Errick McCollum

CJ McCollum, serinin başından beri Türkiye'de. Errick'i bir an önce evine götürmek istiyor galiba fakat kusura bakmasın. Errick'in de dediği gibi, daha yapacak çok işimiz var Play-Off'da.

Sezon başından beri savunmadaki gelişimi derslere konu olur, yürüyedur.
 
Gizliden gizliye her maçi çift hanelerde bitirmek: maç kazandirir.
Son periyotta geriye çekilerek sayi bulmak, faul almak: tur getrir.
Pire boyuyla Colton Iverson'a blok yapmak: paha biçilmez !
Takim olmakla çok sey kazanilir. Geriye kalan her sey için: Errick McCollum.
 
Sonunda forum genelinde hakkının verildiğini görmek sevindirici,en başından beri inandığım bir oyuncu olduğundan dolayı gelişimini ilgiyle takip ediyorum ve daha yolu var çok daha iyi bir oyuncu olacak,şutlarını özellikle de statikken attığı şutları bir tık daha geliştirirse çok daha iyi olacak.Forum genelinde hakkının verildiğini görmek güzel,en azından 2.lig topçusu yeaa'dan buralara gelindiğini görmek keyifli.

Sanmıyorum ama umarım sözleşme uzatmak adına kendisiyle görüşmeler yapmışızdır ya da en azından sözlü olarak nabız yoklamışızdır,kendisini kesinlikle tutmamız gerekiyor.Bu arada mayıs sonuna geldik neredeyse bütçe ve planlama anlamında hiçbişeyin net olmaması da oldukça can sıkıcı,sanki koç gidiciymiş gibi geliyor bana,zaten yönetimin de bence istediği bu.Ergin Hocaya zorla milli takımı tercih ettirecekler,tıpkı ekrem hocada olduğu gibi.

Şubede düzgün bir yapı olsa,güçlü bir sponsor olsa,vizyonlu yöneticiler olsa Ergin Ataman benim için çokta vazgeçilmez değil,zaten sık sıkta eleştiririm kendisini ama hem bu yöneticilerin vizyonsuzluğundan hem de yapının bozulmaması anlamında elbette ki kalmasını istiyorum.Çünkü kazara Ergin Ataman giderse hep söylediğim gibi bu yetenekli yönetim en fazla Ahmet Kandemir'i ya da Yücel Platin'i filan getirir.Bu onlar kötü koç demek değil ama Ergin Ataman giderse bir gün Galatasaray daha iyisini getirmeli,bunlar da onu yapamaz.
 
Mccolum gerçekten Karşıyaka'ya fena bilenmiş. Eurocup mücadelelerinde de sakatlıktan sonra çıktığı ilk maçta İzmir deki maçta 3 tane blok yapmıştı. Özel bir ilgisi var Karşıyaka'ya.
 
Çok sempatik bir adam. Çocuk gibi mücadele ediyor atlıyor her topa, karakteri de çok temiz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sonuna kadar direndi elinden gelen her şeyi yaptı 22 sayı attı. Adil bir hakem yönetimi olsaydı maçı da alıcaktı aslan. Böyle karakterli çalışkan skorer zor bulunur.
 
Artık umarım EL için yetersiz geyiği filan biter.Adam avrupanın en iyi ikinci takımı karşısında takımı sırtında taşıdı 4 sayısı verilmedi.Ayrıca dixon'ı ezdi geçti bence bir de bunları deplasmanda yaptı.
 
Kendine bu kadar bağlama bizi. İnşallah uzun yıllar burada kalır, karakter olarak da 10 numara insan.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst