Wimbledon -2010

Erkeklerde kim şampiyon olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    33
Rakiptede ne servis varmış be kardeşim..

Tenise pek ilgi duymam ama Marselin maçını izleyince ilgim artmadı değil :) Ayrıca Marselin 40-0 öne geçip servisi kıramadığı sette kendimi yerlerde buldum :)

Neyse artık seneye daha büyük başarılar bekliyorum Marselden Teşekkürler..
 
Can Bulubay' Alıntı:
ben insanlıktan istifa ediyorum.. var mı gelen..?

Nereye gideceksek geliyorum ben :)

Size üstün hizmet madalyası azdır.

Yalnız Mahut'un uçuşları filan inanılmazdı, yarın Mahut'u destekliyorum. Bundan sonra da takipçisiyim.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Bende kendisine feci uyuz oldum tavırlardan. Oynamak istiyorum demesinden.
Isner go isner !

ama şöyle birşey var,rakibinizi görüyorsunuz çok yorgun durumda,siz ondan daha iyi durumdasınız ve Isner gibi birini elemek hem büyük prestij hem de tur atlamak demek,ben olsam ben de devam etmek isterdim,evet dışarıdan biraz kötülük,çirkeflik gibi gözükebilir fakat,yine de devam etme isteğinde haklıydı bence Mahut
 
gerçekten 23 Haziran 2010 tarihinde Türkiye'de tenis tam anlamıyla patladı herhalde..

önce Marsel'in maçı çok konuşuldu.. Marsel'in Hanescu'ya yenilmesi tamamen return oyunu ile ilgili.. Yani servis karşılamada belli bir kaliteyi yakalayamadı Marsel.. Rakibinin servis avantajını törpüleyemedi ve kaybetti.. Zaten ralliye girilen anlarda Marsel'in geri kalmadığı görüldü.. Yine de iyidir.. Mrasel'in moralini hiç bozmdan çalışmaya devam etmesi lazım. Soderling 25-26 yaşında patladı.. Daha zamanı var..

Diğer tarihi maç, beni de şok etti.. Isner'in servisinin kırılmaz olduğunu biliyordum ama Mahut'yu bilmiyordum. Açıkçası herkesin dikkatini tenise çeviren bir durum oldu. Hatta tenisle alakasız bir arkadaşım telefonla arayıp, "hayırdır, ne iş " falan diye sordu. İnsanlar facebook profillerine, twitter a falan bir şeyler yazdılar..

Açıkçası iyi oldu.. Tenise olan ilgi git gide artıyor.. Futbol dışı sporlara ilgimiz arttıkça gerçek bir spor ülkesi olacağız. Basketbol, voleybolda idare ederiz.. Atletizmde kıpırdanmalar başladı.. Tenis'e de el atıyoruz.. Tek büyük yara olarak yüzme kalıyor.. Olimpik sporların en geniş madalya sayısına sahip sporu.. Bizim alakamız yok hala.. Atletizm ve yüzmeye asılmak lazım.
 
Kırılmadık rekor bırakmadı adamlar. Bundan önceki ace rekoru turnuva boyunca sanırım 58 gibi bir rakamla Ivanisevic'e aitti. Dün Mahut 93, Isner 98 ace attı sadece bir maçta. Bunun dışından karşılık gelmeyen servis rekorları, winner lar vb. her türlü rekor alt üst oldu.
İsner'ın o halini gören kim olsa maçı ertelemek istemezdi açıkçası, bugünkü maç dünkü kadar tat vermeden bitebilir. Hakem kulaklarını çınlatırız o zaman.

Daha önceki en uzun maç rekoru Nadal-Federer'den bu ikiliye geçti. Nadal-Federer maçı tarihteki en uzun süren final maçı olarak kalmaya devam ediyor, şimdilik.
 
Teşekkür Marsel.

Kazanabilirdi ama olmadı.Hanescu'nun servislerine iyi returnler yapabilseydi rahat kazanırdı.Servisle kazandı bence Hanescu.Rallilerde hep Marsel üstündü.Tabi birde çok basit hata yaptı Marsel.

Ama ümitliyim ben seneye daha başarılı olacak inşallah.
 
Delikanlı olmak lazım haha.

Haklı tabi kendince ama kazansan nolcak ki bir sonraki tur patlayacaksın sonnuçta.

Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":3gx6i2zc]Bende kendisine feci uyuz oldum tavırlardan. Oynamak istiyorum demesinden.
Isner go isner !

ama şöyle birşey var,rakibinizi görüyorsunuz çok yorgun durumda,siz ondan daha iyi durumdasınız ve Isner gibi birini elemek hem büyük prestij hem de tur atlamak demek,ben olsam ben de devam etmek isterdim,evet dışarıdan biraz kötülük,çirkeflik gibi gözükebilir fakat,yine de devam etme isteğinde haklıydı bence Mahut[/quote:3gx6i2zc]
 

Üst