• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
O Galatasaraylı biz neyiz diyen benim. Ve sözümün ardındayım...
Fakat git yazdığım bir yer görmedim. Her eleştireni defol git dedi diye görüyorsanız önce o gözlüklerinizi çıkarın.

Sözüm Işıl Alben'e defol git diyenlere, bu takımda istemeyenlere, emeğine saygısızlık yapanlara;

Bu sene bana fark yaratan bir Türk oyuncu söylermisiniz bana? Ve özellikle oyun kurucu mevkisinde olsun. Bekliyorum müthiş cevaplarınızı.

Işıl Alben geçmiş seneler için çok defa eleştirilebilir ama bu sene bu ligde en iyi formda yerli oyuncu kendisi olmuştur tartışmasız. Bu seneki performansına laf edecek kişinin gercekten problemleri vardır kendi ile. Buyrun her sene yaptığınız gibi yine Birsel Vardarlı ile kıyas yapın!

Gelecek sene kadro kurulurken Ekrem Memnun ilk başa kendisini yazacaktır eminim. Her kaybedilen seriden sonra ezbere gelip bu kızcağıza laf söylemeyin artık biz zahmet. Kabak tabı verdi!

Saygılar!

Sözüm Işıl Alben'e defol git diyenlere, bu takımda istemeyenlere, emeğine saygısızlık yapanlara;

Bu sene bana fark yaratan bir Türk oyuncu söylermisiniz bana? Ve özellikle oyun kurucu mevkisinde olsun. Bekliyorum müthiş cevaplarınızı.

Işıl Alben geçmiş seneler için çok defa eleştirilebilir ama bu sene bu ligde en iyi formda yerli oyuncu kendisi olmuştur tartışmasız. Bu seneki performansına laf edecek kişinin gercekten problemleri vardır kendi ile. Buyrun her sene yaptığınız gibi yine Birsel Vardarlı ile kıyas yapın!

Gelecek sene kadro kurulurken Ekrem Memnun ilk başa kendisini yazacaktır eminim.

Saygılar!

Abi yerine iyisi olduğunu düşünsem eleştirmem. Gitsin ve o alınsın derim. Fakat oynadığı oyundan da memnun değilim ki memnun olmama nedenim potansiyelini daha iyi olarak biliyor olmam. Daha iyi olması lazım. Daha çok şut denemeli vs. Ben sayı atsın demiyorum rakibi korkutsun diyorum. Ve ben BAM grubundan Ayhan dışındakilere defol demiştim. Onun dışında hiçbir oyuncumuza defol git vs gibi kavramları kullanmam. Fakat üzerine koyması lazım. Özellikle bu şekilde zorluk katsayısı yüksek maçlarda, ben oyunculara kızıyorum. Ama yönetime ve yönetimin şube başındaki kuklasına söylediklerimi buraya yazsam ihraç edilirim.

Abi yerine iyisi olduğunu düşünsem eleştirmem. Gitsin ve o alınsın derim. Fakat oynadığı oyundan da memnun değilim ki memnun olmama nedenim potansiyelini daha iyi olarak biliyor olmam. Daha iyi olması lazım. Daha çok şut denemeli vs. Ben sayı atsın demiyorum rakibi korkutsun diyorum. Ve ben BAM grubundan Ayhan dışındakilere defol demiştim. Onun dışında hiçbir oyuncumuza defol git vs gibi kavramları kullanmam. Fakat üzerine koyması lazım. Özellikle bu şekilde zorluk katsayısı yüksek maçlarda, ben oyunculara kızıyorum. Ama yönetime ve yönetimin şube başındaki kuklasına söylediklerimi buraya yazsam ihraç edilirim.

Anlaşılmayan nokta bu zaten. Işıl bu kadar daha fazlasını beklemeyin, zorluk derecesi yüksek her maçta çıkıp 10-15 sayı atacak kapasitesi yok! Diğer bütün Türk oyuncularda olmadığı gibi! Sürekli kıyaslandığı Birsel Vardarlı kaç sayı atmış final serisinde bakın bakalım. Işıl bir görev, mücadele oyuncusu. Yanına iyi partnerler koyarsanız yıldızlaşır, kötü koyarsanız söner gider Whalen örneğinde olduğu gibi.

