Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Normal takım sporlarında olduğu gibi üst ligdeki son 3 sıranın küme düşüp alt ligdeki ilk 3 sıranın bir üst lige çıkması Tanju.Bizde her zaman ligi bırakanlar olduğu için küme düşme olmadı ama 16 takım olduğumuzda daha fazla kişi alamayacağımız için bu sistemi deneyebiliriz.
 
Tanju tebrikler,Gasol hamlesiyle işi bitirmiştin zaten:) . Gerçekten herkesin emeğine sağlık, herkes vakit ayırmaya çalıştı, ben bile askerlik yaparken ve o bitti Dus'a hazırlanırken vakit ayırabildiysem herkes yapabilir bence:) (şakasına yazıyorum tabiki özel durumlar hariç) Seneye drafta katılıp daha iyi bi kadro kuracağım, geçen sene alt ligde finalde kaybetmiştim yine oraları kovalıyoruz. :)
 
Tebrikler Tanju. Guzel lig oldu herkesin eline saglik.

Sezon icinde 2 kritik takas hamlem oldu.Kaan kabul etse kesin sampiyondum, Taner kabul etse kesin sonuncu. :)

Draftta aldigim cogu oyuncu beklentimi karsiladi gec form tutmalari disinda. Ama DeMarcus kardesim iyisin hossun da biraz da beynin olsaydi iyiydi.
 
Herkese teşekkürler. Bir önceki sene gibi değildi. Fazla takas olmadı ama acısı tatlısıyla bitirdik bir Fantasy League'i :) Tanju hakkedilmiş zaferini kutladı. 7/24 oyunda:)) Her adamı gördü hemen trade etti:) Tebrikler Tanju. Benim için kayıp bir sezondu ama keyif aldım. Sonuna kadar da mücadelemizi sürdürdük (olimpik ruh) :))

Sezonun en önemli oyuncusu da bence Turan'dı. Sezon başında diplerdeyken oradan gelip 3. oldu. Azmin zaferi:))
 

Üst