Çok güzel oynadığımız ve normal süresinde bitecek maçı hakemlerin sayesinde 2 kere uzatmaların sonucunda kazandık.4.cü periyodun sonunda Shumpert'a ve daha sonra Ender'e yapılan faulleri hakemlerin çalmaması bizleri çıldırttı.Ama İlahi adalet vukuu buldu ve son uzatmanın sonunda Gist topu Emir yerine dışarı attı ve hak yerini buldu.Maçta gördümki Kaya'nın çirkinlikleri hakikatten çok düşük bir oyuncu karakterine sahip olduğunu gördüm ve iyiki de milli takıma çağrılmıyor söyletti bana. Ayrıca Spaija'da çok çirkef birsiymiş, maçın sonunda iş bitmiş herkes birbirini tebrik ediyor adam hala gidip hakemlere bağırıyor.Hakemler okadar hucüm faul çalmış ki bize hala itiraz ediyor, nebiçim birisi dikkat ediyorum sadece bizim maçlarda böyle bu herif eurolig de böyle davransında göreyim onu.Herhalde patronlarından fırça yiyecek diyemi bukadar çıldırdı anlayamadım.
Helal olsun oyuncularımıza yine hem bu çirkefleri hemde hakemleri yendi.Ayrıca taraftarımıza da helal olsun, gerçekten çok güçlü dev bir taraftarımız var, onlarda muhteşemdi tribündeki maçıda açık ara kazandılar.Hepsinin ağızlarına, yüreklerine, verdikleri helal bilet paralarına çoook teşekkürler.Allah hepsinden razı olsun.