NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Msg 'de playoff başkadır, NewYork - Clevland serisi erkek işi bir seri oluyor. Lünpen lünpen top oynuyorlar diğer serilerde thibodeau hocam sağolsun gözümüzün pasını siliyor. Garland denen akılsız playoff tarihine geçti böyle rezil performans daha önce görmemiş olabilirdi, kaçırabileceği her şeyi kaçırdı maçta boş şuttan antreman turnikesine kadar, bu gidişle clevland çok dayanamacak gibi. Diğer yandan da müzmin sakatlar daha ilk turdan fire vermeye başladı.
 
Miami 2-1 yaptı seriyi, 4.maçta Giannisi oynatmak zorunda milwaukee diğer türlü 3-1 olursa elenirler çünkü Butler, love, lowry gibi tecrübeli oyuncular bir tane ekstra maç daha getirirler diye tahmin ediyorum. Batı'daki ise Lakers güvenli modda gidiyor biraz gereksiz rotasyonu geniş tutuyorlar troy Brown' un ne işi var playoff maçında. Phoneix ise birlikte oynamamanın sıkıntısını yaşıyor onlarda bulamadılar rotasyonunu, Durant avare gibi dolanıyor ortalıkta Aytonın ise hücumda ki işlevi iyice kayboldu.
 
Kings muazzam oynadığı maçta 3-1 e getirme şansı bulmuşken son hücumda atamadı ve seri 2-2ye geldi. Bu seri 7. Maça gidebilir çok iyi seri oluyor.
 
Bu senede olmaz ise Sittiğin sene Sampiyon olamazsin Sixers.

Bucks 3 1 geride
Boston serisi 3 2 oldu Boston yıpranmış şekilde karşımiza çıkıcak.
Biz seriyi bitireli 3 gün olcak dinlemis olarak cikicaz,Sonraki seride yine bence Nicks Heat serisi kafa kafaya gecer.

Batı zaten evlere şenlik bu sene degilse hangi sene ulan Rivers rahat dur sen yine bi durum yaratıp giden takım bozarsin kesin playofflar geldi
 
Lakers-Memphis 4.naçı izledim inanılmaz sert ve güzel bir play-off maçı oldu. Doğuda 8. Miami'nin normal sezon lideri Bucks'a yaptığının bir benzerini Batıda 7. Olarak play-in'den gelen Lakers 2. Memphis'e yapıyor.
Lakers superstarlarına rağmen yan parçaların feci kötü olması sebebiyle bitti denilen sezonu, takasın son gününde öyle bir kabuk değişimine gitti ki bambaşka bir takım seyrediyoruz Dervin Ham'inda dokunuşlarıyla..
Ja'nın evinde mutlaka karşılığı olacaktır. Lakers 2-4 alır gibime geliyor.
Sixers ise hiç olmadığı kadar nba finaline yakın Miami lider Bucks'ı elerse ki Giannis olsa bile 3-1 'den dönmesi zor büyük bir sürpriz gerçekleşecek gibi.. Bence doğuda Miami-Sixers konferans Finali, batıda ise Lakers-Phoenix gibi duruyor.. Bu eşleşmelerde de Phoenix'i tecrübesinden ve kadro genişliğinden dolayı daha önde görüyorum.
 
Son düzenleme:
Milwaukee son 2 maçın da son 4-5 dakikasında(son maçın normal süre ve uzatmaları dahil 10 dakikasında) bir şampiyona yakışmayacak kadar ellerinin ayaklarına dolaşmasıyla keybetti. Özellikle son maçta yapılan hatalar akıl karı değil. Giannis'in neredeyse maçı verme çabasına şahit olduk. Bazı anlarda saçmalıklarına rağmen şanslı bile sayılırlar. Son topu potaya zamanında atmaktan bile aciz kaldılar.

Anlıyorum ilk maçta Giannis'i kaybetmek ve 2.,3. maçlarda hiç oynatamayıp 4. maçta da tam hazır olmayan haliyle oynaması onlara ritim kaybettirdi. Ancak son 2 maçta maçı daha iyi oynayarak eline almışsın, buralardan şampiyon takım maç vermez. Ritimle açıklanamayacak şekilde lise takımı hatalarıyla maç verdiler. Bu sene Golden State ve Milwaukee'den şampiyon kimliklerine aykırı performanslar izledik. Golden State yine de 5. maçı alıp avantajı ele geçirdi. Milwaukee en büyük favoriyken köyüne döndü.

Butler'ın ve Miami'nin winnerlığı underdogken ve karşısına fırsat çıkmışken çok ayrı seviyeye çıkıyor. Son 3 yılda 2 kez Milwaukee'ye denk gelmesi ilginç oldu ama 2021'de de Milwaukee'nin Miami'yi süpürdüğü unutulmasın.

Şimdi 2 istim üstünde takım New York ve Miami konferans yarı finalinde birbirlerini buldular. Açıkçası en çok merak ettiğim eşleşme durumunda, çok daha popüler eşleşmeler olacak olsa da. Net bir favori yok gibi ama 7. maça giderse New York triibünleri efsane olur. Butler, ateşiyle çelişen buz adamlığını yine devreye sokup söke söke alır maçı gibi geliyor.
 
Son düzenleme:
Normal şartlarda celtics sixersı rahat tokatlar diye düşünüyordum ama bu atlanta serisinde hiç beğenmedim.Tabi ki her seri farklı hikayelere gebe ama böyle savunma yapmaya devam ederlerse sixers ın şansı az değil. NewYork - Miami ise tahmin edilemez bir seri, randle sağlıklı ise NewYork alır diye tahmin ediyorum ama miami süpürse de şaşırmam.
Batıda ise denver - phoneix eşleşmesinde iyi durumda olmasa da Booker - Durant gibi skorerlerin farkından dolayı bir adım önde görüyorum.
 
Embiid yine iptal gibi bu adam da playoff kroniği, normal sezonda öyle böyle devam ediyor ama playoff gelince ilk turda dizler gidiyor. Neyse seneye Harden 'ı geri alıyoruz, Ayla ile arayı düzeltip drafttan Wembenyama çekiyoruz diğer sezon şanlı rocketsımızı şampiyon yazdırıyoruz.
 
Curry 7. Maçta olayı bitirdi dün gece.. Lakers eşleşmeside büyük olasılıkla çok zevkli ve 7 maçlık seri olarak geçecek eğer elerlerse 2. 7 maçlık seri sonrası suns affetmez bunları.
 
Embiid yine iptal gibi bu adam da playoff kroniği, normal sezonda öyle böyle devam ediyor ama playoff gelince ilk turda dizler gidiyor. Neyse seneye Harden 'ı geri alıyoruz, Ayla ile arayı düzeltip drafttan Wembenyama çekiyoruz diğer sezon şanlı rocketsımızı şampiyon yazdırıyoruz.

Wembanyama çekebilirseniz Alperen'i de takaslayın bir zahmet:)
 

Üst