Gerald Fitch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dixon dan daha iyi olduuna şüphe yok fitch in.dixon gibi sadece dışardan atmıyor.
çok yararlı oyuncu takımın herşeyi inşallah çok daa iyi olacak...
 
sadece fitche bel baglamak üzücü adam macta oynamadı belimiz bükülmedi kırıldı kırıldı ya koca galatasaray takımı özellikle son 2 yıldır 1 oyuncunun elinne bakıyor skorer dedigimiz mitchell telekom macında inanılmazdı smac dısında 17/0 oynadı hayatımda takımına bu kadar zarar veren guard izlemedim murat özyer neden seyirci kaldı anlayamadım neyse fitche özel korumalar tutulmalı idmanlarda fitch 1 metreden fazla yaklasılmasın adam o zaman belki sakatlanmaz :kop
 
ya fitch yi ben diğer sezon elimizde tutacağımıza pek inanmıyorum bu kadar iyi bi oyuncuyu elimizde tutmamız çok zor ama tutarsak müthiş olur böyle oyuncu bulmak kolaydeğil işaallah kalır şöle bi 2 3 yılda rahat ederiz bide bu adam her attığını tabiki sayı yapacak diye birşey yok bir maç ii oynar bir maç şanssız olur kötü oynar ama müthiş bi oyuncu herşeyiyle işallah 3 yıl daha bizde kalır
 
böyle bi oyuncuyu izlemek gercekten ayrıcalık tutulması imkansız bi oyuncu beni üzen tek neden önümüzde ki yıl takımda olmaması büyük ihtimal bu üzücü ama o daha bizde ve onu izleme fırsatımız hala var
 
arkadaşlar bence malik dixon gibi hemen hemen ama fitch icerdende oynadıqı icin coq yararLı bi OYuNcuu! her maca 30 sayı attıqı icinn güzel bir oyuncu hem skorer! :atki
 
fitch?

arkadaşlar bu kadar yararı var bu kadar liderlik vasfı var diyorsunuz, iyi peki çok güzel de, dün yaptıkları neydi? adam ilk beş başlayamadı diye devreden sonra soyunma odasına kimseye haber vermeden gidip giyindi ve salonu terk etti! bu adam bunu maçın ortasında yapıyor. şimdi bırakın liderlik vasfını, profesyonelliğe ve takım ruhuna yaraşır mı bu? bu adam takıma yarardan çok zarar veriyor. GALATASARAY BASKETBOL TAKIMI diyoruz, adı üstünde TAKIM, herşey sayı atmakla bitiyor mu? takım arkadaşlarını, ona bu kadar güvenen ve inanan biz galatasaray taraftarlarını nasıl hiçe sayar da çocuk gibi hocası ilk beş başlatmıyor diye maçı bırakır?!! bu takımda murat, tufan, burak ve fatih gibi takımı için oynayan oyuncularımız varken bizim fitch gibi sadece kendini düşünen, oyun içerisinde egoist, sadece sayı atmaya çalışan ve takım ruhundan uzak bir oyuncuya ihtiyacımız yok. bence gitmeli!
 
Gerald Fitch Röportajı (Milliyet Gazetesi)

Gökhan Türe'nin Fitch röportajını okumak isteyanler için önce linki vereyim: http://www.milliyet.com.tr/2007/01/03/spor/spo08.html

Fitch'in enterasan yorumları var. Link'i okumam diyen arkadaşlar için basketbolaa ilişkin önemli gördüğüm kısımları alıntıladım.

"Sanırım takım hâlâ bana uyum sağlamaya çalışıyor. Aynı şekilde ben de takıma uyum sağlamaya çalışıyorum. Ne zaman takımın kimyası tam bir bütünlük sağlarsa, işte o zaman bizi kimse tutamaz."

"Tabii ki amacımız Türkiye Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmak. Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen gibi takımların bizden fazla güçlü olduğunu sanmıyorum takımın kimyası biraz daha oturursa, şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum."

"Tabii ki en büyük hedefim NBA'e geri dönmek. Burada kalmayı düşünmüyorum açıkçası. Ama zaman ne gösterir bilemem. Eğer NBA'e gidemezsem, burada kalmayı düşünebilirim."

"Açıkçası antrenörümüz bana karşı daima hoşgörülü. Asla kızıp, bağırıp çağırma gibi bir huyu yok. Bu konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum. Bu durumdan sadece ben değil, herkes çok memnun. O, herkese karşı çok iyi. İşini de çok iyi yapıyor ve özgüveni de en üst düzeyde. Bu sayede biz oyuncular da kendimizi rahat hissediyoruz."

Bunlar dışında takım arkadaşlarının kendisine çok iyi davrandıklarını yemek, trafik ve istanbul üzerine bir söyleşi.

