• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
İyi ki doğdun, iyi ki varsın be kaptan.. Tanrım sana sakatlık vermesin..

Nice sağlıklı ve mutlu yıllara kaptan. :)

Galatasaray formasını hakkıyla temsil eden bayrak sporcularımızdan birisin. Nice mutlu yıllara kaptan.

Kaptan sana helal olsun.

Harikasın kaptan. Tarihe Galatasaray'ın büyük kaptanlarından biri olarak geçeceksin.

Ispanyollar kendi aralarinda macla ilgili yorum yapiyorlar;
" Bugunku maci seyrettikten sonra birisi cikip derse ki Marta Xargay Avrupanin en iyi 1 numaralarindan birisidir, ona basketboldan hic anlamadigini soylerim. 10 numaraya bakin da (rakibin) sapka cikarin."

9 sayı 7 ribaund 4 asist 2 top çalma 40 dakika. Yürüyedur kaptanım

Işıl kaptan sen var ya süper bir şeysin :)

Söylenecek cok sey olmasına ragmen yine bir cümle; Yüreğine,Galatasaraylılık ruhuna sağlık;kaptan gibi KAPTAN !

[video=youtube_share;sZcu_-cqk0s]http://youtu.be/sZcu_-cqk0s[/video]

2008'den sonra Ekrem Memnun olmadan geçirdiği her günün kayıp olduğunu düşünüyorum.Son çeyreği ayakta izlememe sebebiyet verdi turnikeleriyle.Bu iyi niyet er geç taçlanacak.

Yaprak dökümü başladı. Işıl Alben gelecek sene Rusya'da oynayacak. Tüm emekleri için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dilerim.

Size de sevgi ve saygılarımı iletiyorum sayın Galatasaray yönetimi!

0VbW0o.jpg

Yönetim böyle bir saçmalık yapmaz yapamaz. Doğru değildir.

Gerçek değildir.

Galatasaray SK Yönetim Kurulu iftiharla sunar!..

Abi bu haberi şaka olarak kabul edelim. Hadi Önder abi sende fazla uzatma :(

Gerçekten bravo ya :(

Gerçi yönetimin futbol harici birşeyle ilgilendiği yok, şaşırmayın.Basiretsizlik

Ne diyelim İki taraf içinde hayırlı olsun.
Bizim yapacağımız tek şey acaba bir 2.plan mı var diye beklemek yerine birimi düşünülüyor seneye ?
Düşünülmüyorsa Şube büyük sıkıntıya girer.

Kadın Forumunda 435 kişi
Erkek Forumunda 40 kişi

Uzun süredir.Kadın basket forumu böyle kalabalık olmamıştı.Birde Güzel bir transfer haberi ile olsaydı keşke.

Geri