Gerald Fitch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hısım' Alıntı:
bence fitch bu ligi ciddi almiyor. ve NBA de oynayamaz bu adam. ispanya liginda 10. siradan itibaren baslayan takimlardan birinde oynar. Daha fazla da degil.

:kop valla cibona da oynamıs ve iyi de oynamıs ncaa kariyeri cok iyi olan birinin ve nba de wadenin yedegi olan biri 10. sıra sonrası takımda demek biraz tuhaf kacıyor ispanya ligi cok iyi bi lig ama bukadar da ezmiyelim lütfen yani ;)
 
Önder' Alıntı:
Fitchten son zamanlarda inanılmaz soğudum. Pek disiplinli oldugu söylenemez.
Ayrıca önder abiye katılıyorum bu konu da taraftarla bir bütünlgü yok mesela malik gecen sene taraftarla birlikteydi cok daha pozitif ve sevgi dolu gözüküyordu fitchin yapısı belki de böle ama antipatik geldigi kesin
 
Önder' Alıntı:
Fitchten son zamanlarda inanılmaz soğudum. Pek disiplinli oldugu söylenemez.

Evet Fitch disiplinsiz, ikimiz de biliyoruz abi takımdan farklı olduğunu. Şöyle ki sanıyorum kardeşi var bir tane, hep onla geziyor ve gerçek takım ruhunu yakalayamıyor. Disiplinsiz olması ise yepyeni bir oyun sistemine girmesi ve bunun içinde yaşadığı olaylardır. Olayları anlatırım ama bildiğim kadarıyla baya bir hayal kırıklığı ile geldi bize.

NBA müdavimi olan biri olarka söyliyeyim. Bu adam Kolej'de çok popülerdi, çok iyi oyuncu olacak deniliyordu. Oldu ama seçile seçile Miami'den tarafından seçildi ve geçen sene Dwayne Wade, Gary Payton, Jason Williams'ın yedeği olarak 18 maçta 13 dakika ortalam ile oynadı. Bu 13 dakkaya 5 sayı, 2 ribaunt, 2 asist ortalaması sığdırdı. Diyeceğim o ki, bu adam çok rahat sıradan bir NBA takımında 2. guard olarak oynayabilir, kimbilir oyunun geliştirebilirse 1 numara da olabilir.
 
Fitch,2004 yılında Kentucky'den mezun oldu fakat draftte seçilemedi.Aynı sezon free agent olarak Washington ile imzaladı,fakat 1 ay sonra serbest bırakıldı.Bu arada Cibona ile anlaştı,oradan kovulunca da sezonu Khimik'de tamamladı.

Ertesi sezon Miami ile anlaştı,sezon ortasında da Houston'a gönderildi.Houston'da tek maç oynamadan sözleşmesi feshedildi.Miami'de aldığı sürelerin çoğu da sakatlıklar sebebiyledir.Yoksa Miami'de oynaması önünü kapatmış değildir,zira Washington ve Houston'da hiç oynayamamıştır mesela.

Sonuçta Fitch iyi bir oyuncudur kağıt üzerinde.Yetenekleri,özellikle bizim gibi takımlar için üst düzeydedir.Ancak bu kafa yapısıyla değil NBA,Avrupa'nın üst düzey hiçbir takımında yer alamaz.Bu takımlar da kolay kolay kendisini transfer etmezler.
 
Ömer' Alıntı:
NBA müdavimi olan biri olarka söyliyeyim. Bu adam Kolej'de çok popülerdi, çok iyi oyuncu olacak deniliyordu. Oldu ama seçile seçile Miami'den tarafından seçildi .

yanlış bi NBA müdavimiymisin sen yalnız.. miami tarafından seçilemedi o , hatta hiç seçilemedi neyse Egemen yazmışta söliyeyim dedim..
 
Önder' Alıntı:
Fitchten son zamanlarda inanılmaz soğudum. Pek disiplinli oldugu söylenemez.

Gerçekten bu yazdığına inanmak pek istemiyorum ama haklısın sanırım.. Karşıyaka maçının ikinci yarısında ilk beş başlamadığı için soyunma odasına gitmesine hiçbir anlam veremememiştim.. Sakatlığı için dendi ama içeri Murat Özyer dışında herkes onu tekrar sahaya çıkarmaya gitti ama o çıkmadı. Maçtan sonraki günlerde TRT3'teki pota programına konuk oldular ve hiçbir sorun olmadığı söylendi.. Bilmiyorum belkide cidden sakatlığı sahaya çıkmasına engeldi ama bütün bunlar düşündürücü işte..

Seninde şahit olduğun veya bildiğin konular varsa paylaşırsan sevinirim Önder..
 
