Cüneyt Erden

Re: PG-Cüneyt Erden

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Serkan Dursun":mkwddpdq]
Barış Güney,Ümit Türkoğlu,Haluk Yıldırım,Serkan Erdoğan,Asım Pars,Barış Ermiş,Muratcan Güler,Ersin Görkem,Umut Tınay(istatistikleri iyi olan Umut bu muydu?)
Bunlardan kadroda yabancıları tamamlayacak olanlar seçilir,çok daha iyi bir takım olunur.(Hakan Köseoğlu,Kerem Tunceri ve Tutku Açık transfer edilebilse şampiyonluğun en güçlüm adayı olunur)
Tabii şampiyonluk samimi olarak isteniyorsa ancak bu iş yapılabilir.
Yoksa galip gelmek için rakipten önce başka birisinin saçma sapan tercihleri en büyük engel olarak önümüze çıkar(ne tecrübe ama)

Abi Ümit Türkoğlu mu ve Umut Tınay ha??? :shock:[/quote:mkwddpdq]
Sezon başında 2,3,4 ve 5 numaralarımızın kısmen yeterli olacağını,oyun kurucularımızın ise bizi şampiyonluktan edeceklerini ifade ediyordum(Tabii Guroviç'ten çok daha fazlasını bekleyerek)İlk grupta yazılanları zaten rotasyonu çeşitlendirmek amacıyla yazmıştım.Uğur,bu iletimden sonra düzeltmiş Umut Yenice olarak.Umut'u bölgesinde 1. yedek,Ümit'i ise 2.yedek olarak aklıma gelen Türk oyuncular olarak düşünmüştüm.
Yazının asıl amacı ise şampiyonluk için çok iyi bir yabancı ve 2. gruptaki gibi takımı oynatan iyi guardlar alınması gerektiğiydi.Bunlar alınmıyorsa zaten yerimiz artık bu sıralar olarak kalmaya devam edecektir.
 

Üst