Enes'li Utah Jazz

Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Memo eski takımına acımadı: 115-104
NBA'de bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada temsilcimiz Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz deplasmanda Detroit Pistons'ı 115-104'lük skorla mağlup etti.
The Palace of Auburn Hills'te oynanan karşılaşmada Utah Jazz'da temsilcimiz Mehmet Okur eski takımına karşı ilk'5 te başladığı mücadelede 18 sayı, 5 ribaund, 3 asistlik performans sergileyerek galibiyetin mimarlarından oldu.
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Mehmet ve Deron'un etkili oyunu ile sonuca gitmeyi başardık. Maçın başında ve ilk yarı boyunca oldukça agresifti Pistons ama sonradan oyuna ağırlığımızı koymayı başardık özellikle boyalı alanda..
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Boston Celtics 97 - 110 Utah Jazz
Memo 32 dkda 14 sayı - 15 ribaunt - 2 asist - 3 top çalma - 3 blok - 2 top kaybı yaptı.
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

ps'de yapılan 12şer dakikalık maçlar gibi olmuş... Meeemo saymaya devaam ediyoor ! :)
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Mehmet'in tendonu yırtıldı 4 ay kadar yok denmişti ama tendonu yırtılmamış, kopmuş. En erken 8 ay sonra dönebilir deniyor, dünya şampiyonasını geçtim 2010-2011 sezonunun ikinci yarısına belki yetişir.
 
Re: Utah Jazz ve Orlando Magic

Bu başlık tarih olacak artık sanırım ama,

NBA'de aynı takımda oynayan 2 Türk oyuncu olacak mı, olacaksa ne zaman olacak çok merak ediyorum.
 
Re: Memo'lu Utah Jazz

şu takımda d-will'e acıyorum valla bi yedek bulamadılar. Palacios - Knight - Price filan. Tam geçen sene Maynor iyiydi onu da yolladılar. D-will sabırlı adam cidden hala istemedi takasını. Ben neremi yırtarsam yırtıyım en fazla 2. turu görürüz en fazla düşüncesiyle sezonu açmak zor bi durum. Ah bi Sacramento'da olsan adam gibi bi 2 numarayla oynardın ilk defa. Sorunsuz bir 3 numaran olurdu. Uyuzluk çıkarmayan bir 4 numaran ve gerçek bir pivotun olurdu. Hayalin bile güzel be Deron :)
 

Üst