NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi

3. Dakikadan itibaren izlemeni tavsiye ediyorum :)


Üstüste 4 finalden sadece birini kazanmakla övünüyorsanız bilemem ama yukarıdaki süpürme işiyle finallerin final serisini 3-1 ile kapatmıştı Golden State;) Şaka maka aslında o yıl tatarfsızdım bir yandan LeBron'un favori oyuncum olduğu bir yandan da Warriors'ı çok sevdiğim yıllar. Golden State hanedanlığının en azından bir three-peat yapmayı hakettiğini düşündüğüm için biraz daha Golden State'e dönükdüm ama Cleveland'ın makus talihinin sonlanmasıyla da teselli bulmuştum.

Gece Golden State iyi başladığı oyunda Lakers'ın ilk maçı kazanma rahatlığıyla attığı şutlarda yüksek yüzde bulması ve kendisinin boş şutlarda ritimsiz başlamasıyla ilk yarı sonuna kadar başabaş gitmek zorunda kaldı. Neyseki 2.yarı fazla zorlanmadı ve fark oldu. Maçların yeri değişse Lakers için daha avantaj olurdu. Şimdi oyun ritmini bulmuş ve ilk yarı skor olarak başabaş oynanıp ayakta kalan takım olarak momentumla gidecekelr deplasmana. LeBron'un oynayarak kaybetmesi de hem moral açıdan hem de LeBron'un dinlenememesi yönünden iyi oldu. Bu serinin takvimi çok sıkı olduğu için sakat sakat oynayan LeBron'un ne zamana kadar ayakta kalacağı meçhul.
 
Son düzenleme:
2014 spurs ve 2017-18 gsw son donemlerde en iyi basketbolu oynayan takimlardi bence.

Bu sene playofflardaki basketbol bekledigimden iyi seviyede. Takimlar arasi makas daraldi, cekisme artti.
 
Philly ne yaparsa bugün Boston sert cevap verdi. Kabasakal'da skorda aktif olmayınca son 2 dakika çift hane şeklinde gidiyor maç.. Suns'ta cp3 yok bakalım KD sazı eline alacak mı bu gece herkes patlama bekliyor. Zaten bugün yapamazsa patlamayı yapmasına gerek kalmayacak :)
 
Maç kontrollü başlamıştı hatta denver kontrolüne geçmişti maç ancak Booker maçı kontrolden çıkardı. 27 attı ilk devrede 15 sayı farkla bitirdiler devreyi. 34-39 denver öndeydi Suns play off modunu açınca 67-52 bitti devre acaip bi çeyrek izledim tamamen domine ettiler.
 
Şutlar girmeyince denver yine kontrolüne aldı oyunu 7.30 dakikada 27--11seriyle öne geçtiler. Bu seri 0-4e doğru gidiyor.
 
Suns 2-2 yapmış seriyi burdan yıpranarak çıkacak 2 takımda baya sert maçlar oynuyorlar. Gsw'yi 4-1 geçersek şampiyonluk kesin gibi.
 
Sixers fanı değilim.Embiid serinin 2.ve3.maçını sakat sakat oynadı.Maksimum %70'ini vererek oynayabildi.Hatta kendisine kızdım sakatlıktan döndükten sonra ilk maçtan önce sakatlığımın etkisi kalmadı %100 iyi durumdayım dediği için.Değilsin işte.

Dün biraz daha iyi görünüyordu fakat yinede sakatlığının etkisi hala var.Horford'dan(iyi savunmacıdır) çok kolay şekilde üst üste bloklar yiyecek,top kullanmaktan çekinecek,yani bunu görüyoruz.

Yinede Harden'ın ekstra performanslarıyla seride 2-2 ler.Maçı kazandıran üçlüğüde yolladı Harden dün.
 
Sezon boyunca play-off yapıp yapmayacağı konusunda tereddütlerim olan Lakers şampiyon olursa şaşırmam. Boşuna NBA’in en çok şampiyon olan takımı olmamışlar yani. Winner olmak bunu gerektirir.
 

Üst