Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray MP 103 - 97 Fenerbahçe Ülker

Bu takım ban bu mutluluğu yaşattıya, gözlerimin önünde bir kupa kaldırdıya söylenecek söz yok. Maçın analizi falan yok benim, önümüzdeki üç gün bu mutluluğu yaşayacağım. Helal olsun hepinize, zaten en ufak bir şüphem yoktu ama bizi üzmediniz. Büyüksünüz ne yapsak az gelir size.
Şehir dışından gelen arkadaşlara da Kayseri'den gelen arkadaşlarada binlerce kez teşekkürler, bu takım bunu ve hatta daha fazlasını her zaman hakediyor.
Bir kez daha teşekkürler Aslan Yürekliler...
 
Çok bekledik, çok!.. Dolayısıyla bugün bardağın dolu tarafından bakalım, yarın birgün boş taraflarına da değiniriz...

Teşekkürler Oktay Mahmuti ve Aslanları. EL´de gruplara kalma başarısının ardından elde edilen bu zafer tarifi zor bir mutluluk...
 
hızlı hucüm demişken bugün harbiden çok hızlı hucüm yedik rakibi ayakta tutan tek olay hızlı hucümları idi yoksa 5e 5 oyunda her şekil üstündük

Kesinlikle katılıyorum.Haddinden fazla hızlı hücum yedik.Shipp'in Emir'i savunduğu bölümlerde de çok sorun yaşadık.Bilmem katılırmısın ama Caner Emir'i iyi savundu bnce.Mücadelesi muazzamdı.Gerçekten kendisinin oyun karakterine ve disiplinine hayranım.
 
Ergin Ataman bana göre de çok özel bir adam

Ancak bjk'nin reklam transferleri ve Demirören yüzünden harcanıyor

Tabi ki bi Mahmuti değil :)


Neresi özel, nesi özel ki? Gittiği takımların hepsinde günlük çalışmış, kenarda amigoluk yapan bir hoca. Bütün Lockout yıldızları takımına toplayarak herkese mavi boncuk dağıttı. Senin planların, karakterin yoksa Demirören harcar tabiikide seni. Karakterli olsun biraz.
 
Böyle bir maçı izleyemedim acil işlerim çıktığı için tekrarını izlemem lazım nasıl izlerim acaba? yardım lütfen
 
adam atletik ve 2-3 hareketi var koca maçta, savunma 0 zeka -1 hala öyle oyuncu isteyen var. Hızlı hücumlar harici 1 e 1 de bir etkisi olmayan düz bir atletik.
 

Üst