha ne olması lazım yani ?
 
Efes ilk 12 dakikada Real Madrid’den 35 sayi yedi.En iyi doneminde de harika bir savunma takimi degildi ama top dolastirmanin ve hucumda akiciligin 4 senedir ilk defa bu kadar sikintili oldugu bir zamanda baya delik desik oldular.
 
Efes’in 4 numaralari o kadar rezil durumdaki Clyburn 4’e gecince colde su bulmus gibi oldu takim bir anda.Taylor’da fena degil gibi sanki bakalim.
 
Taylor cok iyi bir oyuncu. Sezon basinda Dee Bostun yanina alinmasi gereken oyuncuydu kendisi. Taylor ile sezon sonuna kadar sozlesmesi devam etmeli. Larkin-Micic in yedekleri Taylor-Beabouis olmali.
 
Ergin ataman sever barcelona maçlarını. aradığı motivasyon ve çıkış maçı bu maç olabilir.
 
Son düzenleme:
Efes’e birebir eslesme anlaminda Euroleague’de en cok sikinti yaratacak takim acik ara Barcelona.
Micic/Satoransky
Clyburn/Kalinic
En onemli iki oyuncunun karsisinda ligin belkide pozisyonundaki en iyi savunmacilari var.
 
4 numarada Mbaye’den,5 numarada Dunston’dan katki gelince Efes yine alisilagelmis topunu oynamaya basladi.Daha macin bitimine cok var ama su ana kadar iyi basketbol oynadilar.
 
Yani macin sonucu ne olur bilmem ama soylemeden gecemeyecegim.Euroleague’in acik ara en genis rotasyonlu kadrosunun,en her oyun sekline uygun oyuncusunun oldugu su Barcelona kadrosunun oynadigi basketbolu gorunce de Saras’tan bir cacik olmayacagini net gorebiliyorum ya.
 
Yani macin sonucu ne olur bilmem ama soylemeden gecemeyecegim.Euroleague’in acik ara en genis rotasyonlu kadrosunun,en her oyun sekline uygun oyuncusunun oldugu su Barcelona kadrosunun oynadigi basketbolu gorunce de Saras’tan bir cacik olmayacagini net gorebiliyorum ya.
1 numara pozisyonu çok kötü Barcelona nun, ama tabi Saras faktörü daha da önde.
 
Şu son 4.30 dk kaladan beri neler oluyor be.2 buçuk dkda 27 sayı olmuş.

Barcelona'nın takım halinde ruh halini hiç beğenmedim.Dağılmaya çok müsait takımlar.Larkin'de dönse Efes daha fazla keyif verir.
 

Üst