• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:31
maç biteli 3 saate yakın oldu ntvsporda maçın haberinin yorumları hala yayınlanmadı, neden acaba:)

aynen bende 1 saattr bakıorm sayfayı yenileyip hiç bi değişklk yok yahu gistin smacından sonra spiker böyle basketlere ihtycm var dedi orda kıl oldum usta
maç biteli 3 saate yakın oldu ntvsporda maçın haberinin yorumları hala yayınlanmadı, neden acaba:)

NTV spor neredeyse kara gun ilan edecek bu gunu.

Arkadaşlar bayan voleybolunda Gamova nasıl rakiplerinden bir karış yukarda oynuyorsa bu adam da hücum da atletizmiyle bir adım önde lakin nasıl Filenin Sultanları takım olup Gamovalı Rusyayı yendiyse biz de takım olarak onları mücadele ederek yendik. Bence bu güzel gecede rakibin iyisini kötüsünü tartışmayı bırakıp doya doya neşemizi yaşayalım.

çok güzel tespit:)
Abi ironi yaptın heralde :)

Ayrıca Shumpert'ın fazla ön plana çıkmasını Fb'nin genel savunma zaafına bağlıyorum ben.Attıklarının çoğu dış atış zaten

Zaten Gist daha çok içeriyi kapatıp Ribaund almaya çalıştı ki, başarılı da oldu

İkili oyunlarımız önceki maçlara göre çok daha düşüktü

gs tv de maçın takrarı ne zamn başlayacak bilginiz var mı

Yalnız Sports Tv'nin de Ntvspor'dan çok farkı yok.
Ya da bana öyle geldi.
İstemeseler de açık veriyorlar, ne iş anlamadım.
Maç içinde, Fenerbahçe 2 sayı gerideydi.Serbest atış oldu. Spiker '' Fenerbahçe için öne geçme şansı '' dedi.
Fenerbahçe 1 sayı öne geçiyor, fenerbahçe maçı kazanmak için avantajlı diyor.
Gist için ''böyle gibi oyunculara ihtiyacımız var''.
Galatasaray kupayı alıyor utanmasalar kupa törenini de vermeyecekler.
Bunların ekmeğini de mi Fener veriyor?
Ne ayak bunlar?

adam atletik ve 2-3 hareketi var koca maçta, savunma 0 zeka -1 hala öyle oyuncu isteyen var. Hızlı hücumlar harici 1 e 1 de bir etkisi olmayan düz bir atletik.
gistin savunmasının 0 olduğunu düşünmüyorum mehteşem olmasa da savunmada gayretli blok ve ribauntlarda başarılı buldum ben

maç biteli 3 saate yakın oldu ntvsporda maçın haberinin yorumları hala yayınlanmadı, neden acaba

Onların kahır gecesi bu akşam patronları çok üzgün onlarda bu üzüntüye ortak oluyorlar.;)

şu an gst vde maç yayınlanıyor arkadaşlar

Tüm fb li dostlarıma burdan sesleniyorum..siz kötü değilsiniz..BİZ ÇOK İYİYİZ...

Çocukluktan beri hayal ettiğim Galatasaray erkek basketbol takımı buydu.

Sen ne vefalı bir sevgilisin GALATASARAY ...

Kuponum tek maçtan yattı ama olsun bu galibiyet benim için 211 lira dan daha önemliydi :)

13 günde tam "7" resmi maç. 2'si Euroleague takımlarına ve tam "7" galibiyet. YORUMSUZ....Tüm takımı ayakta alkışlıyorum...

Çocuktum en son finalde feneri yendiğimizde,bir an gözlerime dawkins,michael,iziç geldi.O ruh sahadaydı sanki,maçı kazanacağımızı zaten biliyordum ama nasıl oynayacağımız önemliydi benim için, Gördüm artık dahada rahatım YENİLMEZ ARMADA ruhu geri dönmüş.Artık herkes daha dikkatli davransın,biz geri geldik ona göre!!!

yahu galip gelmişiz hala 5 sayfa gist muhabbeti,transfer muhabbeti...
şu oyuncuların hakkını vereceğimize biz hala başka takımların oyuncusunu yorumlamaya devam edelim
bunlar bu kadar büyük oyuncuda neden elit takımlar düşünmüyor acaba
birde maçın sonuna bakın o öve öve bitiremediğiniz adam kaç tane hata yapmış

Nasıl deniyordu...

"dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum" :)

Şunu unutmayalım basket veya futbol olarak f7 ye karşı bir piskolojik olarak zayıftık bu galibiyetler ile bu piskolojiyi yavaş yavaş kıracağız zamanla kazandığımız süürece kazanmak üzerimize sindikçe daha zor kaybeden takım haline geleceğiz. Ben bu takımın bu sene şampiyonluk anlamında yine final oynayacağımızı düşünüyorum.

Şimdi kutlama bitti olin edirne maçına konsantre olunmalı salonları ful olacak ve geçen yılki maçlardan bize karşı davranışlarını ve salonlarında yaşananları unutmamak lazım ilk haftadan kaybedip takımın gazını kaçırmamak lazım bayan baskette öyle oldu kupayı aldık sezonun ilk maçı samsun basketleydi ve o maçta fark yemiştik.

Ama herşeye rağmen fenere karşı kazanmak güzel hele birtanesini sevindirmemek hepsinden güzel.

Geri