Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Veysel :))Oyunu ben başlamadan kaybetmiştim zaten. C.Billups Bogut D.Rose Al Harrington derken ara ara sakatlanan M.Gİnobili sonrası şimdi de R.Rondo gitti:) Bu saatten sonra tek hedefim her maça kadromu hazırlamak olacak. Kadroyu hazırlamazsam diğer arkadaşlara haksızlık etmiş olurum diye düşünüyorum. Atla da deve değil zaten:)

İşin garip yanı oyuncularım az da maç yapıyor. Mİsal bu hafta rakibin 49 benim 38 maçım vardı. Takaslar yüzünden yolculuklar olduğundan bazı oyuncuları oynayamadı oradan bu handikapı azalttık:)
 
Gökçe Abi bir günde 199 sayı 72 ribaunt ne :) Seninkiler ne kadar iyi oynadıysa benimkiler o kadar berbat :) Rakibn maç fazlası vardı bir de Afflalo Kaman sakatlıkları eklendi Calderon takası nedeniyle oynamadı falan.. Bakalım sonumuz hayır olsun :)

Bu arada Calderon Detroite takas oldu benim için daha iyi olacak inşallah yani Lowry yüzünden fazla süre alamıyordu Greg Monroe bitiriciliğyle asist sayısında biraz daha artış olabilir..
 
Veysel tam tersi Toronto'da ilk 5 başlıyordu artık, Detroit'te ise Stuckey, Bynum, Knight derken süresinden emin değilim. Bogut'u bıraktığım günün sabahı en az 1 ay yok diye haber saldılar, aynı akşamda ise o gün oynayacağı açıklandı adamı o kadar bekledim ekmeğini Sarper yiyecek diyecek bir şey yok.
 
Veysel tam tersi Toronto'da ilk 5 başlıyordu artık, Detroit'te ise Stuckey, Bynum, Knight derken süresinden emin değilim. Bogut'u bıraktığım günün sabahı en az 1 ay yok diye haber saldılar, aynı akşamda ise o gün oynayacağı açıklandı adamı o kadar bekledim ekmeğini Sarper yiyecek diyecek bir şey yok.

Ben senin bıraktığını görmemişim, oyuncular listesine bakarken farkettim. Hatta performansını ve oynayacak olmasını da görünce Tanju niye bıraktı diye düşündüm epey. Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım sırf bu yüzden, utanmasam sana soracaktım niye bıraktın diye. Senin adına şanssız bir durum oldu haklısın.

Bu arada benim de son 2-3 haftadır sakatlıklardan geçilmiyor. Her hafta 1-2 derken bu hafta 4 oyuncum sakatlandı. Ona rağmen tutunmaya çalışıyorum. Sakatlar sağlam dönerse, Bogut da sezon siftahındaki gibi oynarsa tekrar yükselişe geçerim.
 
Benim sitemim sitelere ya Sarper :D Hayrını gör ne diyeyim, 2-3 blok yapar zaten 25 dakika civarı oynadığı maçlarda, senin için sıkıntı Golden'dan adam dolu olması oldu, playoffta sıkıntı yaşatabilir.
 
O durum biraz sıkıntı evet, ama ortada adam kalmadı, yapıyı bozamıyorum o yüzden. Kimse takas da yapmıyor. Cidden ya kimse niye takas yapmıyor oyunda, herkes durumundan memnun mu? :)
 
Yok be Tanju Abi Stuckey biraz daha 2 numara gibi oynuyor birlikte oynarlar yani bence zaten Knighttan memnun olmadıkları için böyle bir şey yaptılar bence.. Bakalım görecez ne diyelim :)
 
Valla Sarper ben blokçu bi adam arıyorum ama Howard yada Ibaka'yı takas etmek istemeyecekleri için bişi yapamıyorum, ama ciden bu sene hiç takas olmadı geçen sene bizim ikinci grupta baya takas olmuştu.
 