Hedefin şampiyonluk olduğunu söylemesi açıkcası beni şaşırttı. Bizler dördüncülük ile yetinmeye hazırken şampiyonluktan bahsedilmesine yöneticiler ya da hocanın yorumu olacak mı bilmiyorum.

Murat Hoca'yı oyuncuların çok sevdiğini tahmin ediyordum. Fitch'in de o doğrultuda düşünmesi beni mutlu etti.

Takım içindeki herkesle uyumlu ve iyi geçinmesi çok güzel. Murat ve Fatih için ise bu konbuda parantez açması beni şaşırttı. malum memlekete gelen ABD'li oyuncular öncelikle kendi hemşerileri ile ahbaplık kurarlar.


NBA'e dönmekmiş hedefi. hatta ifadesindeki kesinlikten seneye burada olmayacağı sonucunu çıkartmak mümkün. Önümöüdeki seneleri düşünerek iskelet bir kadro düşüneceksek Fitch'i bu iskelet içinde düşünmememiz gerekiyor.

Anlaşılan sıcak kanlı ve sevilen bir oyuncu. Her halde bir benim kanım kaynamayacak şu adama.

Son birşey: sorulabilecek tonlarca soru varken, istanbul, trafik, yemekler gibi bilinen ve çok da ilgi çekmeyen sorularda ısrarcı olmanın mantığını anlamıyorum. Bu röportajı okuyacak olan kitle belli olduğuna göre bu sorulara yer ve zaman kalırsa girilebilir ama öncelik verilmesini bir türlü aklım almıyor.
 
burda kalmayı düşünmüyorum diyerek çok kırıcı olmuş bence
bizde onun nba ye geri dönmek istediğini biliyorduk bunu GALATASARAYIMIZI küçünseyerek dile getrmesine lüzum yoktu
burda kalmanın bi felaket olduğunu düşünüyomuş gibi bi izlenim bıraktı bende
tabi bu benim düşüncem
ama genede fitch i severim ve sempatik bulurum kendisini
bence seyircili oynamay başladığımız zaman Galatasaray taraftarının büyüklüğünü anlıyacak ve fikirleri değişecektir
 
Bence orda galatasaray kücük düsürmüyo belki söyleme sekli yanlıs ama bu adam cska moskova da da oynası aynı cümleyi kuracagına eminim onların gözünde nba cok baka bir dünya fatihin de en iyi arkadası oldugunu sasırmadım gecen sene de malik en iyi arkadasıydı :D fatih işi biliyor
 
sonuçta bu adamında bir nba düşüncesi var.gs'de kalmayı düşünmüyorum diyerek bunu kastetti herhalde.ama nba kapısını aralayamazsa bizde kalabilir.bide geçen sene malik dixon'da nba yapamazsam burada kalıcam demişti ama soluğu başka yerlerde aldı.eğer fith seneye nba teklifi almazsa gs yönetimi elini hemen çabuk tutsun.sonra yine skorersiz kalırız
 
Bu konu başka bir topicte de kaçmişti.O durum muallakta biraz.Türkiye'deki sırandan daha önce Uleb'e iyi görünmelisin,sonuçta fedarasyondan önce ULEB'te bitiyor iş.Amaç fiba cup değil ULEB CUP.
Ayrıca adamın NBA'a ya gitmek istiyorum demesinde bişey yok.Buraya gelirken 2 yıllık mukavele yapsan kabul etmezdi bence,sıçrama tahtası olarak Galatasaray'ı seçti,umarım bize bişeyler verir gidene kadar-ki umarım sonrasında anlaşamaz NBA takımlarıyla ve kalır ama ileriyi görmek çok güç.
İsimlerden önce bi sistem oturtmalıyız gibime geliyor.Efes Pilsen gibi,bakınız adamlar oyuncu bazında bayağı bi yenilendiler ama halen avrupanın sayılı ekiplerinden,çünkü Efes bir sistem takımıdır.Bişeyleri oturtalım elbette bu iş kalitesiz adamlarla olmaz,şu an takımda kalitesiz adam da yok zaten sadece sayıca eksiklik var o kadar.
Sene başında Fitch'i antipatik bulanlar halen aynı fikirde mi acaba :hi
 
Eee Fatih Kayseri'li hemşerimiz, olucak o kadar :)

Ayrıca NBA'ye gitmek istiyorum demesi de çok normal bunda yadırganacak bir durum yok, Galatasaray'ı filan küçümseme gibi bir durum olamaz. Ha Fenerbahçe Ülker Nba'e alınmalı seklinde bir düsünce yapınız varsa evet küçümsemiştir :muhaha
 
bence fitch bu ligi ciddi almiyor. ve NBA de oynayamaz bu adam. ispanya liginda 10. siradan itibaren baslayan takimlardan birinde oynar. Daha fazla da degil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst