• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sinandogan53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
20220817_150345.jpg
Yeni sezon transferlerini sürdüren Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, genç orta oyuncu Ayçin Akyol’u kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 1999 doğumlu, 1.88 boyundaki orta oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sene başında Popovic ile birlikte Akimova'da gelecekti. bütçe onaylanmayınca Akimova işi yatmıştı. Eğer tekrar o işi canlandırabilirsek son yıllarda ki en iddialı kadro kurulmuş olur.

Akimova Fransa da bir takıma gitti diye biliyorum. Ayçin Akyol un 2 yıllık olması bence güzel. İyi hamleler yapıldı sadece Pç kaldı bakalım o hamlede bir şekilde yapılacak

ayçin ve popovic harika transferler. ortalarımız kuvvetli oldu. smaçörlerimizde iyi bence, tek sıkıntı çapraz.

Bir yabancı daha gelirse kaliteli offf iddialı oluruz ezilmeyiz

Ayçin Akyol: “Galatasaray gibi büyük bir camianın parçası olduğum için inanılmaz mutlu ve gururluyum. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki bu sezon ve önümüzdeki sezonda birlikte çok güzel işler başaracağımıza, çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Nazlı Eda Kafkas: “Herkese merhaba. Böyle büyük bir camianın ve ailenin bir parçası olmak gerçekten çok gurur verici benim için. Tüm takım arkadaşlarıma sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.”

Karmen Aksoy: “Galatasaray camiasına katıldığım için çok mutluyum öncelikle. En çok da Galatasaray taraftarının önünde oynayacağım için çok mutluyum. Bütün takım arkadaşlarıma sağlıklı bir sezon geçirmeyi diliyorum.”

Fulden Ural: “Öncelikle böyle büyük bir camiada olduğum için çok mutluyum. Umarım bir sezon hedeflerimizin hepsine ulaşırız. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. Herkese mutlu, sağlıklı, güzel bir sezon diliyorum.”

Umarım iyi bir Pç alınır. Orta oyuncular iyi ilkin gibi iyi ve yerli smaçör var Anthi var hadi birde iyi bir çapraz olursa çok iyi olucak

Lorrayna Marys ile ilgileniyormuşuz kulübü oyuncuyu salmak istemiyormuş muhtemelen gerçekleşmiyecek

Lorrayna Marys yada başka bir Pç zaten bonservis ödemeden alınacak oyuncu kalmadı. Alexia yı da Vakıfbank göndermez umarım bu kadroya yazık olmaz iyi bir Pç ile 4. peşinde koşabiliriz

İyi bir pç alamıycaz belli lorrayna marys seviyesine kadar düşmüşüz gailada elden kaçtı kazana gidicek gibi duruyor

Bu saatten sonra ya Amerikalı veya Brezilya genç ve tanınmamış bir oyuncu olacak gibi tutarsa iyi tutmazsa anca play off kovalarız

Demin yazmayı unuttum Eczacı hem Tijana hem Fabris i ne yapacak anlamadım valla

Geri