Yahoo NBA Fantasy League 2012-2013

Draft 19 Ekim Cuma günü saat 22.30'da arkadaşlar.Belki duruma göre saatte bir değişiklik olabilir ama günde değişiklik olmayacak.
 
Dün Erdalla mock draft yaptık hafiften heyecan sardı beni :) Yalnız Erdal iyi hazırlanmış çaylakları falan bayağı iyi takip etmiş sağlam geliyor yani kadro değişikliklerini falan gayet iyi.. Bizde kendimize göre adamlarımız olcak seçceğimiz bakalım güzel bir sene olur inş :)
 
Pazartesi okula gelip, ödevini yapmayı unuttuğunu fark eden öğrenci gibiyim şu anda, hangi ara 19 Ekim oldu ya.. İşten güçten fırsat da bulamadım oyuncu listesini kurcalamaya.
 
Son dakikada bir değişiklik olmadıysa eğer, bu akşam draft yapılacak sanırım. Draft saatine kadar bi ara boşluk yaratıp en azından takımların kadrolarına bakayım da, geçen sene X takımında oynayan adamları Y takımında görürsem şaşırmayayım sonra diye. Benim gibi draft gününe kadar bu işe zaman ayıramayanları zor bir sezon beklerken, takip edenler için ise tam tersi bir durum söz konusu olup, atı alan Üsküdar'ı geçecektir. Şimdiden herkese başarılar...
 
Hayırlısıyla tamamladık draftı.

Chris Paul
Blake Griffin
Rudy Gay
Roy Hibbert
Darren Collison
Carlos Boozer
JaVale McGee
Raymond Felton
Brandon Roy
Jared Dudley
Richard Jefferson
Drew Gooden
Leandro Barbosa
Alexey Shved

Kadrom böyle, enteresan oldu, hazırlık yapamadım hiç. Herkese hayırlı olsun, iyi olan kazansın :)
 
Güzel draft oldu, eline sağlık herkesin. 1-2 adam dışında istediği oyuncuları aldım sayılır.

Dwyane Wade
DeMarcus Cousins
Monta Ellis
Joakim Noah
Klay Thompson
Damian Lillard
Nikola Pekovic
Kawhi Leonard
Greivis Vasquez
Gordon Hayward
Mike Dunleavy
Byron Mullens
D.J. Augustin
James Johnson
 
Erdal'ın kadrosu:

Kyrie Irving
Joe Johnson
Evan Turner
Paul Pierce
Kenneth Faried
Luol Deng
Andrew Bynum
Marcin Gortat
Brook Lopez
Brandon Knight
Hedo Turkoglu
Shawn Marion
Kemba Walker
Thomas Robinson
 
Ve orta sıralar için mücadele etmesini beklediğim kendi kadromu da yazayım...

Tony Parker
Tyreke Evans
Marcus Thornton
Jonas Jerebko
Kevin Love
Chris Bosh
Andrea Bargnani
Brandon Bass
Ersan Ilyasova
Jose Calderon
Lou Williams
Ricky Rubio
Wilson Chandler
Harrison Barnes
 
1.(11)LaMarcus Aldridge
2.(14)Brandon Jennings
3.(35)Nicolas Batum
4.(38)Stephen Curry
5.(59)David Lee
6.(62)Kevin Martin
7.(83)Tim Duncan
8.(86)Glen Davis
9.(107)Jordan Crawford
10.(110)Nick Young
11.(131)Landry Fields
12.(134)Carl Landry
13.(155)Andre Miller
14.(158)Nate Robinson

Çok riskli, ve iki ucu keskin bıçak oyuncular var takımımda, umarım tutar kumarım. Özellikle Nate Robinson ve Nick Young gibi iki nefret ettiğim oyuncuyu almayı tercih ettim, bakalım ne olacak. Tim Duncan'ı da ben seçmedim, bağlantı koptu, sistem en yukardakini seçmiş hemen, sürem de dolmamıştı daha. Ümidim yok, ama umarım son bir sezon daha ortalama üzeri oynar.

