Görüş ve İstekler

Resmen cadı avına çıkılmış, Mithat Duran'ın cezası süresizmi olmalıydı?
Yani bundan sonra foruma yazmamasımı gerekiyor?

Tehtid etmekle hata yaptığını kabul etmiş, ayrıca 1 hafta ceza almış yazmamış, daha ne isteniyor?

Üyeliğimi silinsin?

Bu forumda bugüne kadar kimlerin üyeliği silinmiş? ve neden silinmiş?

Bir araştırılsın bakalım, Mithat'a kıyakmı yapılmış?

Ayrıca bu forumda ilk defamı tehtid oluyor? Geçmişte tehtid edenlerin üyeliği sonsuza kadarmı silinmiş?

Ben Mithat ile taban tabana zıt bir insanım, ama onunla sorun yaşamıyorum, vede forum kavramının gereği olarak onun bu forumda yazması gerektiğine inanıyorum, küfür ettiğinde, tehtid ettiğinde herkes ceza almalı ama bu ceza süresiz olamaz, keza bir tek adam öldürdüğünde müebbet yiyorsun.

Linç kültürü ve Cadı avı ortaçağda kaldı, Galileo'dan özür dilenip iadeyi itibar yapıldı, bence sizde elinizdeki tırmıkları atıp meşaleleri söndürüp, farklı sözleri duymanın keyfini çıkarın!

Forumumuzun yönetici arkadaşlarından bir ricam olacak, Mithat'ın yaptığı fiilin cezası ne ise kararlaştırın lütfen, 1 hafta cezasını çekti, şayet bu fiilin cezası 2 hafta ise 1 hafta daha çeksin, adelet yerini bulsun, onun dışında yok bu durumdan dolayı şununda cezasını sildim şeklinde orta çağda papazların yaptığı yapılmasın.

Sevgili M.Duran senden bir ricam var lütfen birdaha kimseyi tehtid etme, vede forum kurallarının dışına çıktığında gerekli yaptırımları kabul et, aksi taktirde forum şirazesinden çıkar.
Bunlarda benim görüşlerim, sadece inandığım vede öğrendiğim doğrular ışığında yorum yaptım.

HERKESE SAYGILAR!
 
Eyüp Abi anlayamadığın nokta var.Görüyoruz ki yönetim içinde de birbirininden habersiz işler oluyor.
Ceza veriliyor sonra sebep gösterilmeden kaldırıyor.
Mithat Bey bu sitede sadece beni değil, benden önce 2 kişiyi daha tehdit etmiştir.
Mithat Duran'a bu dakikadan sonra abi dememi de kimse beklemesin, Mithat Bey olarak saygımdan dolayı hitap edeceğim.

Ben bir başka üyeye argo bir kelime kullandıktan sonra 1 hafta ceza alıyorsam, ve tehdidin de cezası 1 hafta oluyorsa burada sorun var demektir?

Saygılar.
 
Uzatılan el geri çevirilmez, Mithat hata yaptığını kabul etmiş, artık cezam neyse çekeyim diyor, bu konuyu uzatmak anlamsız.

Yönetici arkadaşlar tehtid fiiline ne ceza vermek lazım, karar alsınlar, az çekmiş ise cezasını tekrardan ceza alsın, çok ceza vermişlerse tazminat ödesinler, konuda kapansın.
 
Volkan Ozger' Alıntı:
Eyüp abi pekı İMPARATORLUK kelımesını bu adama yakıstırırken FATİH TERİME haksızlık degilmı ???

Benım midemı bulandırıyo bu takımın basına gecisi ile kalısı ile herkes nasıl geldıgınıde biliyo kaldıgınıda ben bunu dedım olayları farklı boyutlara cekmeleyım

Zaten muhteremin kapasetini gördük onlar ıcın yorum yapmaya degmez


Ya bir defa bu forumda kimse böyle yazmamalı,daha önce de iki kez söyledim hiç kimse(yazının sahibi dahil) ne bir cevap verdi ne de ilgi gösterdi meseleye.
Yazım,imla kurallarına uymadan atılan mesajlar bana kalırsa o mesaja hiç özenilmediğini gösteriyor.
Bu tip mesajlara cezai işlem uygulanması için de iki sebep ortaya çıkıyor böylelikle:
1-)Forumu önemsememek,
2-)Forumda Türkçe'yi önemsememek...

