Football Manager

Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
2008 ve 2009'un üstüne gerçekten güzel bir oyun olmuş. Oyun çok sarıyor. Hele Neeskens yardımcınızsa tadından yenmiyor. Ama Galatasaray ile yeni başlayaaklar için söyliyim Neeskens ile ilk geldikleri zaman kontrat uzatsınlar. Çünkü Neeskens'in hedefinde daha büyük kulüpler var :). Ayrıca Arda'yı hemen satmayın. Arda'yı AMC oynatırsanız hep değeri çok katlanıyor. Arda'yı Ronaldo fiyatına bile satmak mümkün olabiliyor.
Neeskens Liverpool'a gitti ya.Ben de Müfit Erkasap ile anlaşmak zorunda kaldım :) .Tokatlat tokatlar dururum artık.
 
Alperen özellikleri pek iyi değil ama Kewell yani :)

4 senelik Galatasaray maceramdan sonra artık İngiltere'ye yelken açtım. Paranın olup başarının ve saadetin olmadığı Man City diyarlarına, başarı tattırmaya gidiyorum. Biraz içim buruk ama olsun, birgün geri döneriz.

NOT: Hazard'lı, Arda'lı, Gignac'lı, Anderson'lu kadro bıraktım, adamlar gidip Kewell veya Bergkamp'ı takımın başına getireceğine dandik birini getirmişler. ben şimdi neyleyeyim :)
 
Liverpoolla ilk sezonumda hem lig hemde CL yi almıştım. Sonra sinirlenip sildim oyunu :) bugün tekrar yükledim. Galatasaray'ı seçtim. Jo süper oynuyor. Bonservisini alırım umarım.
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Liverpoolla ilk sezonumda hem lig hemde CL yi almıştım. Sonra sinirlenip sildim oyunu :) bugün tekrar yükledim. Galatasaray'ı seçtim. Jo süper oynuyor. Bonservisini alırım umarım.

Alamazsın abi :) .Ben teklif yaptım 18 milyon euro istiyor Man City :)
 
Kaan Çağdur' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":3a7orzpf]Liverpoolla ilk sezonumda hem lig hemde CL yi almıştım. Sonra sinirlenip sildim oyunu :) bugün tekrar yükledim. Galatasaray'ı seçtim. Jo süper oynuyor. Bonservisini alırım umarım.

Alamazsın abi :) .Ben teklif yaptım 18 milyon euro istiyor Man City :)[/quote:3a7orzpf]
Hadi ya.

2. sezon ne kadar bütcen oluyor peki ?
 
Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Kaan Çağdur":7qhgykiv]
Alamazsın abi :) .Ben teklif yaptım 18 milyon euro istiyor Man City :)
Hadi ya.

2. sezon ne kadar bütcen oluyor peki ?[/quote:7qhgykiv]

18 milyon avro olmuyor pek :p

Ancak ilk sene sonunda sürekli oynatmışsan Elano ve Keita'ya çok iyi teklifler geliyor.Onlardan birini satarsan (ki benim fovori hamlem Elano'ya yol verip 14 milyon dolara 48 taksitle Van der Vaart'ı almaktı) o parayı bulursun.

Ancak şöyle bir durum var.Lig şampiyonu olsan,Jo'da 30 gol atmış olsada senden sözleşme istemiyor genelde.O yüzden bence balon bir teklif yap Jo'nun gönlü var mı yok mu bir yokla.Eğer yoksa kasmadan bir genç arkadaş bul arkasında oynatmaya başla ki seneye sıkıntı yaşama.

Dipnot;Barış Özbek keşke oyundaki gibi olsa :p


Her soruya açığım ;)
 
Oyunu yükledim, bitirdim diyor ki bilgisayarınızda dd..5442 falan filan gibi bir şey yüklü olmadığından oyunu açamıyoruz. Bir daha yüklemeniz sorunu giderebilir.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Oyunu yükledim, bitirdim diyor ki bilgisayarınızda dd..5442 falan filan gibi bir şey yüklü olmadığından oyunu açamıyoruz. Bir daha yüklemeniz sorunu giderebilir.

Yüklerken bir sorunoluşup dosyanın tamamını yükliyemediğinde öyle diyor.Bendede benzer bir şey demişti ekle kaldırdan silip yüklediğimde çalışmıştı.
 
Evet abi artık oynayabiliyorum. :)

Yalnız bir gariplik var, backroom advice bölümüne sürekli giriyorum ve Neeskens ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sağolsun benden çok yönetiyor takımı. :) O neyse de, bir girdim backroom advice bölümüne baktım diyor ki Polak'ı transfer et. Dismiss diyerek tavsiyeyi göz ardı edecektim, önce bir futbolcuya bakayım dedim. 6 ay sakat, Allah Allah dedim bu Neeskens dün gece çok mu içti nedir, geri döndüm baktım dismiss advice yok. Sadece accept that(bunu kabul et) yazıyor, sonra sol tarafa bir baktım ki ne göreyim, Neeskens tavsiyesi değilmiş Adnan Sezgin tavsiyesiymiş. Allah kahretsin dedim boşluğa bastım oyunun ilerlemesi için, onu da yapmıyor. Kabul etmeden ilerleyemiyorum, ben de kabul etmek zorunda kaldım. :)
 
Mahamadou Diarra,Galatasaraya transfer olana kadar toplamda attığı gol sayısı 25,Galatasaray'da oynadığı 6 maçta attığı gol sayısı 4 8)

Bu adamın bonservisini nasıl alıcam bilmiyorum :)
 
Reel hayatta yaşadığımız kiralık oyuncu tecrübelerinden sonra FM'de kiralıkların yanından geçmiyorum. İlla veriyorlarsa nakit para ile bastırır, alırım. Ne de olsa City'nin menajeriyiz, farkımız olsun. :)

Galatasaray'dan ayrılış sezonumda Özer, Topuz ve VdV'yi free olarak almıştım. Şimdi baktım Hasan Şengün diye biri takımın başında, Hazard'ı, Danny'i, VdV'yi, Baros'u, Drenthe'yi yedek bırakıyor. Dönüp kafa, göz dalasım var. :)
 
O adamların yerine kimi oynattığını merak ettim Uğur. :)

Bende bu güne kadar Sabri'yi nerede oynatsam verim aldım, hazırlık maçlarıyla beraber 10 kadar maç oynadım; Sabri'yi sol bek, sağ bek, ön libero, box to box middfieler, sağ kanat, 4-3-3 ün sağı dahil her yerde oynattım, adam tık deyip de yedinin altına düşmedi. :)

Salcido'yu 2.5 milyon euroya alıyordum tam, parasızlıktan iş yattı. Kewell'ı önce kaptan yaptım, sonra işgüzar Neeskens onu yapma dedi kabul ettim o da üzüldü; trip attı. Ben de 7 milyon euroya Sunderland'e yolladım. Barış 4.2'ye Stutgart'a, Lincoln 4.3'e Dinamo Moskova'ya transfer oldu yine de artmıyor transfer bütçem. :)

Beckham'ı 400 bine, Vidal'i 2.2'ye getirdim, Martin Petrov'u kiraladım. İyi pas yapabilen bir defans için girişimlerim sürüyor ama sekiz yabancı hakkım tam dolu, Gökhan ve Servet'in performansı da ümit verici. Bakalım zaman ne gösterecek. :)
 

Üst