• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague Fantasy Challenge 2013 - 2014

Son anda Kalnietis yerine S.Rodriguez'i cikarttim kadrodan:(

Nik Caner Medley i almıştım sakatlığı geçer diye bugun baktım halen sakat görünüyor tam çıkarcaktım bi twitterına bakım dedim adam 3 dk önce tweet atmıştı :

Excited to get back on the court tomorrow vs. Sienna!! Being out for 2 weeks felt like a year, I love this game so much its almost crazy!

Oynuyacakmış yani kalsın dedim bende hadi bakalım :)

Bu arada Sergio Roooooodddriguezzz :)

Son anda Kalnietis yerine S.Rodriguez'i cikarttim kadrodan:(

Rodriguez' i izlemek büyük keyif :)
Rakip olduğu her maçta Semih Erden' i denize döken Bourousis' in de bu haftaki verimlilik puanı sürpriz değil.

Neyse maç yaklaşık 50 sayı farkla 103-57 sona erdi.

Sergio Rodriguez 27 + %10 maç kazanma bonusu = 29,7
Ionnis Bourousis 25 + %10 maç kazanma bonusu = 27,5
Nikola Mirotic 21 + %10 maç kazanma bonusu = 23,1
Jaycee Carroll 20 + %10 maç kazanma bonusu = 22
Rudy Fernandez 12 + %10 maç kazanma bonusu = 13,2
Marcus Slaughter 11 + %10 maç kazanma bonusu = 12,1
Sergio Llull 10 + %10 maç kazanma bonusu = 11
Felipe Reyes 9 + %10 maç kazanma bonusu = 9,9
Salah Mejri 7 + %10 maç kazanma bonusu = 7,7
----------------------------------
Jamon Gordon 12
Scotty Hopson 10
Stanko Barac 9

Çeşitli dış mihrapların destekleriyle kadrosunda Sergio Rodriguez ve Ionnis Bourousis' i bulunduran Fantasy Challenge duayeni Onur Yavuz' u bu tercihlerinden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim :)

BOurosis'i son anda çıkartmıştım. Türk takımına karşı oynayacağını unutmuşum. Rodriguez bu seneki en verimli guard sanırım bu seneki kötü performans gösteren guardları düşününce.

Kadromdan bu hafta çıkardığım iki isim : Marcus Williams 21, Nocioni 24. Bu sorunu tek yaşayan ben miyim?

Çeşitli dış mihrapların destekleriyle kadrosunda Sergio Rodriguez ve Ionnis Bourousis' i bulunduran Fantasy Challenge duayeni Onur Yavuz' u bu tercihlerinden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim :)

Aslında bayağı tereddütte kaldım başkan ama son anda tercihimi o isimlerden yana kullandım. Son anda karar verdiğim için de burada paylaşamadım. Artık sonraki haftalarda paylaşırım. : )

Rodriguez 29,7 - Emir 22 - Navarro 16,7 T: 69,3
Bakalım geri kalan 7 Kişi ne yapacak :)

Rodriguez, Dragic, Lasme 70 küsür getirdi. Hiç oyuncu değiştirmezdim. Bonsu, Dudley, Lasme 2 haftadır aldığım oyuncular 20-25 ten aşağı getirmiyor. Zevkli işmiş :D Yine duygusal davrandım bu hafta ve Domdom'u aldım kadroya. Bonsu var. Rakipten Djedovic ve Bryant oyun başından beri kadromda. Yarın 1 maçta 4 oyuncu puan getirecek :D

Bugünkü maçlarda da genelde tercih edilen oyuncular iyi performanslar gösterirlerse takımların puanları çok yüksek seyredecek gibi görünüyor.
GSbasket Ligi için bile haftanın birincisi olmak için 200+ bir puan gerekebilir.

Bu performansı özellikle pek sessiz kalan Tanju Çiçek' den bekliyorum ;)

4 oyuncudan 70 geldi. Gani Lawal'ı hafta içi deyim yerindeyse üfledim. İnşallah tutar . :)

İki haftadır Kredi/Ranking oranı açık ara en iyi olan isim Bonsu'dur herhalde. Geçen hafta 34 krediyken 30'a yakın getirdi. Bu hafta 39 kredi ve daha ilk çeyrekte 16 RKG

Kredisi 52 civarına düşmüş Spanolulis'i aldım ve yüzümü kara çıkarmamış 23 puan getirecek,Kyle Hines da 54 civarına düşmüşken alayım dedim ve o da 12 puan getirecek memnun olmadım açıkçası Hines'tan.Vasileiadis haftanın hayal kırıklığı oldu Efes'in bu kadar dağılacağını kimse beklemiyordu galiba o yüzden güvenmiştim kendisine.Emir ve Hackett yine iyi performanslarını sürdürmüş bu yıl istikrarlılar baya.

Tabii bu lige girmeyen başka takımlarımda Mensah Bonsu ve Marjanovic haftanın kazanç getirenlerinden oldu anlaşılan.Blake Schilb ise istikrarsız yapısına devam ediyor kendisini çıkarmayı düşünüyorum ama yerine kimi alsam bilemiyorum.

İlk 25 dakika sonunda Armani Milano' lu Gani Lawal' ın üflendiği çok belli :) Oyuna girmedi bile...

2 hafta önce Pocius ve geçen hafta Bonsu'yu üfleyince gaza geldim abi. şapkadan tavşan çıkmadı ''Halil Üner usulü'' :D

2 hafta önce Pocius ve geçen hafta Bonsu'yu üfleyince gaza geldim abi. şapkadan tavşan çıkmadı ''Halil Üner usulü'' :D

Halil ÜNER; şapkadan tavşan değil Bugs Bunny çıkarmasıyla ünlüdür :)
Kulakları çınlasın direk kendi tabiridir ... ;)

172 puanla haftayı kapatıyorum iyi bir puan.. Tek üzüldüğüm nokta(aslında sevindim böyle olmasına) Delaney 9 puan getirmesi yani puanında da değilimde gitti güzelim 11 kredi.. Nocioniyi çıkarıp onu almıştım da bu hatayı yapmayıp kalan krediylede Kalnietisi değiştirseydim 200 ü görebilirdim..

Ama memnunum :)

172 puanla haftayı kapatıyorum iyi bir puan.. Tek üzüldüğüm nokta(aslında sevindim böyle olmasına) Delaney 9 puan getirmesi yani puanında da değilimde gitti güzelim 11 kredi.. Nocioniyi çıkarıp onu almıştım da bu hatayı yapmayıp kalan krediylede Kalnietisi değiştirseydim 200 ü görebilirdim..

Ama memnunum :)

Kerem Seçer' in 190, Onur Yavuz' un ise 195' i gördüğü bir haftada 172 puanda kalmak pek de iyi olmasa gerek aslında ....

Çok bereketli bir hafta oldu ve bu haftanın dünya birincisi 270+ civarı bir puan alır diye düşünüyorum.
Bizim GSbasket Ligi' nde ise 240+ puan görebiliriz.

Bu haftalarda kredi artırımı yapmaya daha çok özen gösteriyorum Abi aslında o konuda da bir kaç kritik hata yapmasam çok daha iyi gidiyordum da. Birde 172 kolay kolay alınan bir puan değil ya ondan biraz sevindim :)

Semih Erden'i takıma almak gibi bir aptallık yaptım. Şimdi ise çözüm yolu arıyorum. Joe Ingles ve ikisini satıp değiştirsem nasıl olur?

Geri