Türkçe için yanıp-tutuşan iki insan lütfen görün bu durumu...
 
Alperen biz Türkçeyi özenli kullanalım deyince alay konusu oluyor. Burası okul mu, sen öğretmen misin... Bu bilinci sana aşılayan öğretmenlerine teşekkürlerimi iletirsen memnun olurum. Konusunda uzman bir yönetici arkadaş Türkçenin özenli kullanılmasıyla ilgili Volkan Özger´i uyarmış.

Mithat Duran konusuyla ilgili yazılacak iletiler silinecektir. Yönetim bölümünde ek ceza konusu gündeme gelir, karar verilince gerekli açıklama yapılır.
 
Sanırım Onur bey cevap hakkımı kullandığım için iletimi silmez.Öncelikle ömrü hayatımda ne yaptıysam günahıyla,sevabıyla hep arkasında durdum.Hatalıysam özür dilerim,haklıysam sonuna kadar giderim.

Öncelikle Burak kardeşime kendisi başka bir forumda Barış Çamur yanılmıyorsam.tehtid etmekten kaç gün ceza aldı.Bunu burda yazarsa sevinirim.

İkinci bir husus herkesin olduğu gibi benimde bir ismim var ve ona laf ettirmem kimseden çekinmem,allahtan başka kimseden korkmam.Kim buna saygısızlık gösterirse bende tepki vermem doğal.Ancak Burak olayında dozajı biraz kaçırdığımın farkındayım,kendisini kaale almamalıydım yaşı itibariyle görmezlikten gelmeliydim.Ama ben bunları yapmadım sert bir tutum sergiledim.Ceza eksik diyorsanız tamalansın şeriatın kestiği parmak acımaz derler .Yeter ki hak olsun ama iki taraf içinde yapanda yapılmasına sebeb olan içinde.
 
Burak yukarıda yazdıklarını hiç yakıştıramadım sana.

Bu foruma da hiç yazasım gelmiyor artık. Biri kahvaltı diye tutturur, diğeri sosis diye tutturur. Kimseye de birşey ısmarlattırmayacağım artık, laf oluyor tüm Türkiye öğreniyor, nasıl öğreniyorsa. Ayıptır ya.
 
Mithat Bey elbette yanıt hakkınız var, keşke bu hakkınızı kullanırken kullandığınız ifadelerde yapıcı olsaydınız.

Burak Barut´un ceza aldığı foruma üye değilim. Aldığı toplam cezayı da sildiğim iletisinden öğrendim. Daha önce benzer bir eylemi gerçekleştirdi mi bilmiyorum. O forumdaki durum ne olursa olsun her forum kendi kurallarıyla yaşar.

Yanıt verme hakkı olan iki kişi de yazdığına göre konu kapansın artık...
 
Mithat Duran'ın cezası kaldırıldı ve ek bir ceza gelmeyecek. Kaldırılmasının sebebini tam olarak söyleyemedik çünkü cezayı kaldıran Önder Çiçekoğlu iş yoğunluğu sebebi ile foruma girememekteydi. Cezanın kaldırım sebebi, Mithat Duran'ın belli bir yaşın üstünde olgunluğa sahip olup, hatasının farkına varmasıdır. Bu konuda başka yorum da lütfen yapılmasın. Tüm merak edilenlere bu cevap olsun.

Burak ve diğer arkadaşlarım, lütfen yaş edebiyatına girmeyelim. 30 yaşını geçmiş, bu siteyi kuran ve buralara getiren herşeyden önce bir ağabeyimizin aldığı bir karar bu. Ben katııyorum ya da katılmıyorum demiyorum, o bana özel kalsın ancak ben bu karara saygı duyuyorum ve aynısını da Önder Çiçekoğlu'nu çok iyi tanıyan sizlerden bekliyorum.

Bu mesajın üzerine bir şey yazmak isteyen olursa bana özel mesajla ulaşabilirler.
 
Bu başlıktaki kasvetli hava dağılsın diye bir öneri sunayım bende :)
Sitede "Anketler" ayrı bir bölüm olsa ve orada hem Galatasaray hemde genel basketbol konuları hakkında anketler olsa hoş olabilir. Yani Galatasaray'a gelen en unutulmaz oyuncu, en kötü transfer, en iyi şutör gibi.. Tabi bu konularda bir süre sonra fikir çatışmalarına dönüşebilir ama anketler forumların en eğlenceli bölümleri oluyor genelde. Siz bilirsiniz tabi bu sadece kişisel fikrim..
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Alperen biz Türkçeyi özenli kullanalım deyince alay konusu oluyor. Burası okul mu, sen öğretmen misin... Bu bilinci sana aşılayan öğretmenlerine teşekkürlerimi iletirsen memnun olurum. Konusunda uzman bir yönetici arkadaş Türkçenin özenli kullanılmasıyla ilgili Volkan Özger´i uyarmış.

Mithat Duran konusuyla ilgili yazılacak iletiler silinecektir. Yönetim bölümünde ek ceza konusu gündeme gelir, karar verilince gerekli açıklama yapılır.

Duyarlılığınız için teşekkürler...
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":1qlcegsv]Howard kadar başınıza taş düşsün!

Bu hakaret midir değil midir ?[/quote:1qlcegsv]
Şimdi öyle bir soru soruyorsun ki değil desem olmaz hakaret desem hiç olmaz.Ne diyeyim ben sana?
 
Siteye çok uzun zamandır giren lakin son dönemlerde hic yazmayan biri olarak , yazmayarak ne kadar haklı olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum..Her gün ayrı bir olay oluyor sitede , kimseyi tanıyamaz oldum,arma için giriyoruz foruma lakin arma hariç herşey konuşuluyor..
 
Benim Murat Özyer istifa konu başlığında Kerem Seçer'e cevaben yazdığım ileti hangi forum kuralına aykırı bulunup silinmiştir

HAd bildirmenin serbest olduğu bir forum da benim gayet düzgün bir üslup ile yazdığım ileti hangi kurala uymamaktadır
 
Kutay Bey o başlıkta o kadar çok ileti sildim ki, şu anda gerekçesini hatırlamıyorum. Belki içerisinde tartışma konusuyla ilgili ifadeler yer aldığı içindir.

Kurallara aykırı bir yanı olmamasına rağmen silmiş olma ihtimalime binaen özür diliyorum.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Kutay Bey o başlıkta o kadar çok ileti sildim ki, şu anda gerekçesini hatırlamıyorum. Belki içerisinde tartışma konusuyla ilgili ifadeler yer aldığı içindir.

Kurallara aykırı bir yanı olmamasına rağmen silmiş olma ihtimalime binaen özür diliyorum.

Son sildiğiniz iletimi burada yinelemek isterim

Kerem Seçer'e ceza vermeniz gibi bir beklentisi olan forum üyesi olduğunu sanmıyorum.Zaten sildiğiniz mesajımda bunu belirtmiştim.

Burada herkes eşit ama bazıları biraz daha fazla eşit.

Ekleme: Bu arada forum da ceza tahtası isimli bir bölüm varken ve cezalar oraya yazılıyor iken. Murat Özyer istifa konu başlığının içinde de cezalarını duyurmanın anlamı nedir ?

Murat Özyer istifa konusu ile ilgisi olmayan cümelerin orada işi nedir (ki aynı cezalar ceza tahtasında duyruldu zaten ).

Şimdiye kadar cezaların aynı konu başlığında da duyrulduğuna tanık olmamıştım da o yüzden sormak istedim.
 
Kutay Abi orası ayrı bir konu senin haberin yok sanırım...

Murat Özyer İstifa konusu forumun yüzkarası bir topic.

Biraz fazla eşit... ;)
 

Üst