2024-2025 Kadın Voleybol Takımı

Gizem Hanım'ın vurguladığı sinerji gelecek sezon doğmaya aday duruyor. Tabi CEV Cup katılımı ihtimalinde. Sutopunda Avrupa'nın üçüncü kupasını kazanmaya gidiyor olduğumuz dönemde takımı takdirle takip etsek de, 3 CEV Cup finali ve 2 Şampiyonlar Ligi Final Four'unun ardından; Türkiye'nin 8 sezonda Şampiyonlar Ligi şampiyonu çıkardığı ortamda kapıyı CEV Cup'tan açmamız gerekiyor. Zira sutopunda erkekler adına ülke tarihinde ilk olma hali kadın voleybolda geçerli olmaz.

2011-2014 aralığında cenazeden ve düğünden çıkıp kadın voleybol maçına gelme refleksi gösteriyorduk. Bu refleksin Kuzeyboru karşısında bayramın ilk gününde ortaya konabilmesi sadece İris ailesine destek vermek üzerinden, kulüpten çok tribün refleksiyle mümkün olabilir. Zira Fenerbahçeliler normalde keyifli tribün aktivitesi olarak yorumladığımız, pankartının ele geçirilmesiyle rakip tribün grubunu kendini feshetmeye itmeyi; görsel anlatımın ana belirleyici olduğu zaman diliminde her ögesiyle eline yüzüne bulaştırdı.
 
Seneye lig gelirleri için önemli bir transfer geldi Kuzeyborudan.Bütün Asya voleybolunun sevgilisi haline gelen Vietnamlı bir oyuncuyu ilkez Avrupa’ya çektiler. Daha önce Sarıyer iki Taylandlıyı ligimize çekmişti Sarıyer o sezon maçları en çok izlenen takımdı her maç 200 k civarı yaklaşıyordu. Bu sezon da Kuzeyboru Asya’nın gözdesi olacak gibi.
 
Son düzenleme:
🇪🇺 CEV Şampiyonlar Ligi All Star Team Oylaması Adaylar

📌 S: 🇮🇹 Orro - 🇵🇱 Wolosz - 🇹🇷 Elif - 🇷🇸 Maja

📌 OPP: 🇮🇹 Egonu - 🇸🇪 Haak - 🇷🇸 Boskovic - 🇺🇸 Rivers

📌 OH1: 🇧🇷 Gabi - 🇬🇪 Kalandadze - 🇷🇺 Kotikova - 🇨🇦 Gray

📌 OH2: 🇧🇪 Herbots - 🇺🇸 Plummer - 🇷🇺 Fedorovtseva - 🇺🇸 Frantti

📌 MB1: 🇹🇷 Eda - 🇺🇸 Ogbogu - 🇳🇱 Robin - 🇩🇪 Strubbe

📌 MB2: 🇺🇸 Rettke - 🇹🇷 Jack - 🇧🇷 Carol - 🇮🇹 Folie

📌 L: 🇩🇴 Castillo - 🇹🇷 Gizem - 🇮🇹 Moki - 🇹🇷 Simge

📌 Coach: 🇮🇹 Gaspari - 🇮🇹 Santarelli - 🇮🇹 Lavarini - 🇹🇷 Ferhat
 
Alexia transferi çok eleştiriliyor ama senin başından beri transfer edilmesi gereken bir oyuncu olduğunu söylemiştim.Alexia as oynarken neler yapabildiğini zaten senelerdir bize gösteriyor. Ama yedek oynadığı her sezonda bir okadar kötü oynuyo Alexia yedek olma psikolojisini yönetemiyor bu çok net. Vakıfın oynadığı 3. olma mücadelesinde iki maçta da Vakıfbank’ın en skorer oyuncusuydu blok ve servis de çok üst düzey katkı verdi. Alexia’nın halla Alexia olduğunu as oynadığı bu iki maçta gösterdi.
 
Seçim senesi sezon bitmeden bütün kadroyu oluşturduğu için yönetimi tebrik etmemiz lazım. Şuana kadar hep seçim seneleri kadro yaz sonu toplama elden kalanlarla olduğu için bir başarı gelmiyordu şuan tek eksik yerli orta orası içinde Fatma ile devam yada o seviye bir oyuncu yeterli zaten sezon boyu 4. ortalar görünmüyor.
 
Bu kadrodan benim beklentim; lig ve kupanın toplamında Fenerbahçe ve Vakıfbank'a karşı galibiyet, Eczacıbaşı'na karşı da tercihen birden fazla galibiyet çıkarması. 2019-2020'de Gizem Hanım'ın vurguladığı gibi hücumcu smaçörle oynamak iç sahada Fenerbahçe derbisi galibiyeti getirmişti. Vargas yine sahadaydı üstelik.

İtalya Ligi'nin finansal akışın sınırlı olduğu zamanlarda ortaya çıkardığı bilfiil yer savunması yapan takımları izlemek bana keyif veriyor. Fakat öncelik sonuçtur. Piyasada, pazarda Lazovic'e kıyasla öncül bir seçenek dikkat çekiyorsa elbette yönelim gösterilsin. Zeren Group, şayet iş hukukunda da sorun yaratacak bir isim benzerliği yoksa Karadağ'ın ilk Starbucks'ını açacak olan finans topluluğu. Bilimselliği çok tartışmalı İşletme derslerinde yıllar boyu anlatılacak bir risk alıyorlar Balkanlara kahve zinciri sokarak, üstelik markanın ekonomi-politikteki karşılığı bu haldeyken. İlk 3'e karşı toplam 3-4 galibiyet bekliyorum dememin sebebi bütçeyken, kendileriyle rekabet üzerinden oyuncu alamamak da şaşırtıcı gelmiyor bana.
 

Üst