Geçen gün Işıl'ın bir reklam çekimindeki fotosunu görmüştüm. Pazuları normal bir erkek pazusundan daha fazlaydı. Bunu söyleyecektim kız çalışıyor diyecektim, dedim nazar değdirmeyeyim. İyi ki de dememişim. Ama Gerçekten çalışıyor. Geçen FB ile olan lig maçında kendi sahasından attığı üçlük sonrası bir çok kişi 100 kez atsa 1i girerdi dedi. Ben onlara anlatmaya çalıştım. Önemli olan girmesi değil o zor pozisyonda topu dengeli ve güçlü şekilde potaya atabilmesidir diye. Tabii demek istediğim anlaşılmadı. Oysa Erkek takımının maçlarına bakın Bir çok defa Sinan ve sıkça da Ender'İ görüyoruz son saniyelerde kendi sahasından topu fırlatıyor. Top çoğu zaman potayı geçtim panyaya bile değmiyor. İşte Işıl bunu yapmıştı. Tabii ki ondan sonra o topun girmesi şanstır. Michael Jordan da atsa Kobe'de atsa şanstır girmesi.
İşte bugünde o son saniyeler top elinde patlayınca attığı potalı üçlük de bunun eseridir. Ha girmeyebilirdi de tabii ama kız çalışıyor. Hak ettiği değer hiç bir zaman verilmeyecek. Onun hakkında konuşurlarken hep bir 'ama' eklenecek ama Işıl hep çalışacak bunu biliyoruz. Bu yüzden de bugün eğlenmek en çok onun hakkı. Yarın gene eleştirilecek. Bu yüzden bugün depoyu doldurmasında fayda var
)
İşte bugünde o son saniyeler top elinde patlayınca attığı potalı üçlük de bunun eseridir. Ha girmeyebilirdi de tabii ama kız çalışıyor. Hak ettiği değer hiç bir zaman verilmeyecek. Onun hakkında konuşurlarken hep bir 'ama' eklenecek ama Işıl hep çalışacak bunu biliyoruz. Bu yüzden de bugün eğlenmek en çok onun hakkı. Yarın gene eleştirilecek. Bu yüzden bugün depoyu doldurmasında fayda var