Karpaty Lviv-Galatasaray | UEFA Playoff 2. Maç

Sizce turu geçebilir miyiz ?

  • Turu geçer gruplara kalırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    41
Hiçbir şey bu ayıbı örtemez Fener yenilsin yenilmesin bizene Fenerden.Sen git 10 kişi oyanayan mahalle takımına yenil adamların ilk Avrupa macerası komik ya valla komik.Fenerin haline düştük 2 dk sevinmeler moda artık..
 
Sayın Adnan Polat 34 yaşındayım kendimi bildim bileli sen Galatasaray içerisinde yüzümüzü güldüren yöneticisin, ama şu an bizi öyle bir duruma soktun ki başımızı kaldıracak yüzümüz yok. Lütfen sana yakışanı yap ve Sezgin' ide alarak git.
 
Fener formalı olsa o kısı o anda o topun pesınden gider , bu ruhsuz adamı takımda tutcak yönetimi helal olsun,Kayserispor ile bir pası yerine atamayan adam ıcın kapısan yönetime helal olsun

Yedek klübesinde adam koyamayan yönetime helal olsun,Konusmakdan baska bir icraat yapmayan yönetime helal olsun,Ruhsuz futbolculara helal olsun

En büüyük baskan ,yönetim ,futbolcular

SAHTEKAR TARAFTAR
 
Elenmek için elinizden geleni yaptığınız için teşekkür ediyorum sizlere.Kimse Hakan Balta yüzünden elendik öyle oldu böyle oldu demesin.Hakan'dan önce konuşulacak daha çok konu var.

Yediğiniz küfürlerin haddi hesabı kalmadı.Sana yakışanı yap artık Adnan Polat.Sağ tarafına Adnan Sezgin'i sol tarafına Rijkaard'ı al ve bu gece git.
 
Fener'e yenildiğimiz zamanın 10 katı üzgünüm. Bu takım Avrupa'da başarı almak üzerine kurulu bir takım. Köy takımlarına yenilmek 6-0'lardan 10 Saracoğlundaki 10 yıllık yenilgilerden hepsinden daha kötü bir durum. Bunun sorumlusu kaçamaz. Hesap vermeli. Yazık ki ne yazık. Fener'i zerre önemsemiyorum. Onların amacı belli zaten. Galatasaray bir köy takımına elenemez!
 
balta iki maçtır ayakta duramaması yüzünden gol yiyoruz,arda desen bir tavır mücadee yok,serdar özkan berbat ötesi ama onu suçlamıyorum bunu transfer edende suç.nasıl böyle mücadele etmezler anlamıyorum para istemeye gelince mücadele ederler ama
 
Galatasaray taraftar grupları gereken protestoyu yapabilecek mi bakalım yoksa bir şekilde susarak,etkisiz protestolar yaparak herşeyi geçiştirecekler mi ?
 
Ne Keita'sı ya! Para için bırakıp giden adama mı tezahurat yapıyorsunuz hala? Emre Belözoğlu'na da tezahurat yapın o zaman, o da zamanında bir taraflarını yırtıyordu bizim için.

Trabzon taş gibi top oynayıp şanssızlık ile eleniyorsa, Hollanda liginin orta sıra takımı Utrecht İskoç devi Celtic'e evinde 4 çekiyorsa ve biz gidip doğru dürüst antrenman tesisleri olmayan ve 10 kişi kalmış bir takıma ancak 90'da rakibin hatası ile gol atıp 2 dk içinde gol yiyorsak diyebilecek hiç bir şey yok.
 
Kimisi gece alemlerinde, kimisi Sinema peşinde. Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine. Söyleyin çok mu şey istedik. Formanın hakkını verin dedik. Biz yeri geldi 14 sene bekledik. Sizin gibi ruhsuz görmedik!!!
 
Doruk Ünlü' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":167vsapi]Sinir krizi geciriyorum ya inanamiyorum hala elendigimize :(
Elenmesek o bala golle turu geçsek ne değişicekti? Sadece göz boyanacaktı.[/quote:167vsapi]
Gruplara kalsak gerisi bir sekilde gelirdi offff yaa :(
 
İnsanın akli dengesi zedeleniyor düşündükçe..

Biz bu takım için mi kombine alıyoruz, bu takım için mi 3 forma nın 3ünü de alıyoruz.

Herkese iyi geceler diliyorum...
 
Uğur GÜVEN' Alıntı:
Düşünüyorumda şu Hakan BALTA yerine Gökhan Gönül bizde olsa neler değişirdi.
Kesinlikle, hastayim o adama fenerde olmasina ragmen hayraniyim. Bugün 3 top cikartmis cizgiden toplamda son 4 macta 6 top cikartti. Helal olsun valla adama.
 
90 dk da pozisyonun yok 90 da şansa buldun golü ama 2 dk beceriksizliğinizi örtemeyip yediniz.Ne diyeyim lanet olsun böyle futbolcuyada zihniyetede !


İlk Ofk maçı ; 2-2 o maçta bile belliydi takıma transferlerin gerektiği...

İkinci maç zorlanarak 5-1 kazandık.Ve yine unuttular transfer yapmayı...

İlk Lviv maçı takım(!) artık bağırıyor, transfer(ler) lazım diye !!!ama yine yok !

Ve ilk maçtan bugüne 1 hafta yine transfer yok sonuç ortada !

Şimdi 3 hafta boyunca neyi bekledik ? Gerçekten kör olmak lazım bunları görememek için.Yazık çok yazık...
 

Üst