• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Geçen gün Işıl'ın bir reklam çekimindeki fotosunu görmüştüm. Pazuları normal bir erkek pazusundan daha fazlaydı. Bunu söyleyecektim kız çalışıyor diyecektim, dedim nazar değdirmeyeyim. İyi ki de dememişim. Ama Gerçekten çalışıyor. Geçen FB ile olan lig maçında kendi sahasından attığı üçlük sonrası bir çok kişi 100 kez atsa 1i girerdi dedi. Ben onlara anlatmaya çalıştım. Önemli olan girmesi değil o zor pozisyonda topu dengeli ve güçlü şekilde potaya atabilmesidir diye. Tabii demek istediğim anlaşılmadı. Oysa Erkek takımının maçlarına bakın Bir çok defa Sinan ve sıkça da Ender'İ görüyoruz son saniyelerde kendi sahasından topu fırlatıyor. Top çoğu zaman potayı geçtim panyaya bile değmiyor. İşte Işıl bunu yapmıştı. Tabii ki ondan sonra o topun girmesi şanstır. Michael Jordan da atsa Kobe'de atsa şanstır girmesi.

İşte bugünde o son saniyeler top elinde patlayınca attığı potalı üçlük de bunun eseridir. Ha girmeyebilirdi de tabii ama kız çalışıyor. Hak ettiği değer hiç bir zaman verilmeyecek. Onun hakkında konuşurlarken hep bir 'ama' eklenecek ama Işıl hep çalışacak bunu biliyoruz. Bu yüzden de bugün eğlenmek en çok onun hakkı. Yarın gene eleştirilecek. Bu yüzden bugün depoyu doldurmasında fayda var:))

Allah utandırmadı çok şükür, devam kaptan

Kötü oynasaydı, bugün maçı kaybetseydik ne çok yazan olurdu. Ama bugün ismi gibi ışıl ışıl parlayınca çok kişi kayıplara karışmış.
Galatasaray'ın ışıl ışıl parlayan yüzü, hak ettiğin değeri bulursun umarım bir gün.

ŞAMPİYON GALATASARAY | Kupa Seremonisi - YouTube

09:15 ten sonrasındaki Işıl'ın sevincine bakın, çok sevimli :) Uzun zamandır böyle keyifli böyle güler yüzlü görmemiştim :) Son saniyede attığı ve bizi oldukça rahatlatan üçlük sonrası surat ifadesine de bayılmıştım, bir çoğunun zoruna gitmiş o dil çıkarması :D

Onur abi tam 5 sene olacak zaman çok çabuk geçiyor 27,04,2009 Ayhan Şahenk... Sana Katılıyorum herşey çok daha farklı ve güzel olacaktı...

Kendi kaptanına ezik diyecek kadar şaşırmışlar vardı. Işıl kaptan kupa performansı ile kapak yapmadı beton döktü :) Işıl benim için öncede candı şimdi de can, o kadar...

Bravo Işıl çok yürekli ve akıllı oynadın. Özellikle bazı pozisyonlarda korkusuz içeri girip turnike bırakman çok iyiydi.

[video=youtube_share;aS8RTkwAWvM]http://youtu.be/aS8RTkwAWvM[/video]

Foruma girdigim de bu basligin hareketlendigini gordum. "Ulan kiza yine neler soylediler acaba canımı sıkacaklar" diye düşünürken ne göreyim*ovgu ovgu ustune !!!

Foruma girdigim de bu basligin hareketlendigini gordum. "Ulan kiza yine neler soylediler acaba canımı sıkacaklar" diye düşünürken ne göreyim*ovgu ovgu ustune !!!

Övgü düzenlerin bir çoğu iyi gününde de kötü gününde de Işıl'a her zaman destek veren, güvenen insanlar zaten :) O böyle coştukça bizi de coşturuyor :)

Işıl kötü oynadığında benim kaptanımdır, iyi oynadığında benim kaptanımdır. Işıl Alben Galatasaray kadın basketbolunun benim için yaşayan efsanesidir. Diz sakatlığından geri gelmek öyle kolay değildir. Bu kız sahaya her maç karakter koyuyor, iyi ve ya kötü ama çabalıyor.

Sen vazgeçmedikçe, bizde vazgeçmeyeceğiz!!!!!

Işıla açık kontrat önerilmeli..Oynayabildiği sürece bizde olmalı..

Basketbol cahiliymiş, bilgisi kıtmış ve bu basketbol cahilini Fenerli kızlar kötü oynayıp MVP yapmış... Kendi taraftarı yerin dibine sokarken elin rakibi de böyle şeyler yazar tabi..

Kaptana olan sözlerin çoğunun onu bazı taraftarlarımıza yeterince iyi tanıtamadığımızdan dolayı söylendiğini düşünüyorum.Kaptanı tanıyan,nasıl bir karaktere sahip olduğunu, onun nasıl bir Galatasaray'lı olduğunu bilen insanlar ona bu sözleri asla söylemez.

Soylenecek o kadar soz var ki Kaptanla ilgili.. Yazilmaya baslansa belkide sayfalarca surebilir.. Ama ozetleyerek bir kac cumle soylemek gerekirse; ozverisine, arma icin hic dinlenmeden son saniyeye kadar akittigi tere, mucadele hirsina, azmine dun bir kere daha hayran oldum ben, sonra bir kere daha ne kadar dogru bir karekteri idol olarak sectigimi hatirlattim kendime. Yillardir bos yorum yapan daha onemlisi bir sey "bilmeden" bunu yapan insanlara sahada oyle guzel oyle anlamli cevap verdiki.. Bu cevabi vermek icin daha uygun bir mac olamazdi ustelik. Bu kulup bu kadar karekterli baska bir oyuncu daha bulabilir mi diye soruyorum kendime ama cok zor, belki bazilarina abarti gibi gelecek ama biraz daha buyuk konusmak gerekirse; imkansiz.. Calismalarinin emeginin karsiligini her gun biraz daha fazla almaya devam et insallah "kaptan gibi kaptan". Hep varol!

Geçtiğimiz senelerde orada burada istatistik kağıdı paylaşıp ''0 SAYI'' kısmını gözümüze sokanlara en güzel cevap bu olsa gerek Kaptan.Ciddi manada skor katkısı geliyor ve Türk oyuncudan gelmesi de bu formumuzu çok iyi açıklıyor.Devamının da gelmesi dileği ve güveniyle,Büyüksün Kaptan.

Işıl Alben bana bu oyunu sevdiren kişi... İyide oynasa, kötüde oynasa benim için en iyi guard ve eniyi türk oyuncudur ve en sevdiğim kadın basketbolcu... Seni çok seviyorum kaptan :)

Kendini taraftar sanan bazılarının Işıl'a yaptığının kat be kat daha fazlasını bugün diğer taraf Birsel'e yapıyor. Etmedikleri hakaret kalmamış. Bu insanlar o kadar kolay yetişiyor(!) ki değerlerimizi harcamaya devam edelim. Yazıklar olsun bu zihniyete.

Doğum günün kutlu olsun 10 numara insan Işıl ALBEN :)

Geri