2024-2025 Kadın Voleybol Takımı

Önümüzde ki sezonun kadrosu da bu sezon bitmeden bitirildi bir yabancı orta kaldı yönetim bu sene süreci güzel yöneti. Yerli orta Fatma yerli smaçör Sude skorer yabancı smaçör Uzelac olucak bence yabancı orta içinde acele etmeye gerek yok.
 
Yabancı orta hariç bütün transferler noktalandı yada pürüzler kaldı. Bu kadro bir kaç yıl korunursa çok iyi kadro kuruldu derim ama Cibaranın söylemlerinden anladığımız kadarıyla bu oyuncuları parlatıp göndermek için kurulduysa bu oyuncuların toyluğu için bir seneyi boşuna yine vermiş olucaz bu sene de boşuna gidecek. Bu kadro şuan şampiyonluk yarışına giremez bir kaç sene içinde kendi mevkilerinin en iyileri arasına girecek oyuncularla dolduruldu ama. Umarım bu kadro korunur ve bu taraftar hak ettiğini alır. Ama dediğim gibi amaç yetiştir gönderse Avrupa’ya gitsek yeter havasında devam ederiz.Elimize güzel bir fırsat geldi umarım bu alınan gençler tutulur.
 
Normal sezonun en cok sayi ureten yerlisi ile en cok blok yapan isimi bizde olacak; diğer hamleler de bence fena degil ve üzeri seviyede...
Ilk 4 sonrası bakacagiz ama istikrar ile uzun seneler dominasyon bile yapabilme sansimiz olabilir...
4. Olacağız dememiz için yabancı smaçör ve orta oyuncu hamlelerini görmemiz gerekiyor. Şuan belirsiz bence gelecek sezon. Piyasada birkaç tane iyi orta ve smaçör kaldı onları alamazsak işimiz zor. Fb varken dominasyon çok zor görünüyor vargas arina gibi isimleri var
 
4. Olacağız dememiz için yabancı smaçör ve orta oyuncu hamlelerini görmemiz gerekiyor. Şuan belirsiz bence gelecek sezon. Piyasada birkaç tane iyi orta ve smaçör kaldı onları alamazsak işimiz zor. Fb varken dominasyon çok zor görünüyor vargas arina gibi isimleri var
Kalandadze bence yeterli bir smaçör önceki sene şampiyonalar ligini dağıtmıştı. Uzelac da bitecek gibi bence yeni Arina 19 yaşında olmasına rağmen Sırbistan’ın as smaçörü olacak olimpiyatlar da gibi duruyor.Zaten yerli olarak ligin en skorer yerlisi be en iyi 2. Manşet alan oyuncu olan İlkin gerçeği var.Ortaya da tecrübeli iyi bir yabancı çekilirse bence 4. Olur bu sezon bu takım ilk 3 çok zor ama kimya uyarsa zorlar.
 
Galatasaray'da smaçör pozisyonunda Sırp Uzelac ismi çok yüksek ihitmalle bitti. Sırbistan'da Guidetti onu çokça kullanacaktır turnuvalarda.

Orta oyuncu için listede Laura Heyrman vardı ama takımda kaldı. Ayrıca pasörde Bongaerts - Aslıhan transferi bitti. Yabancı orta sezon sonu netleşir.
(Via : Serkan Özen)
Uzelac net bir şekilde yılın transferidir 3 yıl sonra Markova Uzelac ve Arina smaçör bölgesini domine eden oyuncular olucak gibi duruyor. İlkin güzel bir gelişim yakalarsa oda bu ekibe katılır.
 
Zeren spor, sultanlar liginde olmak için bazı kulüplerle görüşüyormuş. Malinov, uzelac, mihajlovic ve Kübra gibi isimlerle anlaşmışlar. Galatasaray Uzelac ve kübrayı zeren adlı kulübe kaptırırsa vah vah yani
 

Üst