Saygılar.

O Galatasaraylı biz neyiz diyen benim. Ve sözümün ardındayım...
Fakat git yazdığım bir yer görmedim. Her eleştireni defol git dedi diye görüyorsanız önce o gözlüklerinizi çıkarın.

Ferit, Sen ben veya bir başkası büyük GS ailesinde birer bireyiz. Ben yaylan dedim sen ben GS' liyim sen nesin dedin diğeri defol dedi. Başliğı okursan bir yerlerimden uydurmuyorum birileri bunları demiş ben de onlara has olarak genel bir mesaj yazdim. Kisiye özel mesaj yszsam ya şimdiki gibi alıntı yapardim veya özelden yazardim. Bu yuzden bireysel savunmalar saldirilar yapacağimıza genel resimi duzeltmeye gitmek lazım.

Misal adam Işıl gitsin diyor özge veya Yasemen için bunu diyen yok. Neden? Cunku onlar oynamayıp boylece hata yapmamış oldular. Eeee hata yapmayan neden gitsin degil mi:)))

Hepimiz üzgünüz, benimde canım yanıyor, sizlerinde ama gelipte bu başlık altında Işıl Alben'e yüklenerek kendinizi rahatlatamazsınız. Eğer hakemler artniyetsiz maç yönetseler bu seriyi normalde 4-0 kazanmış olmamız gerekirdi.

Her oyuncu gibi Işıl da eleştirilerden payını alacak tabii ama kaybedilen her serinin ardından Işıl Alben başlığının ön plana çıkması sizce de garip değil mi?

Olaya tek bir pencereden bakmak yerine evin her penceresinden bakmayı denemek iyi olur düşüncesindeyim. Böylece asıl meselenin Işıl Alben´in başarımı olmadığı anlaşılacak, sorunun kaynağının TBF ve kurullarının sergilediği tutum olduğunu ve bizim yönetimin de bu konuda duyarsız kalmasının bu durumu perçinleştirdiği belli olacak.

Peki bunun anlaşılabilmesi için daha kaç şampiyonluk kaybetmek gerekecek?

Cezalar kısmında eleştiri yapanların annesine söven yöneticiyi görmediğime göre buranında çivisi çıkmış. Silin arkadaş üyeliğimi, bu arada eleştirenlere O.Ç diyen arkadaş senin gibi iş bilmez yöneticiler var basketbol şubemizde de o nedenle böyle oluyor şubede...

İnsanlara canın sıkılınca o.ç deyip sonra alıntı yapanın yada cevap verenin mesajını silip gizleyerek kişiliğini gizleyemezsin. Gözümde insani anlamda dahi değerin yok... Ya erkek gibi ettiğin lafın ardında dur ve silme, yada gir benim üye bilgilerimle birde benim ağzımdan 1-2 küfür yaz sonrada silersin üyeliğimi küfür etti deyip.

Her oyuncu gibi Işıl da eleştirilerden payını alacak tabii ama kaybedilen her serinin ardından Işıl Alben başlığının ön plana çıkması sizce de garip değil mi?

Olaya tek bir pencereden bakmak yerine evin her penceresinden bakmayı denemek iyi olur düşüncesindeyim. Böylece asıl meselenin Işıl Alben´in başarımı olmadığı anlaşılacak, sorunun kaynağının TBF ve kurullarının sergilediği tutum olduğunu ve bizim yönetimin de bu konuda duyarsız kalmasının bu durumu perçinleştirdiği belli olacak.

Peki bunun anlaşılabilmesi için daha kaç şampiyonluk kaybetmek gerekecek?

Şubeyi eleştiriyorum zaten fakat ışılıda eleştiriyorum kötü olduğu konularda, fakat an itibariyle şube ve basketbolcularımızdan çok bu site yönetimini eleştiriyorum. Adalet bir gün herkese gerek....

Işıl neden çok eleştiriliyor çünkü çok beklenti var çünkü çok seviliyor çünkü bizden biri çok şey yapmasını bekliyoruz cevap bence bu kadar basit

Cezalar kısmında eleştiri yapanların annesine söven yöneticiyi görmediğime göre buranında çivisi çıkmış. Silin arkadaş üyeliğimi, bu arada eleştirenlere O.Ç diyen arkadaş senin gibi iş bilmez yöneticiler var basketbol şubemizde de o nedenle böyle oluyor şubede...

İnsanlara canın sıkılınca o.ç deyip sonra alıntı yapanın yada cevap verenin mesajını silip gizleyerek kişiliğini gizleyemezsin. Gözümde insani anlamda dahi değerin yok... Ya erkek gibi ettiğin lafın ardında dur ve silme, yada gir benim üye bilgilerimle birde benim ağzımdan 1-2 küfür yaz sonrada silersin üyeliğimi küfür etti deyip.

İletileri gördüğümde silmek zordu (cep telefonundan girmiştim, ve İstanbul´dan dönüş hazırlığındaydım) benim açımdan, düzenleme yapabildim sadece. Ve bu nedenle iletinin içeriğini silip "..." olarak değiştirdim. İlgili arkadaşın iletiyi yazmasının ardından herhangi bir müdahalesi olmadı.

Ceza Tahtası´na baktım, yazmayı mı unutmuşum diye ama 13:13´de yani siz iletiyi yazmadan ben açıklamayı yapmışım. İnsanları suçlamadan önce dinlemek, başlıkları kontrol etmek iyi olur düşüncesindeyim.

Çok güzel insanlarız vesselam. Fb tarafı şu seride Birsele demediğini bırakmamış, bizde yine suçu Işıla atmışız her zamanki sinir ve acizliğimizle. Türkiye'de yüzlerce süper oyuncu yetişiyor zaten ya maşallah sallayın gitsin! Tipik Türk davranışı işte elindekini kötülemek.

Allah'tan bu sitede mantıklı insanlar var, başka yerlerde okuduğum bazı yazılar varki inanılmaz. Bu kadar cahil, basketboldan haberi olmadan, sadece tek maç izleyerek yapılan aptalca yorumlara inanamıyorum bir GS taraftarı olarak. Yazık gerçekten.

Kaptan'ın bu seneki yükselişi ortada. Bunu görmeyenin ya ona karşı bir garezi vardır ya da basketboldan gram anlamıyordur,başka hiç bir açıklaması olamaz. Yergi tabiiki olacak ama onun yıllardır bu takıma verdiklerini,yaptığı fedakarlıkları görmezden gelerek haddini bilmeden hala acımasızca eleştiren bir grup insan gözümde GS taraftarı dahi değildir. Çünkü Galatasaray taraftarı herşeyden önce vefakardır,nankör değildir,oyuncularına özelliklede arma aşkını yüreğinde hisseden oyuncularına sahip çıkar,ha yeri geldiğindede düzeyli şekilde eleştirir.. Hoş Işıl'ın EuroBasket Women 2013'te ki muhteşem performansıda ortada(nazar değmesin). Bize söylenecek tek la kalıyor,meyve veren ağaç taşlanır misali tek derdi sen olanları takmadan; Yürüyedur Kaptan!

Allah nazarlardan saklasın. Bu seneyi mükemmel geçirdi. darısı inşaAllah önümüzdeki senenin başına...

Sen varya sen. Başımın tacı, gözümün bebeği.

Sen hep bizimle kal olur mu?

Çok yürekten oynuyor,anlamsız eleştirilere cevap veriyor.Yanında olmak lazım,bu sene kıracağız lanet talihi!

Bir kere Fener'e karşı iyi oynasıncılara en güzel cevabı verdi kaptan, helal olsun sana, sana inananları sevindirdin, böyle devam et kaptan, daha alınacak şampiyonluk var inşallah

Kariyerinin en iyi Fenerbahçe maçını oynadı tartışmasız. Aslında yaklaşık 3 sene önce mükemmel bir Fenerbahçe maçı çıkarırken o talihsiz sakatlığı yaşamasa, belki kadın basketbolunda birçok şey farklı olacaktı şu anda.

Bugünkü maçın son bölümünde ayakların iflasını görebiliyor, hissedebiliyorduk aslında ama o gönül verdiği formadan güç aldı ve maça damgasını vurdu. Maç sonu takımı tribünlere kadar götürüp taraftarla bütünleştirmesi de ayrı bir güzel andı. Teşekkürler kaptan...

(Bu maçtan önce de, sonra da) harikasın kaptan. :)

Geri