EL | UMMC Ekaterinburg:85-Galatasaray M.P.:80

Ceyhun hocaya olan inancım the end şurda 1 dakika seyrettim 10-0 gibi seri yakaladı hoca orda mola bile almasını neden düşünmüyor fark açıldı 2 maçta 2 mağlubiyet aldık onlardan demekki neymiş bizim takım 4 lü finallere kalırmı bilemem ama kupayı asla alamaz ligide tabi ceyhun hoca olduğu sürece.
 
Yalcin bey engin basketbol bilgisi ile oyuncularimizi asagilamaya devam ediyor,Site yonetiminden ricam oyuncular hakkinda yapilan bu sacma yorumlar icin uyari yapmasi ve hassas olmasi
 
Geri gelmek icin harcanan efor icin tebrikler ama hucum org hala akici degil ve takim savunmasi hala eksik yaklasik 1.5 aydir cozemedik.Yine ekat deplasmaninda uzun rotasyonumuz olmadan ve isilin avrupada yedegi olmadan cokta beklenmeyen sonuc degil.
 
Maglup olmak tabiki kotu ama az sayi fark yenilmemiz onemli,Ros casaresi yendigimiz takdirde ekat ve ros casaresin uzerinde bitirip fb arkasinda genel siralamada 2. olabiliriz diye dusunuyorum.
 
3. ÇEYREK: 22-11 (70-57)

İşte bu bölümde mağlup olduk ve hoca hiçbirşey yapamadı bu sıkıntısı çoğu maçta var açıkçası şu kadro ile birşey yapamazssak yazık verilen paralara yazık.

Bir arkadaşın şaziye ile ilgili yazdığına katılıyorum sanki koca ligde şaziye varda almadık ondan daha iyileri var ama ceyhun hoca ona güveniyor.

İşin özü yerlilerimiz inanılmaz kötü yabancıların sırtında gidiyoruz.
 
85-80 kaybettik.Dar sayılabilecek bir rotasyona rağmen kızlar iyi mücadele ettiler.Prince olasaydı daha farklı olabilirdi.67 sayı yabancılardan - 13 sayı yerlilerden.
 
Yokmu avrupali bir uzun ya. Her mac ribaundlarda daha kötüyüz. Tina tek basina yetmiyor iste. Herseye ragmen 5 sayi farkla kaybettik. UZUN UZUN UZUN lütfen!
 
Gel gidelim herhangi bir EL maçını abdi ipekçi de beraber izleyelim

Merak etmeyin 16 senedir bayan erkek tum basketbol maclarini seyrediyorum bir cogunuda canli olarak, sizle seyredincede cok sey ogrenecegimi yada biseylerin degisecegini dusunmuyorum tesekkurler davet icin..Tarz ve uslubunuzu dogru bulmuyorum.Oyuncularimiz yerli ve yabanci olarak su anki saha
İci durumlari yada istatistik ile degil son 10 yildaki performanslari altyapi ve atakim , milli takim performanslari ile iyi tanidigim icinde yorumlarinizi sacma buluyorum.Gerisi site yonetiminin takdiridir.
 
Bu maçtan sonra da dönüp dolaşıp koç değişikliği konusuna takılmayız umarım.Artık durum ne olursa olsun konuşulan 1. şey o oluyor çünkü.Daha öncelikli sorunlarımız olduğu kesin.Kadro dengesi açısından olan sorunu bir türlü halledemiyoruz.Bir takım düşünün ki ne 1 numarası dinlenebiliyor ne 5 numarası ne de skoreri.Daha iyi bir uzun alabilmek için beklendiğini düşünüyoruz tamam da o uzun gelince sadece 3-4 maç oynayıp gerekli katkıyı verebilecek mi hemen.Prince konusunda herhalde başka hiçbir spor branşında görülmeyecek bir uygulama var Rus takımlarına karşı oynatamıyoruz.Bu konuda Fiba nezdinde daha ciddi bir girişim mi yapılır napılır bilmiyorum ama 4-5 önemli rakip varken, bunların 2 tanesi de Rus takımıyken bu sorun bir şekilde çözülmeli.

Ne kadar iyi bir kadroya sahip olursak olalım bizim ayarımızda rakipler de var Euroleaguede ve böyle sorunlara rağmen gidip de deplasmanda galip gelebilmek çok da kolay değil.Alba nın da sakatlıktan çıkar çıkmaz ilk bu maçta oynadığını ve Prince yokken yerine Melisayı da oynatamadığımızda rotasyonumuzun ne kadar daraldığını unutmayalım.Yinede çok kötü bir 3.çeyrek oynamasaydık galip gelebileceğimiz bir maçtı.

Sonuç olarak hoca, teknik, taktikten önce şu kadro dengesini artık biran önce oluşturup ondan sonra gerçekten oyun anlamındaki eksikliklerimizi görmeliyiz bence.Artık üst seviye basketbolda 35-40 dakikalar oynayarak hiçbir oyuncu verimli olamaz.Biz bu kadar değerli oyuncularımızı bir 10 dakika bile dinlendiremezsek bu sonuçlar normal.Gerekirse Matic de yollanıp 2 avrupalı oyuncu alınmalı ve Prince in durumu mutlaka çözülmeli.Rotasyon sorunu halledilirse kolay kolay yenileceğimizi düşünmüyorum.Diana, Tina, Fowles kendilerine en yakın oyunculardan bile 1 seviye üstün oyuncular.Yeterki onları bütün maç diri tutabilecek tamamlayıcı oyuncular olsun kadromuzda.
 

Üst