Halil Hocam Lütfen Bırak

  • Konbuyu başlatan Kürşat Kosovalı
  • Başlangıç tarihi
LeBron James23' Alıntı:
[quote="SAYGIN AKEL":63697]Abi hedef koyacak takım yok ki...
Halil Üner olsada aynı almasada aynı....
Bize vizyon sahibi bir Başkan lazım...

kardes benım tek umıdım ergun gursoy eger o subenın basına gelırse hersey 360 derece donebılır herkes ck ıı bılır kı ergun gursoyun kaybetmeye tahamulu yoktur bunun ıcınde bu takımı ck ıı yerlere goturebılır dıe dusunuorum..[/quote:63697]
Aman 360 derece dönmesin, döndükten sonra olduğumuz yere gelmek pek bir işe yaramaz ;)
 
cemcemgs' Alıntı:
LeBron James23' Alıntı:
[quote="SAYGIN AKEL":87b32]Abi hedef koyacak takım yok ki...
Halil Üner olsada aynı almasada aynı....
Bize vizyon sahibi bir Başkan lazım...

kardes benım tek umıdım ergun gursoy eger o subenın basına gelırse hersey 360 derece donebılır herkes ck ıı bılır kı ergun gursoyun kaybetmeye tahamulu yoktur bunun ıcınde bu takımı ck ıı yerlere goturebılır dıe dusunuorum..
Aman 360 derece dönmesin, döndükten sonra olduğumuz yere gelmek pek bir işe yaramaz ;)[/quote:87b32]

:kop :kop :kop :kop :kop :kop DOGRU PARDON ABI YA GEOMETRIM BIRAZ ZAYIFMIS :kop :kop :kop 180 DERECE DONECEK..BU OLUR MU???
 
Hehe nolacak ya canın saolsun, bu çok yapılan bir hatadır. Bunun ukalalığını yapan ben de illa 1 2 kez yapmışımdır bu hatayı 8)
Neyse sonuç olarak umarım herşey geçen seneye göre 180 derece değişir :p
 
Murat Didin olayı bence sürpriz.Skyliners'da sponsor değişti.Opel'in yerine Deustche Bank geldi.Ki bence Deustche Bank daha sağlam bir sponsor.İlginç...
 
Şu an piyasada çok albenisi olan bir coach yok.Erman Kunter bence geri dönmez.Olasılık dışı gözüküyor.Murat Didin Beşiktaşla anlaşmış.Orhun Ene en iyi olasılık gibi dursa da o da daha yolun başında.Mete Babaoğlu bence bize uymaz.Hal böyle olunca da yine Halil Üner diyoruz mecburen.
 
He halil ünerin her tarafı buram buram albeni kokuyor sanki. Açıkçası adı sanı duyulmamış biri bile H.Ü den daha çok umut verir bana.. Ömer Petorak vs gibi camianın içinden adamlara da razıyım..Mete Babaoğlu da 2 tane H.Ü eder coach olarak.

İyi bir organizasyon yapılabilirse Erman Kunter de gelebilir.
 
Erman Hoca gelmez... Lakin boşta mete babaoğlu ve Ahmet KAndemir var ve biz hala HAlil Üner diyoruz. Vallahi bravo. Üstelik ozzynin de dediği gibi sayın özyer gibi sayın petorak gibi nipeten gençleri bile tercih tercih ederim...Hiçbirşey bulamıyorsanız recep şeni getirin be!
 
Ya Orhun Ene Ömer Petorak filan gelecekse ona razıyım ama gelecek adam biraz hareket getirmeli.Mete Babaoğluyla Ahmet Kandemirle ancak 1 senelik iş olur.Seneye başka takıma giderler.Yeni yüzler lazım.Orhun Ene,Ömer Petorak,Ekrem Memnun gibi coachlarla uzun vadeli adımlar atılabilir.Ne de olsa Cafecrown olayı 3 yıllık.Buna göre düşünmeliyiz.Mesela Orhun Ene gelse milletin ilgisi basketbola kayar.
 
Şuan için Orhun gelmemeli bence. Tanjevic'in yanında en azından 1 turnava geçirmeli. Ondan sonra Galatasaray'a geldiğinde her açıdan daha yararlı olur.
 
Ekrem Memnun muhtesem olurdu ama Efes te Mahmudi'nin yardımcılıgına gitmis.Cok degil birkac seneye kalmaz takımı alır elinden.

Elimizdeki degerleri harcamada üstümüze yok !
 
SEKO' Alıntı:
ozzy' Alıntı:
Sponsor da bulunmuşken Erman Kunter'in kapısını çalsak diyorum..
Halil Üner'le devam edilmeli adam 2 sene hertürlü sıkıntıyı çileyi çekti sponsor bulundu kaynak yaratıldı istediği takımı kursun başarılı olamazsa gönderilsin.
Önder Abi sana katılıyorum Sonuna Kadar Sayın Halil Üner....
Daha iyisi GALATASARAY'a gelene kadar en iyi o....
 
ya abı bu takım ıkı senedır ortalıkta yok tek suc para mı yanı?bence degıl parasızlık bı etken ama en buyuk etken halıl uner..alan savunmasında sureklı abuk sabuk ısler yapan para mı???dogru durust bı set hucumu para olsaydı yapılacak mıydı?sene basından berı aynı seyı soyluorum HALIL UNER ISTIFFAAAAAAAAAAAAAA
 

Üst