Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Son 2 haftada çok önemli galibiyetler aldım ve benim zorlu maçlar devam ediyor halen play-off dışındakalabilirim diye düşünüyorum :) Bu sene 2.kez 1.lik koltuğuna oturuyorum geçen oturuşumda 4 hafta üst üste yenildim :) Play-off lara ilk 2 den girersem gerçekten başarılı olmuş olcam bu zor fikstürle..
 
Oyunda direniyorum ama rakiplerimin de maşallahı var:) Her hafta rakiplerimin bir-iki oyuncusu bir alanda kariyer rekoru kırıyor. Haftanın oyuncuları hep benim rakiplerde çıkıyor. (Toprağı bol olsun Müslüm Babayı da anmış oldum bu cümlemle)


Bu hafta S.Curry epey gebertti beni. Yalnız J.Smith LAkers maçının ikinci yarısı 1 top kapabilseydi bu hafta kazanıyordum lig liderine karşı o da ayrı konu:))
 
Veysel'le haftaya 1 mac daha yapacagiz gibi duruyor. Cousins ve Pekovic'in hic oynamadigi hafta ribaundu alirsam buyuk basari.

Erdal'i da Sercan kurtariyor. :)
 
Sercan'a hiçbir varlık gösteremeyen Bülent abi bana karşı kaplan kesilmese 6-3'le 4.'lüğü alırdım ama Bülent abinin bana karşı oynayacağı tuttu. :)

Top kaybını alıp 5-4 yenileceğim büyük ihtimalle.Bu da play-off'da Sercan'la oynayacağım demek oluyor.Umarım Kevin Durant'in 3'den fazla maçı yoktur.
 
Erdal şimdi baktım Durant'in 4 maçı var. :) Şaka bi yana başarılar bu hafta için, şu an ikimizde de bi sakatlık gözükmüyor umarım böyle bitiririz. Sezon başında drafta giremeyince buralar için hiç ümidim yoktu ama Turan abiyle beraber dipten müthiş tırmandık. Dusa da 1 aydan az kaldı sınava hazırlanıyorum ama elimden geldiği kadar ilgilenicem.
 
Playoff çeyrek finalleri sırasında yaptığım hamlelerle ligi bitirdim gözüyle bakarken, Marc Gasol sakatlandı ve ne zaman döneceği de belli değil, Amare de tam formdayken böyle olmuştu bişe diyemiyorum artık.
 
Sercan'a Brandan Wright'in 3 ekstra bloğu ve Tiago Splitter'in 4 ekstra asistiyle elendim.Yazık oldu güzelim draft'a ve takıma.

Gelecek sene takım sayısını 14 ya da 16'ya çıkarmayı planlıyorum.Bülent abi dışında ligden çıkacak biri gözükmüyor.2. ligden gelen 2-3 kişinin yanında 2-3 daha alabiliriz.2 Yıl önce yaptığım "adamına göre muamele" ayıbını kesinlikle tekrarlamıyacağım.NBA'i düzenli takip eden ve oyunu az biraz da olsa bilen herkesi bekliyorum lige.

Tebrikler Sercan...
 
Hafta baslamadan bitti benim icin. Nene, Wade, Noah ve Vasquez sakat. Zerre imkan yok kazanmama. Tanju'yu simdiden tebrik.ediyorum. Yinede sonunculuktan iyi yere geldim. Final kismet degilmis, seneye artik. :)
 
Seneye takım sayısından ziyade oyuncu sayısını arttırmak lazım. Misal 12 takım 20şer oyuncuyla oynarsa sürpriz oyuncu keşifleri olurdu güzel olurdu:)

Sezonun hayal kırıklığı kesinlikle ben oldum. Bunun farkındayım seneye telafi edeceğiz artık:)) Gene de bu kadroyla da iyi işler yaptım rahatsız değilim:)
 
Sarper 4-4 berabere kalmışız ama sen çıkmışsın tebrikler. :) Play-off lar öncesi favorim Turan abiydi ama sakatlıklar bu hafta ikimiz de çok etkiledi. Ty Lawson hiç oynamadı onun üstüne Dragic de hiç sakatlığı yokken saçma sapan bi şekilde 2 maç oynamadı asist gitti doğal olarak. David West sakatlık döüşü 1 maç oynayabildi üstüne Sarper de Harris ve Henderson kariyer haftalarını oynayınca yapacak birşey kalmadı. Tekrardan tebrikler Sarper.
 
Senin maç fazlasını sakat oyuncuların dengeledi evet. Yoksa zaten işim çok zordu.

Sanırım lig ikincisi olduğum için ben çıktım. Tebrik ederim Sercan, sen de çıkmayı hakettin.

Finalde Tanju'ya karşı işim çok zor. Son yaptığı takviyelerle kusursuza yakın bir kadro oluşturdu.
 
Playofflar gerçekten heyecanlı geçiyor, sakatlıklar yaşamasa Turan abinin geçme ihtimali yüksekti beni, sezon başından beri yaptığı çıkışla bence sezonun en başarılı takımı en çok keyifi de o almış olabilir :) Sarper Nba bahisleri için pusuda kalmamın etkisi büyük maç saatine kadar uyumuyorum genelde, onun etkisi var haberlere bakıyorum sürekli. Oyuncu alma hakkım bittiği için İrving'i kaçırdım Taner kapmış :D Onu da alabilseydim inanımlaz avantaja sahip olurdum, bu hafta daha çok maç yapacağım, aslında Çarşamba ve Cuma günleri senin fazlalıkların olduğu için maç sayısında öndeyim, toplamda maç sayılarımız neredeyse eşit olsa da senin o 2 gün full olduğu gibi benchte de oyuncuların kalıyo.
 
Pazartesiden belliydi zaten kaybedecegim ama guzel mucadele oldu.Tanju'yu da tebrik ederim. O kadar guard'a asisti verdim ya ona yaniyorum.:)

Cok gec acildi adamlarim, sonra iyi gittim iste bu hafta patladik. Bu sene kismet degilmis seneye artik.
 
O kadar olacağından bile emin değilim, hatta fark da olabilir ama benim için en iyi ihtimal 5-4 kaybetmek gibi duruyor. En önemli oyuncularımdan ikisi birer maç kaçırdı, daha da kaçırabilirler.

Şimdiden tebrikler Tanju :)
 
Beklediğim gibi fazla direnemedim ve Tanju'ya 6-3 kaybettim.

Son haftalarda yaşadığım sakatlık problemi ve Tanju'nun buna karşılık takımına yaptığı takviyeler, mücadelenin sonucunu belirledi. Sakat oyuncularımla değiştirdiğim oyuncularda bile sakatlık yaşanması ve oynayamamaları da ayrı bir komedi :)

Kategorilerden de beni yanıltan sadece üçlük oldu. Şu ana kadar ligin açık ara en iyi olduğum iki alanından biri ( diğeri serbest atıştı) üçlük sayımdı.

Oyuncular bazında değerlendirme yapacak olursam da ligin ve dolayısıyla NBA'in en sürpriz oyuncuları arasında Tim Duncan var. Bence ilk bile olabilir. Draft sırasında internetin birkaç saniyeliğine gitmesi yüzünden sistem otomatik atmıştı. İlk başta çok sinirlenmiştim ama sezon boyunca, zaman zaman sakatlanması veya dinlendirilmesini bir kenara bırakırsak takımı sırtlayan en iyi 2-3 oyuncumdan biriydi.

Geçen sene de çok iddialıydım, yine sezon sonuna doğru sakatlıklarım artmıştı ve Tanju'ya yarı finalde elenmiştim. Bu sene aynı senaryo finalde gerçekleşti. Seneye şeytanın bacağını kırarım umarım.

Tebrikler Tanju :)
 
Teşekkürler Sarper dediğin gibi playoffu bay geçtiğim hafta yaptığım hamleler etkili oldu şampiyonlukta, ilk 2 gün sonunda da belliydi az çok 6-3 biteceği. Senin Duncan inanılmaz bir sezon geçirdi kesinlikle, genel olarak bakacaksam en başarılı takım Turan abinin takım oldu bence, yaptığı çıkış enfesti kadrosu da ilginçti. Kaan ve Suhan abinin kadro beklediğim gibi sonuçlandı açıkcası, baştan kötü kadrolar kurdular bence, sakatlıkların da bol olduğu. Hayal kırıklığı ise Erdal oldu, Bynum'un etkisi büyük onda.

Curry, Duncan, Paul George, Noah, Carmelo üstlerden seçilip beklenenden fazlasını bile alan seçimler olurken, altlardan seçilen isimlerden şunlar çok başarılı seçimlerdi:

Leonard, Parsons, Kemba Walker, Kirilenko, Brook Lopez, Pekovic, Vazquez ve sakatlanana kadar Glen Davis
 
Tebrikler Tanju.Seriyi ancak bu yıl bozabilirdin. :)

Sezon benim için her anlamda hayal kırıklığı oldu.Sakatlıklar[en başta Andrew Bynum danasının sakatlığı] ,Marcin Gortat'ın son 2 senedeki muazzam performansını tekrarlayamaması ve Brandon Knight'ın 1-2 asistle biten maçları beni başarısızlığımdaki temel nedenlerdi.

Umarım gelecek sene daha fazla oyuncuyla ve daha rekabetçi bir şekilde oynarız ligi.Bülent abi dışında kalan 11 isminde ligde kalacağını tahmin ediyorum.Alt ligden gelecek 2-3 kişi ve eskiden lige katılıp bu yıl katılmayanlardan 14-16 kişiye ulaşabileceğimizi düşünüyorum.Eğer lig tahmin ettiğimizden daha hızlı bir şekilde büyürse Batug'da olduğu gibi küme düşmeli sistemi de kullanabiliriz.Daha 5 ay var yeni ligin kurulmasına.Bir çok yeni fikir değerlendirilebilir...
 
14-16 takımlı lig çok zevkli olabilir Erdal, bu sene aktiflik iyiydi aslında Bülent abi hariç. Onu çıkarıp yerine gelecek aktif kişilerle çok daha zevkli lig olur, küme düşme sistemini ben bilmiyorum, o da değerlendirilir açıklarsan.
 

Üst