Bu aralar yine çok yoğun olduğumdan oyunla düzgün ilgilenemiyorum, şimdi farkettim daha, Kaan takımınla ilgileniyor musun? İki gece bi kaç oyuncunu bench'de bırakmışsın da...
 
Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor hadi birkaçı bıraktı da üstekilerde sustu :) Bu haftadan sonra 4 hafta en zorlu rakiplerle yapcam ilk yarı 4 maç 4 yenilgi almıştım liderlikten 6.lığa düşmüştüm.. Şimdi all stardan sonra yada 1 hafta sonra Bynum dönerse bir çok şey değişebilir ayrıca bide Sercan sen takasını sunda Ibaka için düşünürüz :) Başka teklif varsada söyleyeiblir.
 
Eren canıma okuyor bu hafta :).Galiba 6-3 kaybedip üçüncülüğe düşeceğim.Ahh Marcin Gortat ahhh!

7-2 de büyük olasılık sizin karşılaşmada.

Benim oyuncular bir toparlanamadı ya, takım olarak rezalet oynuyorlar. Bu hafta üçlük ve inşallah blok alanlarını da alıp 5-4 kaybederek en az hasarla kapatırım.

Hem sakatlıklar, hem formsuzluklar için tek ümidim All-Star arası.

Edit: Bu arada New York Knicks'in takımıyla ilgilenmemesi oyundaki dengeleri bozuyor ve diğer oyunculara haksızlık oluyor.
 
Müthiş bir avantajı kaybettim bu hafta.Galiba play-off'a kadar ilk 2'ye giremeyeceğim.

Tanju'ya ve Sarper'e tebrikler.İkiside play-off'un ilk turunu bay geçmeyi benden daha çok hak ediyordu...
 
Ben Sarper'i ikincilik için daha şanslı görüyorum Tanju.Sühan abi ve Taner'le oynayacağı iki kolay maçı var ,ikisinide 6-3 alırsa ikinciliği kimseye kaptırmaz.

Veysel önümüzdeki 4 hafta sırayla Sercan,ben,Sarper ve Turan abiyle oynayacak.Buradan ikinci çıkması mucizelere bağlı.İşler ters giderse ilk 6'daki yerini bile kaybeder. :)
 
Her şey benim takımın All Star'dan sonra nasıl döneceğine bağlı. Sakatlar iyileşir, performansı düşenler eski formunu yakalarsa önüm açık, ama All Star'dan önceki gibi oynarlarsa işim çok zor.

Hafta tamamen oynansaydı Tanju'yla başa baş bitirirdik mücadeleyi. Olmadı, neyse yeter ki sağlam dönsün takım işte..

Veysel'in durumu da bence karışık. Elinde çok istikrarsız oynayan oyuncu var, birine patlayabilir de, fark yiyerek yenilebilir de. Bynum'ın durumu da önemli tabii.

Bence Tanju'da da zor maçlar var, daha hiç belli değil lig sıralaması benim düşünceme göre de.
 
Son 4 haftaya girerken üst sıralar için mücadele baya kızıştı:)Play-off resmi de belli oldu gibi. Son 4 haftada 3ünü altımdaki arkadaşlarla oynuyorum 2.lik için belki şansım olabilir.Bu hafta Veysel ile maçım çok kritik ama 3 adamım sakat maalesef. Sezon başı drafta giremeyince bu sene kesin patlarım demiştim sezona da kötü başlamıştım ama iyi toparladık. All-star'dan sonra yıldızlar bi vites arttıracaktır bakalım performanslar nasıl olacak.
 
Durumun ne kadar hassas olduğunun farkındayım Turan abi.Ondan gelecek 2 haftada en yakın 2 rakibinle oynayacak Bülent abinin takımını 2 haftalığına tekrardan kurmaya karar verdim.Başka türlü dışarıda kalan kim olursa olsun haksızlık olmuş olacak.Play-off'a kalsam bile bunu düzenli takım kuran bir rakip karşısında garantilemek isterim.

Veysel'ede tebrikler.Sakatlıklardan ve Gortat'ın saçmalamalarından dolayı bir türlü toparlayamadım takımı.
 

Üst