Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Ben daha yeni gördüm Isaiah Thomas'ın performansını, hep böyle devam etsin :)

Edit: O maçta 6/8 üçlük ile 34 sayı atan Thomas'ın yanı sıra Chalmers da 10/13 üçlükle 34 sayı atmış. Maçta var bir gariplik demek ki :)
 
Önceden oyuncu değişikliği yapsam 8-1 çok rahat alırmışım seriyi :) Oyunun başından beri fazladan verdiğim 4 ya da 5. kategori galibiyeti bu :)

53 üçlük attığın hafta 63 üçlük atmam da biraz acımasız olabilir :) Çok zevkli seriydi ama, birbirine yakındı hep alanlar.
 
Başladığım gibi[9-0] gitmeyeceği kesindi ama blok ya da saha içi yüzdesinden birini alıp bu haftayı 7-2 ile kapatırsam ilk 4'ü garantilemiş olurum.Sonrası daha kolay olur.

İlk 4'ün altı karmakarışık durumda.Sırasıyla Veysel,Sercan,Bülent abi,Turan abi ve Eren 2 sıra için çekişiyorlar.Şubat-Mart arası dahada kızışacak bu yarış :)
 
Hayır adamın zaten normal sürede attığı yetmezmiş gibi birde maçı uzatmaya gidiyor. :) Neyse bu sefer sadece sayıya yoğunlaşmış durumda Durant en azından, ilk eşleşmede 20 küsür sayı, 14r, 7a ortalamasıyla filan oynamıştı. Buna da şükür. :)

Yalnız Durant bu sene LeBron`u da geçti, seneye 1. sıraya yükseltirler muhtemelen. İstatistikleri muhteşem, tek bir tane kötü istatistiği yok.

Erdal`a bilenmiştim ama Pekovic sakatlandı, çok ballı adam yaa yok böyle bir şey. :)
 
Yavaş yavaş üst sıralara doğru yaklaşıyorum. Bu hafta çok kritik olacak.
Bülent ile olan seride kendisi mi yaptı yoksa Erdal mı ilgilendi bilmiyorum ama kadrosu güncellenmişti. Adil bir seri olmasına sevindim. Tek firesi son gün Kobe'nin kadroda olmamasıydı. Oda onun işine yaradı. Berbat şut performansından sonra belki o istatistiği de kazanıp 6-3 yapacaktım :(
 
Bogut ile Granger'i alip girdik cok riskli yola, sakatliklar cok kotu etkiledi Terry ve J-Rich de kotu olunca risk aldik mecbur, bu 2 hafta az hasarla atlatmak muhim olacak
 
D.Rose ile ilgili gergin bekleyiş Kaan'ın aceleciliğiyle sona erdi :)

Kaan'ın Derrick Rose hamlesi bana yaradı, kendisi dâhil playoff'ta yer almak isteyen herkese zarar verdi bence.
 
Mart'ta dönecek diyorlar daha çok var :) Granger için 25 ocağı hedeflemiştim ama kısmet :) Granger-Gordon-Nene sakatlıklardan dolayı bıraktığım oyuncular yazık oldu güzelim takımıma :(
 
Rakibe asist ribaunt blok top çalma lazımken Josh Smith ve Rondo ondayken bu iki oyuncunun oynadığı maç 2 uzatmaya gitmesi çok hoş.. Ama maçın adamı Kyle Korver 8 üçlük 27 sayı 6 ribaunt 4 asist 3 top çalma 2 blok.. Adamımsın!!
 

Üst