Alpaslan Dikmen

Şahsen tanımıyorum ama birkaç röportajını okuyup dinledim.Tam bir Galatasaray hastasıydı.Galatasaray denilince tüylerim diken diken oluyor dersi.Oğlu kaç yaşında acaba?
Allah gani gani rahmet eylesin.Ruhu şad mekanı cennet olsun.İnşallah.
 
Arkadaşlar bugün yastayız, forumumuz kapalı, dağ gibi abimizi kaybettik, bugünlük boşverelim takımına, maçına, hazırlığına, gurovic'ine!

Alpaslan abimizin matemini tutalım.

Allah rahmet eylesin tekrardan.
 
Ağabeyimizin cenazesi İstanbul'a doğru yola çıkıyormuş. hastanedeki yakınlarımız da taburcu olucaklar haliyle. ben de İstanbul'a gidiyorum şimdi cenaze'de görüşmek üzere.
 
006.jpg
 
Kac senedir tanıdıgımı ben bile hatırlamıyorum; o zamanlar 12-13 yaşlarında ortaokul öğrencisi bir çocuktum, yaşıma başıma bakmadan beni dinler her konuda yardımcı olmaya çalışırdı; defalarca evinde misafir etmiş her daim gönlümü hoş tutmuştu.

Nereden nereye, elbette ki bir gün hepimizin gideceği aynı ama bu kadar çabuk olmamalıydı.

Hepimizin başı sağolsun...
 
Çağdaş Bayraktar' Alıntı:
Benim için bu olayın iki farklı yıkımı var.Birincisi abimizi kaybetmiş olmak diğeriyse gözlemlediğim forumlarda yazan kitleyle tribünlerde bağıran kitleler arasındaki bilgi bilinç uçurumu genellemesini bozan kişiyi kaybetmiş olmak.Alpaslan abi hem trbünde öncü olup hem organitörlük yapıp hemde "düşünebilen" yapısıyla bu konuda istisnaydı.Bir nevi trbüne saygınlık kazandıran kişilerin başında geliyordu.Belki bi şeklde belli bi zamanla acımız dinmesede soğur ama onun yaratacağı boşluğu doldurmak...
Belkide saçma olucak ama aklıma bir söylem geldi bu konuyu düşündüğümde..Atatürk öldüğünde yabancı bir devlet adamı onun için;"Atatürk'ü kaybettik.dünya barışı için doğu cephesinin kolonu yıkıldı artık kimse barışın garantisini veremez " demişti.Teşbihte hata olmaz Alpaslan abininde konumu ultrAslan için bir nevi böleydi..En büyük korkum budur.Bilmiyorum kaç kişi bu açıdan düşündü..

sevgili çağdaş ultrAslan'ı Alpaslan Abi tek başına kurmadı Yılmaz Başkan ve Sebo Reis'te vardı yanında ama öncü Alpaslan Abi idi. ölye bir konuştunki Alpaslan Abi'nin arkasından ultrAslan dağılacak yada taht kavgası başlayacak zanneder millet. ultrAslan abisini kaybetti. şimdi biz kardeşleri olarak ultrAslan'ı onun çizdiği çizgide yoluna devam ettireceğiz. yaktığı meşale hiç bir zaman sönmeyecek
 
her ne kadar acılı olsak da artık görevimiz hepimizin alparslan abi gibi olmaya çalışmasıdır...
Allah gani gani rahmet eylesin
 
İyiler neden hep erken ölür :( Moralim alt üst oldu. Gözlerim doldu, umutla girdim siteye baktım ki hiç beklenmedik yüreğimi yakan bir haber. İçim sızlıyor yaa. Seni bu kadar seven kardeşlerin varken çekip gitmek olmadı abi olmadı üzdün hepimiziiiii.... :( İnsan sevdiğinin öldüğüne inanmazmış öyle bir duygu kapladı zihnimi off. Alpaslan abi mekanın cennet olsun... Unutmayacağız :( !
 

Üst