Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

  • Turu geçer gruplara kalırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    41
Esasında maç için söylenecek çok şey var bende tabiki içimden geçenleri ara ara söyleyeceğim.

Ya arkadaş iyi oynarsın, kötü oynarsın veya formda değilsindir inan hiç lafım olmaz ama zaten zar zor öne geçmişsin dakika 92 bu konsantrasyon eksikliği nedir. Formsuz, güçsüz olursun adamı kaçırırsın anlıyorum ama top senin omzuna nasıl çarpar Hakan bana bunu bi açıkla gözümsün ya.

Rijkaard falan bırakın adam ne kadar karakterli olduğunu hep gösteriyor kaçmayacağım savaşacağım diyor, tabi biz sürekli trip atarak kaçanlara alışkın olduğumuzdan idrak edemedik durumu. Kurtarıcı olarak kiralayacak Anadolu takımı bulamadığımız Aydın giriyor, 17 yaşındaki Emre Çolak giriyor kenara bakıyorum bir tane adam yok.

Kaptanımız zaten evlere şenlik Baroş'un hırsının onda birini göremiyoruz herkesten önce o bırakıyor.

Dün yazmadım kızgınlıkla yanlış bişey söylememek için ama gördümki tekrar yazıya dökünce sinirlerim tekrardan geriliyor en iyisi şimdilik bu kadar ile yetineyim.
 
Şu videoyu da izledimya, Ayhan Akman'ı artık hiç bi şekilde bu forma altında görmek istemiyorum. Bu mudur ya seni küllerinden yaratan bi takıma olan sevgin, pişkin pişkin gülüyor birde.
 
Hala ellerim titriyor. Maçla ilgili hiçbir şey yazmayacağım değmez çünkü. Tek diyeceğim sonuna kadar arkandayız Rijkaard! Gitmesi gerekenler belli. Futbolculara gelirsek, diğer maç kapalı tribüne kocaman bir pankart asılmalı:

WE HAVE ONLY 3 PLAYERS! Baros-Neill-Kewell
 
Erdal Can İçelli' Alıntı:
http://video.milliyet.com.tr/Disarda-seyirci-var-mi_1_43044.htm?auto=1

Ayhan amma sırıtmış, dediğim gibi böyle ruhsuz adamlarla ancak anamızın ligi olur odan gerisi boş...

Bu takımın 3 özürlü orta sahası ve Hakan BALTA gibi bu formayı hak etmeyen adamların işi yok...

Nerde helvacı nerde başkan niye sus pus oldular konuşsalarya!!!

Yine masal anlatsalarya!!!
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Şu videoyu da izledimya, Ayhan Akman'ı artık hiç bi şekilde bu forma altında görmek istemiyorum. Bu mudur ya seni küllerinden yaratan bi takıma olan sevgin, pişkin pişkin gülüyor birde.

Ayhan Akman süresiz kadro dışı bırakılmalıdır..
Hak eden diğer 3-5 arkadaşıyla beraber..
Ama bunun için yönetim gerekir, bizde de o yok işte..
 
Şamil abi o ayhanın her zamanki hali.Daha önceden de avrupaya elendiğimiz bir maçtan sonra aynı şekilde güle güle havaalında görülmüştü.Hatta o zamn tepkide almıştı.Yapılması gereken böyle vurdum duymaz heriflere bu formayı giydirmemektir.Fena oynamamış olabilirsin ama takımın elenmiş biraz üzüntü duyar insan.
 
Ben bu armayı göğsünde taşıyacak böyle adamlar istemiyorum takımda Sayit.

Emre abi, kulübe mail atacağım, mektup yazacağım ne gerekiyorsa yapacağım ben böyle adamı hiç bir şekilde bu forma altında görmek istemiyorum. Ama dediğin gibi o dirayeti gösterecek yönetim bizde yok.
 
Bazen birşeyler kötü gider normaldir,herzaman herşey iyi gitmez ama biz son yıllarda öyle bir hale geldik ki artan birşekilde kötünün sınırlarını çizmeye başladık, sınır budur işte diyoruz. Maç içinde bile öyle, dünkü maç 0-0 giderken elenme fikrine kendimizi yavaş yavaş alıştırmıştık ama sen dur dur 90'da gol at bir dakika sonra herşey yine tersine dönsün, hadi 50'de at 70'de ye onuda anlayacağız ama o bile yok.

Sonuç olarak Ağustos ayında avrupaya veda ettik, fazla birşey söylemeye hacet yok, çünkü daha ötesi de yok. :(
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
samiyen'deki ilk maç hangisi?
maça gidip ayhan'a ana avrat düz gideceğim.
değmez koçum boşver. Kendine yazık edersin.
Ben kendi adıma bu yönetim ve şahsiyetsiz oyuncular gitmeden maça gitmeyi yada maçları izlemeyi düşünmüyorum. Çünkü o takım Galatasaray değil. Bizim formayı giymiş oyuncu topluluğu...
 
lgsq.jpg


TAKIM KAPTANI Arda Turan, havalimanından takım otobüsü yerine taksi ile ayrılmayı tercih etti.
 
Bunlara yapılacak şey belli.Temiz bir sopa çekeceksin görecekler.Biz elendik kahroluyoruz, Ayhan efendi gülüyor, "Kaptan" Arda efendi takımdan ayrı gidiyor.Fener'lilerin yaptığı arabanın 2 ön kapısından sıkıştıracaksın bunları, yer misin yemez misin...

Veya basacaksın antreman sahasını çıkarttıracaksın formalarını "defolun lan" diyeceksin."haketmiyorsunuz bu formaları" diyeksin.

Yoksa bunlar vurdum duymaz, ruhsuz futbollarına devam ederler.
 
ruhsuzlar ordusu ya adam pişmiş pişmiş sırıtıyor ya biz neden üzülüyoruz diye sorguluyorum kendimi ya bu adamlar üzülmüyor biz neden
 
Ayhan soruyor ya; Dışarıda seyirci var mı diye...

Evet Ayhan var. Ne oldu ? Bu gidişle çok taraftar olucak havaalanında rahat ol sen.. Tak kulaklığını, bak keyfine !
 

Üst