• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
-20'lik bi ceza şike ile olur şike olursa da puan ile değil küme düşme ile olur. Öyle orta yolu bulmaları gibi bir durum söz konusu değil ya küme düşecek ya da hiç bir şey yok gibi devam edecek bu saatten sonra hiç bir şey olmamış gibi devam edebilme ihtimali çok düşük gözüküyor.

Şike ispatlı ise düşürülür. bunun lamı cimi yok ki delillendirildi diye açıklama yapıldı emniyeten. Kaçış yok yani. Ayrıca aziz yıldırım serbest bırakılmadı hastanede adli kontrol altında tutuluyor. emniyette kapalı alanda sağlık durumu bozulduğu için ifadelerini savcılıkta verecek. Savcılık sorgulayacak daha hafif bir durum gibi gözükse de olağanüstü bir durum ( hükümet bırakın demezse ) olmaz ise büyük ihtimalle hapse girecek.

Ayrcıa şuanda adliye de emenike ve sezer de bulunuyor hapise girerlerse çok daha ilginç bir durum olur.

Küme düşen takımın oyuncuları niye serbest kalıyor. Bu kanun mu? Yoksa sözleşmesinde böyle bi madde olan oyuncular mı serbest kalıyor...

Şike ile düşen takımın oyuncuları sözleşme feshedebiliyorlar demek istediğim o. Hepsi serbest kalma hakkına sahipler, yabancıların kalacağını düşünen yoktur sanırım öyle bir ortamda.

Küme düşerlerse oyuncuların otomatikmen serbest kalma hakları bulunmuyor.Eğer sözleşmelerinde böyle bir madde konulduysa böyle bir hakka sahiptirler.Yerli oyuncularda yoktur büyük ihtimal ama yabancılar koydurmuş olabilirler.Hatırlarsanız Juve küme düşürüldüğünde İbrahimovic,Viera,Cannavaro,vs yüksek bonservis bedelleriyle satıldılar.

http://newsweek.blogcu.com/fenerbahce-ye-sike-sorusturmasindan-ne-kadar-ceza-kesilecek/10756683

Başka yerlerde de okumuştum habertürk de yazmıştı bu haberi, zaten son senelerde futbolcuların hakkını saçma sapan konularda bile koruyan Uefa olaya el atacaktır, oyuncular diyecek ki ben bu kirli takımda niye kalayım, bu ligde niye oynayayım? ben maç başına anlaştım bu ligde ilk 11'de 2 adam oynayabiliyor, bu ligde maç sayısı daha az şampiyonlar ligi maçları yok, ordan gelen primler yok, Uefa'ya başvurmaları filan yetecektir serbest kalmasına zaten eğer öyle bir kural yoksa da.

Ne kadar önemliymiş bir kupa onlar için bu kadar mı hayat memat meselesiydi..Yahu başınızdakiler gönül verdiğiniz takımın adını şikeye bulaştırıyorlar..Senin para biriktirip maç bileti alıp izlediğin takıma boş maçlar kazandırmışlar bir nevi senin onurun gururun şerefinle oynamışlar kalkıp diyorlarki Başkanın ve yönetimin arkasındayız..Sonra diyorlar ki bu işi yapmayan mı var..Bu kupa bizim..

Yahu alın kupada sizin olsun sapıda..vermeyin kimselere sıkı sıkı tutun..Kaç kupa kaç şampiyonluk bu şerefsizliği bastırır acaba..

Cidden burdan küme düşerek çıkmayacaklarsa o zaman kimse transferle filan uğraşmasın bir şike bütçesi ayırsın her rakibine bir kaç maç dışında parasını versin maçını alsın kimse de izlemesin kendi çaplarında eğlensinler...

Ş.Mosturoğlu,İ.Ekşioğlu,M.Odyakmaz,Cemil Turan,Bülent Uygun,Ümit Karan,Korcan Çelikay isimlerinin içinde bulunduğu 20 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi.. böylece Fenerbahçe'nin başkan ve yönetimle beraber,Sivaspor'un başkan,yönetim ve futbolcu olarak, Eskişehir'in ise Teknik Direktör ve ekibiyle beraber şike yaptığı kesinleşti..

emenike ve sezer serbest bırakılmış...

Emenike'nin menajer tutuklandı yalnız..

saçma bi durum var ortada 19 maçta şike yapılmış diyorlar ama ortada 1 futbolcuya tutuklama talebi var kimle yapıldı bu şikeler?

Sivas ve Eskişehir kesin gitti artık.Fenere bakalım nasıl bi karar çıkacak.

Sivas ve Eskişehir kesin gitti artık.Fenere bakalım nasıl bi karar çıkacak.

yok öyle bişey henüz nöbetçi mahkeme karar vericek tutuksuzda yargılanabilirler

yani sivas ve eskişehirin gidebilmesi için yöneticilerin tutuklanmaları lazım

henüz kesin birşey yok ama 19 maçta şike yapıldı 7 kişi tutuklandı zaten onlar hem bank asyadaki şikeden hemde sınavdan içeri girdiler şimdi sırada süperlig deki şike var mahkemeye giden 20 kişiden 10u zaten direk fb ile alakalı isimler bunlardan biri içeri girerse bana göre artık fb bank asya yolcusudur.

Fenerbahçe'yi Bank Asya takımı olarak görüyorum seneye.

adı şikeye karışan takımları eleyince Galatasaray Avrupa kupalarına katılıyor :)

Olan Buca'ya oldu be bosu bosuna dustu. :D

Sivas ve Eskişehir giderse Fener hayli hayli gider.. Ben bu 3lü haricinda Beşiktaş ve Trabzon'a da bi ceza çıkacak mı onu merak ediyorum..

Şike-p Mosturoğlu'da rahatsızlanmış. Gram üzülmedim.
Pislik herifler...

Geri