Enes'li Utah Jazz

Jazz rahat kazandı ...
Bir gece önce Los Angeles Lakers'ı deviren New Orleans , Utah karşında büyük bir hezimet yaşadı.
Jazz'da Paul Millsap 27 sayı-14 ribaunt-5 asistle 19. 'double-double'ına imza atttı , Mehmet Okur ise sadece 28 dakika sahada kalmasına karşın takımına 20 sayı-7 ribauntluk katkı yaptı.
Hornets'te ise Chris Paul 26 sayı-7 asist, Lakers önünde 40 sayıyla oynayan David West de 13 sayı-6 ribauntla mücadele etti.
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Memo'nun maşallahı var. İlk yarıda 20 sayı şu anda.

Ahanda nazarı değdirdim :)
 
Berkan Karadurmuş' Alıntı:
[quote="Berkan Karadurmuş":2uem53yb]The Palace' da yine JAZZ var ;)

:roll: Detroit' i çok seviyoz :p[/quote:2uem53yb]

Berkan , çok ufak ama önemli bir noktayı atlamışsın.The Palace'da yine Jazz var yerine Energy Solutions Arena'da yine Jazz var yazacaktın galiba ... Çünkü maç Utah'ın evindeydi.
 
Utah Jazz , Detroit'i bu sene de süpürdü !!!
Sabahın 06:00 sında yanlış duymadıysam , Pistons'la oynadığı son 9 maçın 8'ini kazanmış.Tebrikler Utah , bükümediğin bileği öpeceksin.
Maça gelirsem ilk 2 çeyrek herşey iyiydi , hatta 3.çerekte Pistons maçı 64 - 70'e kadar getirdi , ama ne olduysa ilk başta 9 - 0 lık seri ile 64 -79 oldu , sonra da 2 - 8'lik seri ile 66 - 87 oldu ve toplamda 2 - 17'lik tokat gibi bir seri ile son çeyreğin bitimine daha 10 dakika varken ne yazık ki Pistons ''havlu attı'' !
Murat Kosova ve Kaan Kural'da maçın bu kadar erken biticeğini tahmin edememişlerdi , ama işte kaza zaten haberli olmaz ve Detroit'te batı turnesinin son maçında Jazz karşısında ağır bir kaza geçirdi.
Son 10 dakika al gülüm ,ver gülüm ve yedekte as oyuncuların muhabbetleri ve havlu pozları ile maç bitti.
Utah Jazz'da Mehmet 21 dakikada 22 sayı , 6 ribaund ve 3 asist ile maçın adamı oldu.
Detroit'te ise Stuckey diğer takım arkadaşlarına inat maçta tek ayakta duran isimdi (19 sayı , 4 ribaund , 4 asist)
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Göker Abi öncelikle yine geçmiş olsun.
Memo Utah'ı sürükleyerek güzel bir galibiyete imza attılar.
Ama şu anda ne Detroit nede Utah play-off larda ciddi işler yapabilmekten uzak.
Zira Detroit maçları koparma konusunda çok çok ciddi sıkınıtlar çekerken,Utah'ta ciddi maçlar Boozer yokluğunda pota altında ciddi sıkıntı çekecektir her ne kadar Millsap gibi bir piyangomuz olsada.
 
Re:

Göker AKEL' Alıntı:
[quote="Berkan Karadurmuş":6ir4jgbk]

Berkan , çok ufak ama önemli bir noktayı atlamışsın.The Palace'da yine Jazz var yerine Energy Solutions Arena'da yine Jazz var yazacaktın galiba ... Çünkü maç Utah'ın evindeydi.
[/quote:6ir4jgbk]

Göker Abi bu da benden küçük bi gaf olmuş :p
 
Tüm Detroit fanlarına adına eyvallah Doğan'ım ;)
Şuanda ki düşüncelerine katılıyorum , ama maçı tamamını izlediysen Murat Kosava'da , Kaan Kural'da , Detroit ve Utah için play-off'ta süpriz yapabilecek güçte olduklarını duymuşsundur.
Milsap'ta double-double serisini 19'da bıraktı.Sloan'ın inadı yüzünden tabi !
Berkan , gaflar gelir geçer ama Utah'ın , Pistons'ı süpürmesi The Palace'da , Energy Solutions Arena'da devam eder ;)
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

21 dk. 22 sayı 6 ribaund. Memo gerçekten çok iyi bir maç çıkardı. Artık klasikleşmeye başlayan bir şekilde Pistons'ı yendiler. Memo istikrarını koruyor ve bu sene 35 dk. ortalama ile 17.1 sayı 8.5 ribaund gibi istatistiklerle oynuyor. Bu sene acaba iki Türk'ü karşılıklı All Star olarak görebilirmiyiz?
 
Boozer bir ay daha yok !
Milwaukee'ye karşı oynanan maçta dizinden sakatlanan Boozer, 24 maçtır takımdan ayrı kalıyor.
Bu sezon yalnızca 12 maçta forma giyen Boozer, 20.5 sayı, 11.7 ribaund ve 2.7 asist ortalamalarıyla mücadele etti. 27 yaşındaki Boozer, sezon sonunda opsiyonunu kullanıp serbest kalacağını açıklamıştı.


4858.jpg
 
Re:

Göker AKEL' Alıntı:
27 yaşındaki Boozer, sezon sonunda opsiyonunu kullanıp serbest kalacağını açıklamıştı.


4858.jpg


İşte bu kısım Utah'ı tekrar alt seviyelere götürebileceği gibi kapılacak bir free agent ile ciddi bir şampiyonluk adayı konumunada gelebilir.

Utah'ın ciddi anlamda bir Hidayet'e ihtiyacı var.
Millsap böyle performansı sergiler ve şutunu geliştirirse Utah düzgün bir 3 nura transferi ile kendine basamak atlatabilir.
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

memo 43 sayı atarak kariyer rekoru kırdı
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

16.jpg


Memo vites yükseltmeye devam ediyor. 43 sayı 9 ribaund ile oynadı ve müthiş bir maç çıkardı. Memo bu seferde All-Star için önemli bir aday. Utah da Boozer'ın yokluğuna rağmen iyi gidiyor...
 
39589.jpg


Maça ilk 5'te başlayan ve 40 dakika oyunda kalan Mehmet Okur, ilk çeyrekte 18 sayı üretti. Okur, üçüncü çeyreğin bitimine 5 dakika 9 saniye kala kullandığı serbest atışla kariyer rekorunu kırdı.

43 sayıyla bu sezon bir Utah oyuncusunun kaydettiği en yüksek sayıya ulaşan Mehmet Okur, 9 ribaund ve 3 asistle oynarken, takımının üst üste dördüncü galibiyetini almasında büyük rol oynadı.

Bunların üstüne daha ne yazılır be Doğan'ım ...
No COMMENT ;)
Tebrikler Memo , bileği ,yüreğine sağlık
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Üçüncü periyotta olayı bitirmesi gayet hoş olmuş, biraz zorlasa neler olurdu :)
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Helal Memo' ya :p Deron da iyi bir maç çıkarmış. Bu kadar eksik olmasına rağmen kazanmak güzel. Bir seri yakalamamız gerekiyordu ve yakaladık. Umarım bozulmaz.
 

Üst