Ayrıca kararsız kalıp almadığım iki oyuncu vardı, biri Irving (Jennings'i seçtim yerine), diğeri Deng (K.Martin'i seçtim yerine). Umarım Jennings aratmaz. Deng'i de seçecektim, ama draftta da dediğim gibi şu sağlık problemi riskine giremedim. Ameliyatını erteledi ya, ne olacağı belli değil diye almadım. İşin ilginç yanı, her iki oyuncuyu da Erdal aldı, oyunun kaderini çizecek noktalardan biri bu bence :)
 
Bende takımımı yazıyımda biraz yorumluyim yorumlarınızıda beklerim :)

Deron Williams: Yeni yapılanmanın yüzü kalbi herşeyi. Bence ilk 4den sonra 5.sırada seçilmeliydi ama 7ye kaldı nede güzel oldu :) Üçlükte asistte sayıda başı o çekecek ama top kaybı ve saha içi yüzdede gerileteceği aşikar.. ama 7.sıra seçimi için harika bence :)


Al Jefferson: Yine daha üstten seçilmesini beklediğim bir oyuncu daha.. Kendisini pek sevmem ama 18.sıradan kaçırılmazdı :) Ribauntta sayıda blokda saha içi yüzdede bize çok katkısı olacaktır.. Bu kadar top kullanıp geçen seneyi sadece ortalama 1 top kaybıyla bitirmesi çok güzel.

Serge Ibaka: Zaten çok iyi blokçu olduğunu biliyoruz bize blokllarıyla çok puan kazandırcak.. Ayrıca gelişmekde olan bir oyuncu ribauntlarda da büyük katkısı olacaktır 10 sayı civarı bir ortalaması olur tahmini.. Aslında 3.sıra seçimi için erken miydi bilmiyorum..

Danny Granger: Düşük yüzdesi sorun ama sayıda üçlükde çok katkısı olacak yine ribauntlara yardımı önemli.. Ortalama 2 den az top kaybı yapması avantaj yine serbest atışlarda çok yararı olacaktır. 4.sıra seçimi için çok iyi bence :)

Eric Gordon: Sakatlığı bi muamma gibi.. Ama dönerse zayıf NO kadrosunun elle tutulur tek adamı Ryan Andersonla birlikte bide çaylaklar var tabi.. Riskli bi seçim ama 5.sıra için denedik bakalım..

Paul George : Grangerla aynı takımda aynı posizyonlarda olması sıkıntı gibi ama seçtik bir sefer.. Az top kaybı yapan yüzdeli atmaya çalışan top çalan ribauntlarda yardımı olacak biri bakalım hayırlısı..

Nene Hilario: Washingtonda daha çok alışmış bir Nene çok işime yarar aslında çok yüzdeli oynuyor 2 sene önceki gibi 14 15 sayıyı bulursa amenna zaten ribaundunu alır 1 2 bloğunu her türlü koyar masaya.. Ama neden Pekoviçi almadım diye düşünmüyor deilim..

Aaron Affalo: Orlando kadrosunun artık en değerli parçalarından.. Orlando sistemnde çok işler gibi.. Jason Terry diye düşünüyodum ama Affaloyu aldık diye onu almadım inşallah değer..

Michael Kidd-Gilchirst : Hakkında çok bişey bilmiyorum ama CHA da ilk 5 çıkacağı iyi süreler alacağını tahmin ediyorum.. İyi çıkarsa mutlu oluruz çıkmazsada sağlık olsun :)

Chris Kaman : Artık Dallasta vatandaşı Nowitzki ile çok iyi işler yapabilirler birbirlerini iyi tanıyıp tamamlayan ikili.. Dallasta ilk 5 çıkar.

Derrick Favour: Yine bi zorlama seçim gibi ama tutması muhtemel geçen sene parlak ışıklar verdi bu sıra seçimi için fena deil.. Utahda Al jeffersonla birlikte pota altını karartın aslanlarım :)

Dion Waiter: Yine bi zayıf takımın çaylağını aldım.. Bikaç üçlükle ekstra patlamayla takımda kalır umarım çok bişebeklemiyorum..

Dorrell Wright : PHI de Iguadala boşluğunu tamamlamaya çalışcak.. Ama Thaddeus Youngla dakikaları patlaşmak zorunda 2 numaraya da kayabilir arasına 13.seçim için hiçte fena deil..

Dejuan Blair : Yıllardır patlamadı gitti.. Bi patlasa yaşlı SA kadrosunun en önemli parçalarından olcak ama.. Bu seneye inşallah


Genel olarak fena deil bi kadro öyle aman aman deil ama kötü de değiliz :) Bi kaç değişiklikle yine ilk 4 ü zorlarız :)
 
PG
Russell Westbrook
(OKC - PG)
5 - - - - - - - -
SG
Mo Williams
(Uta - PG,SG)
79 - - - - - - - -
G
Jeff Teague
(Atl - PG)
62 - - - - - - - -
SF
Danilo Gallinari
(Den - SF)
55 - - - - - - - -
PF
Paul Millsap
(Uta - PF)
13 - - - - - - - -
F
Anderson Varejao
(Cle - PF,C)
74 - - - - - - - -
C
Marc Gasol
(Mem - C)
19 - - - - - - - -
C
Greg Monroe
(Det - C)
37 - - - - - - - -
Util
Jason Richardson
(Phi - SG,SF)
115 - - - - - - - -
Util
Jason Terry
(Bos - PG,SG)
98 - - - - - - - -
Util
Rodney Stuckey
(Det - PG,SG)
159 - - - - - - - -
BN
Chandler Parsons
(Hou - SF,PF)
183 - - - - - - - -
BN
Carlos Delfino
(Hou - SG,SF)
174 - - - - - - - -
BN
Rodrigue Beaubois
(Dal - PG,SG)
199
 
John Wall

James Harden

Steve Nash

Andrei Kirilenko

Kevin Garnett

Amar'e Stoudemire

Dwight Howard

Kevin Seraphin

Ray Allen

Tony Allen

Trevor Ariza

Luke Ridnour

Tayshaun Prince

Alonzo Gee

Bu da benim kadrom.
 
Bu aralar Kara Kuvvetleri denetlemesinden dolayı hiç internete giremedim, draft dünmüş hiç haberim yoktu, bir ara ekim sonu yaparız gibi birşeyler konuşulmuştu, dünde Galatasaray maçında staddaydım maçtan dönene kadar saat 11 buçuk olmuştu, drafta katılamadım dolayısıyla. Neyse sağlık olsun en azından kadro fena olmamış. Ama 2 tane center'ım var sadece.
 
Geçen sene ağzım yandığı için bu sene yoğurdu buzluğa atıp çıkınca üfleyerek yiyorum. Sakatları doktorlarından daha çok takip ettim. :)

Nowitzki 6 hafta yok
John Wall 4-6 hafta yok
Kevin Love 8 hafta yok
Derrick Rose en erken şubat ortası dönebilecek
Rubio Aralık'a kadar yok
Dwight Howard'ı ilk haftaya yetiştirmeye çalışıyorlar
Bynum'ı da ilk haftaya yetiştirmeye çalışıyorlar
İman Shumpurt Ocak'a kadar yok
Al Harrington en erken aralık ortası dönecek
Billups Kasım'da dönecek
Nene de sakatlandı tam tarih vermediler daha
Bogut 1 hafta dediler ama o müzmin sakat oldu artık ilk haftaya yetişse bile tekrar patlayabilir
Eric Gordon ve Stephen Curry'de öyle keza tam müzmin sakatlar. Gordon bir kaç maç kaçırabilir. Curry dün yine hafif sakatlandı ama yetişecekmiş ilk maçlara.


Sakat listesini ben tutuyorum istediğiniz oyuncuyu sorabilirsiniz yani. :)
 

Üst