EL | UMMC Ekaterinburg:85-Galatasaray M.P.:80

Merak etmeyin 16 senedir bayan erkek tum basketbol maclarini seyrediyorum bir cogunuda canli olarak, sizle seyredincede cok sey ogrenecegimi yada biseylerin degisecegini dusunmuyorum tesekkurler davet icin..Tarz ve uslubunuzu dogru bulmuyorum.Oyuncularimiz yerli ve yabanci olarak su anki saha
İci durumlari yada istatistik ile degil son 10 yildaki performanslari altyapi ve atakim , milli takim performanslari ile iyi tanidigim icinde yorumlarinizi sacma buluyorum.Gerisi site yonetiminin takdiridir.

Madem çok iyi tanıyorsun oyuncuları hemen hemen bütün yorumlara cevap yazmak zorunda kalacaksınız desene.
 
takımın savunmasını izlemek insanda şevk filan bırakmıyor.

Ayrıca, Basketbol şubesi, yöneticisi başkanı koçu, bu takıma maticin yerine iyi birini almadan ve prince in olayını çözmeden ağızlarına koç için artı olarak savunmayı oturtamadan EL finali şampiyonluğu filan ağızlarına almasalar insanları kandırmasalar iyi ederler. Bu şekilde EL i bitireceğin yer 5.-8. lik arası bir yer. Rotasyonda sadece ve sadece 3 uzun ve uzun gibi oyuncu var resmen skandal bir kadro mühendisliği olayı, biri Matic zaten buraların oyuncusu hiç değil böyle bir oyuncuyu transfer etmek bu takımın hedefleriyle dalga geçmektir, öteki bahar da tam uzun sayılmaz 3-4 arası bir oyuncu. Sayıyla 3 bile değil yani. Artı, garip bir kural çıkartmışlar sezon içinde prince ile ilgili sen buna karşı savaşmak bir yana hemen kabul edivermişsin para bile verdirtmişsin oyuncuna, takımda süre alan tek PG ın tüm maçı oynuyor.

üzgünüm ama böyle saçma sapan kadro mühendisliği ile Taurasi yi filan tutamazsınız kadroda sayın basketbol şubesi teknik ve idari ilgilileri. ciddiyet biraz.
 
Arkadaşlar Prince olayı çok farklıymış sözleşme imzalanırken bile bilinen ve sözleşmesine madde konulmuş . Bu tür maçlarda oynamayacaksa neden alındı ki anlamadım olayı .
 
Ama görünen köy klavuz istemiyor. Matiç'i veya başkasını geçtim takım savunma yapmadan maç kazanacağını düşünüyorsa yazık gerçekten Taurasi nereye kadar atacak! Ceyhun hoca kredisini dolduruyor umarım farkındadır bunun.
 
Bu kupada iddalıyız diyoruz ama rusyaya 10 kişi ile gidiyoruz..ilk beşi geçtim benchteki 5i ligde oynatsan düşmenin ilk adayı olur..Fowles gibi bir yıldız avrupada oynayamıyor,epi nin durumunu hala anlayamadım ama taş gibi kadromuz var ciddi anlamda avrupadaki 4-5 en iyi kadro ama biz bu ligde oynatacak kadroyu denkleştiremiyoruz..

Ortada ciddi anlamda yanlış planlanan bir organizasyon var..
 
Eminim yönetim ve şube yöneticileri de farkındadır.Ama ilk turlar bitmeden birini alamayız onlarda en iyisi için bekliyorlardır harekete geçmek için.Sadece uzun değil mutlaka 1 numara pozisyonunda Işıl'ı dinlendirecek üst düzey bir oyuncuyuda kadroya katmalıyız.Allah korusun Işıl grip olsa oynamasa oynatacağımız guardımız yok,yada bir uzun amerikalımız 5 faul alsa maçta erkenden yada ufak bir sakatlık yaşasa onun yerine koyacağımız 5 numaramız yok ama biz Euroleauge Finali hedefliyoruz.Alba'nın 8 de 1 üçlük attığı bir maç (ki normal ilk maçı uzun aradan sonra ) Işıl'a neden hiç şut attıracak( 3 sayı 0 teşebbüs) organizasyon yapılmaz yada bu takımda Diana'dan sonra en fazla 3 sayı sokma ihtimali olan Şaziye'ye neden sadece 2 tane 3 sayı attırılır tüm maç boyunca ( 2 teşebbüs var biri başarılı )ve daha fazla pozisyon yaratmaya çalışmaz kenar yönetim.

Ekat deplasmanı en zor 2 deplasmandan biri bence ve alınan sonuç çokta anormal ve karamsar olunacak tablo olmasada bu eksiklerimizi gidermememiz halinde Final 8 sonu mutlu olmayacak bir şekilde bitebilir.
 
8 Ayşe Cora - Oynamadı
9 Bahar Çağlar - 26:53, 4 sayı, 1 ribaund, 3 asist, 1 top çalma, 2/6 şut
10 Işıl Alben - 30:22, 4 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 1 top kaybı, 1 top çalma, 2/2 şut
11 Ivanka Matic - 13:50, 8 sayı, 7 ribaund, 1 top çalma, 3/8 şut
12 Gülşah Gümüşay - 00:33
13 Diana Taurasi - 35:35, 28 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 top çalma, 3 top kaybı, 7/15 şut
14 Şaziye İvegin - 20:21, 5 sayı, 1 ribaund, 2 asist, 1 top kaybı, 2/3 şut
21 Alba Torrens - 30:07, 13 sayı, 2 ribaund, 1 asist, 4 top kaybı, 2 top çalma, 5/15 şut
23 Sariye Kumral - 03:18, 1 ribaund, 1 top kaybı, 0/2 şut
31 Tina Charles - 39:01, 18 sayı, 10 ribaund, 3 top kaybı, 9/18 şut

Nereye kadar gidecek bu takım böyle yerliler neredeyse katkısı sıfır gibi sayı anlamında
 
Evet Ros Casares de şampiyonluk hedeflemiyor UMMC de hedeflemiyor ki bu takımların da gruplarda 2 yenilgileri var, şampiyonluk hedefleyen tek takım Fenerbahçe zaten namağlup oldukları için, sanki köy takımına yenildik ya tribünler de bomboştu bizim maçlardaki gibi! Hayır yani Taurasi'yi almışız, F8'i kendi sahamıza almak için çabalamışız, hedefi oralar görmeyen takımın yetkilileri niye o transfer ve saha avantajı için uğraşsınlar? Ayrıca F4 diye bir şey yok 4'lü 2 grup var,grupları kazanan 2 takım final oynuyor.
 
Ben maçın son 5 dakikasını izlediğim için fazla bir şey diyemeyeceğim fakat birkaç kafama takılan bir şey var?

1- Ros Casares'e kaybettikten sonra forumda esen canınız sağ olsun havası (muhtemelen peşine Fener maçı olduğu için öyleydi) varken, Rusya'da ucu ucuna kaybedilen bir maçtan sonra neden olmaz? Eleştirilecek maç oydu, bu değil.
2- Bahar top kullandı diye eleştirilir, kullanmasa korkak denir. Yerliler sorumluluk alınca sana mı kaldı denir, almayınca ayrı eleştirilir.
3- UMMC taraftarının 5000 küsür kişiyle kadın basketbolu için oluşturduğu havadan rahatsız olan kimse yok mu? Biz taraftar olarak kendi işimizi yapsak önce.

UMMC'ye göre iyi takımız, İstanbul'da çok rahat yeneriz de onlar bizden daha çok hak ediyor taraftar olarak açıkçası. Kesinlikle kadro potansiyelinin hakkını yıllardır ve günümüzde de veremeyen bir takım var ama İstanbul'da 20 fark yiyen takımlarının arkasında, hayallerinin peşinde giden taraftarları var.
 
Bizim yerlilerimiz 13 sayı üretmiş Ummc'nin Rus oyuncularıda 9 sayı üretmiş bu gözardı ediliyor haksızlık. Kupanın favorisi olan tüm takımları yerlileri değil yabancıları ayakta tutuyor yukarıdaki rakamlar bunu gösteriyor, yerliler konusunda biraz daha adil olmak lazım tabiki yerlilerde atsın her maçta fark yaratsınlar ama asıl önemlisi bir oyun düzenimizin olmaması kısa sürede bu sorun aşılır umarım.

EuroLeague'de elenecek takımlar belli olmaya başladı takviyeler yapılmalı artık. Fener Pondexter'i alıyorsa bizimde takıma direk katkı yapacak kadroyu derinleştirecek oyuncuları ne yapıp edip almamız lazım. Pivot ve potaya korkusuzca bakabilen bir kısa..
 

Üst