Levent ÖKTENER' Alıntı:
yanlış bi NBA müdavimiymisin sen yalnız.. miami tarafından seçilemedi o , hatta hiç seçilemedi neyse Egemen yazmışta söliyeyim dedim..

Yanlış kalmış aklımda. Geçenlerde bir yazı yazdım hakkında ve baya araştırma yapmıştım onun hakkında. Kolej'deyken hakkında yapılan yorumlar çok olumluymuş. Amma velakin Miami tarafından seçilmiş diye aklımda kalmış, olur böyle hatalar. :)

Ayrıca seçilememiş olması demek, iyi bir oyuncu yahut NBA'de oynayamayacak kapasitede olmadığını göstermez. Undrafted oyuncular bugün ligde başarı sağlayabiliyorlar. Örnek mi? Çok uçuk olacak belki ama Bob Cousy, Ben Wallace. :)
 
Önder' Alıntı:
Fitchten son zamanlarda inanılmaz soğudum. Pek disiplinli oldugu söylenemez.

ben hiç ısınamadım ama sizi sonradan soğutan nedir merak ediyorum.

"takım bana alışmaya çalışıyor" ifadesi sizin soğumanızda etken olmuş olabilir mi?
 
''Galatasaray Acayip Bir Yer'' Gerald Fitch

Galatasaray’da pazar günü oynanan Banvitspor maçında serçe parmağı 3 kez çıkmasına rağmen yerine takıp maça devam eden ABD’li basketbolcusu Gerald Fitch, bu durumu "Galatasaray acayip bir yer" diyerek özetledi. Maçta attığı 21 sayı ve aldığı 6 ribaunda galibiyette önemli rol oynayan 25 yaşındaki NBA patentli basketbolcu, Galatasaray TV’deki "Basketbol Dünyası" programında Hürriyet Gazetesi Spor Sorumlu Müdürü Esat Yılmaer’in sorularını yanıtladı. Yılmaer’in "ABD’li profesyonel basketbolcular en ufak bir sakatlıkta oynamaz, maçı bırakır. Sen neden devam ettin?" sorusu üzerine Fitch şöyle dedi:

Elim önemsizdi

"Ben de Galatasaray’a gelmeden önce öyleydim. Ancak burada her şey değişti. Galatasaray’da forma aşkı her şeyden önce geliyor. Maçta parmağım çıkınca çok büyük acı duydum, ancak mutlaka kazanmamız gerektiğini biliyordum. Bunu düşününce hedefimizin yanında elim önemsiz kalıyordu. Üstelik basketbol elle oynanan bir oyun. Ancak ben acıyı geriye ittim, sadece kazanmamız gerektiğini düşününce sancıları unuttum. Zaten maç bitip kazandığımızda sevinirken aslında çok iyi bir şey yaptığımı anladım. Bu takımda öyle bir hava var ki, her şeyin önüne geçiyor. Hepimiz çok iyi arkadaşız. Antrenöründen malzemecisine büyük bir uyum ve dostluk içindeyiz."

Mehmet’e övgü

Galatasaray’a transferine de değinen Fitch, "Avrupa’da bir takımda oynamayı istiyordum, ama nereye gideceğim konusunda karar vermemiştim. Galatasaray’dan teklif gelince, kendimi gösterebileceğim bir takım olduğu için kabul ettim" diye konuştu. ABD’li basketbolcu NBA’de oynayan Mehmet Okur’dan da övgüyle söz ederken, kendi hayalini milli basketbolcumuzun gerçekleştirdiğini söyledi. Fitch, "NBA’deki ilk maçımda Mehmet’e karşı oynadım. Mehmet’in ismini duyuyordum, ama karşılıklı oynamadığımız için basketbolunu bilmiyordum. Oynayınca onun çok iyi bir basketbolcu olduğunu ve iyi yerlere geleceğini anladım. All-Star olması zaten bunu gösteriyor. Ben de All-Star olmayı istemiştim" dedi.
 
Bu yazıyı dün ya da 2 gün önce okumuştum sanırım...takımımızdaki bir Amerikalının bile böyle düşünmesi beni gerçekten etkiledi...Helal olsun Fitch :claps
 
Bugün bi kez daha anladıkki Fitch'siz bi Galatasaray hiçbişey yapamıyor. İnşallah sakatlığı pek önemli değildir ve bidahaki maçta takımdaki yerini alır. Eğer yine oynayamayacak olursa alacağımız sonuç bugünkünden pek farklı olmaz malesef.
 
FıTCH sezon sonu gederse hersey depisebilir su an takım yeni oturdu sezon sonunda avrupada basarıyı kesinlikle bekliorum sizce :eek:key
 
fitch bu takımda vazgecilmez bi oyuncu ınsallah uzun yıllar GALATASARAY'a hızmet eder bızım bole bı oyuncuya ihtıyacımız var
GERALD FITCH BIZI BIRAKMA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst