Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Ya zaten Perşembe günü sonuna kadar 2-7 1-8'lik bir skoru bekliyodum o kadar aptal fikstür var ki 8-9 oyuncusu fazlaydı rakibin. Son 3 günde ise benim 5-6 oyuncum fazla olacak, oralarda dengelerim, 3'lük, sayı, top çalmayı alırım. Ribaundda kafa kafaya gelir durum, FT ve FG belli olmaz, en kötü ihtimalle 4-5 veririm seriyi yani.
 
Hafta başında güncellemiştim kadromu, sonra adam ekleyince sapıtmış bozulmuş yaptığım kadro. Dün Wade, Noah,Drummond yedekte kalmış. Kendi kendimi bitirdim bu hafta. Neyse...
 
Bir çok oyuncum formda olmasına rağmen 5-4 kaybediyorum seriyi.Kevin Durant ve Ty Lawson gaddarca istatistik yaptılar bu hafta.Sercan şampiyonluğa oynuyor :p
 
Kevin Love'un yine eli kırılmış. Nerden baksan 1 ay oynamaz. Zaten uzun zamandır Bargnani,Evans,Thornton üçlüsünden yoksun oynuyordum, şimdi de Love sakatlanınca havlu attık lige.
 
Henderson ve J.Crawford en rezil performanslarını son güne saklayınca 6-3'lük yenilgi kaçınılmaz oldu. En zevk aldığım seri bu oldu. İstatistiklerin çoğu birbirine çok yakın bitti. Tebrikler Veysel
 
Her şey iyi hoş da bu saçma sapan fikstür nedir ya? Dün sonuçlanan mücadelemizde, her ne kadar sakatları da olsa rakibimin 8 maç fazlası vardı.

Sercan ile bu hafta yapacağımız mücadelede de 8 maç fazlası var. Bu maç dezavantajıyla ligdeki ilk yenilgimi bu hafta alırım.
 
Bencede çok güzel seriydi Kaan Abi ama J.Crawford un hakkını yeme zaten fazlasıyla iyi istatislikler yakaladı son maç süsleyecekti ama olmadı.. Abi istatisliklerin yakın gitmesi sayesinde bir adam kazandın Biyombo naptı öyle :)
 
Erdal geçen haftaki seri inanılmaz çekişmeliydi gerçekten çok zevk aldım. Geçen hafta ilk defa tam kadro oynayabildim. Nowitzki form tutmaya başladı Durant de deplasman turnesinde hergün maçı var nerdeyse.:) Bu hafta lider Sarper ile oynuyoruz yine çok zevkli geçeceğinden eminim.
 
Bu habere sevinirim ben :) Tristian Thompson :) Varejao sakatlanalı sayıda da ribauntta da 10+ yapıyor nazar değmesin :) Bu arada 2 haftadır Deron da düzeldi bayağı takımda ayağı kalktı resmen top çalma hariç her istatisliğe adayım her maç bide asist biraz sıkıntı..
 
Kalan 4 günün 3'ünde maça çıkacak Lance Stephenson'u aldım kısa vadede :) Cunningham'ı da postalarım hafta sonu. Jamison da gider Howard filan dönünce, bakalım umarım adam gibi birilerini bulurum listeden.
 
Turan abi ,Bülent abi galiba oyunla bağını kopardı.Kendisini sıkboğaz etmemek için durumu çok hatırlatmıyorum ama bu durumdan bende rahatsızım.

Takımı bugünlük ayarladım ama her gün ayarlayabileceğimi sanmıyorum.

---

#kennethfaried4MVP
 
Takımımda aslında çok sorun var ama sık boğaz etmiyorum. Çıkın oynayın diyorum :)) Daha önce de dediğim gibi sonuncu sırada da olsam son haftaya kadar oyunu oynamayı sürdüreceğim. Umarım herkes böyle düşünür. Yenmek yenilmekten daha fazla heyecanı da barındırıyor bu oyun:)
 
Takımımda aslında çok sorun var ama sık boğaz etmiyorum. Çıkın oynayın diyorum :)) Daha önce de dediğim gibi sonuncu sırada da olsam son haftaya kadar oyunu oynamayı sürdüreceğim. Umarım herkes böyle düşünür. Yenmek yenilmekten daha fazla heyecanı da barındırıyor bu oyun:)

Öyle deme abi dipteki savaş üst taraftan daha kanlı oluyor :)

Bu arada John Wall da bugün dönüyormuş. D.Howard'ın 1 haftalık sakatlığından başka sakat oyuncum kalmamış oluyor.Oyun daha yeni başlıyor :p
 

Üst