• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
12-13 saatte 5-6 oyuncuya hayırlı olsun dedik :)
 
Biz bir umut foruma giriyoruz bagzı coluk cocuk yastaki gençler bizimle twitterda klavyeden makara yapıyorlar ayıp sonra engelleme bari biraz saygı olsun şekillere girme yan cizme hepinize hayırlı geceler inşAllah yarın hayırlı olur.
 
Gerçekten Toney Douglasın olmaması büyük kayıp oldu, takımın sistemi açısından önemli bir roldü..Bakalım diğer isim kim Ömer Yalçınkayanın o twiti gerçekten entresan..
 
Farmar net hayal kırıklığı olur, hele ki Toney Douglas ismi üzerine...
 
Gençler sakin olun ne olacağı belli olmaz. Demokrasilerde 24 saat çok uzun bir süredir.
 
Yani akıl var mantık var. Resmi açıklama olmadan, Tanju burada şu transfer oluyor, şu transfer bitti falan diye mesajlar atsa. hem öğrendiği kişiye , hemde şubeye ihanet olur.Ayrıca, bir daha bilgi falanda alamaz. Toney transferi biraz fazla sızdırıldı bu sefer. Forumdaki birçok kişi bile biliyordu. Bunu duymayan, duyumculuk yapmasın bence bir daha.
 
Açıkçası ben büyük bir hayal kırıklığına uğramadım. Şu son bir kaç günü keyifle ve stresle izliyorum. Tamamen oyuncu tipolojisi dışında bakış açımı söylemek istiyorum.

Farmar iyi bir isim. Amaçlanan minimum seviyenin karatında bir isim.

Crawford üst seviye bir isim benim için. Yani gayet içimi kıpır kıpır edecek bir karat.

Douglas ise amaçlanan seviyenin maximumunda beni heyecanlandıracak bir isim.

Lance zaten goy goy, zannediyorum.

Yani demeye çalıştığım benim içimi burkacak durum, tipolojinin dışında ön görülen seviyenin minimumun altında ki isimlerde olacak zannediyorum. Bunun sebebi daha üst karatları, ekstra olarak görmemden.

Ekleme: Bunu paylaşmamda ki amacım da, belki bir iki insana farklı bir bakış açısıyla rahatlatmak.
 
Toney Douglas tamam keşke gelseydi de gelseydi top 8 kesin yapardık denecek bir isim değil .2-3 sezon ortalama bir bench oyuncusu oldu .Farmar gelse ben gayet tatmin olurum kı kendisi Toney Douglas'dan iyidir bana göre Nba şampiyonluğunu tatmış Kobe gibi bir Efsanenin yanında olmuş bir adam yani Farmar'ı da gömmeyelim o kadar .Ben Kenan gelecek diye depresyona girecektim ben her türlü kabulum gelecek isme 1-1.5 arasına ne kadar kötü bir isim gelebilir ki ? En azından Kenan ve tek başına Russ smith ile başlanacak olmasından iyidir.
 
Arkadaşlar sakin olalım şu hafta bir bitsin, ondan sonra daha oturaklı konuşulur..Benimde hayal kırıklığım oldu Toney Douglas'tan dolayı ama diğer oyuncu kim bir bakalım..Bu transfer gelişmesine bir açıdan sevindim en azından hoca hedeflerini daha yukarı çekmiş..Zaten kimyamız yanlış oldu..

Ayrıca bu isim verme olayı gereksiz yere büyüyor!! Gerçekten şu dönemde isim verilmemesi çok normal ve doğru..Zaten bir isim çıktığında forumun hali ortada arkadaşlar..Tanju veya başka biri isim verdiğinde düşünemiyorum burayı :) Yarın ola hayır ola diyorum herkese iyi geceler..
 
Valla ben kimsenin açık açık Toney Douglas yazdığını görmedim. Fakat daha öncede değindiğim gibi forumda oldukça iyi takipçi ve zeki arkadaş var, bunlar 3-4 tanesi tahmin olarak yazdı.
 
Bu isimler arasında Crawford tek kafayı sıyırtıracak isim net bir şekilde 2 seviye atlatırdı .Yetenek olarak Avrupa'nın yüzde 90'ını denize dökecek bir oyuncu ama oda değilmiş yapacak birşey yok .Ve transfer eğer yarın açıklanmassa da ayıptır ,zaten 2 gün önce 3 yetkili kişi açıklama yaptılar .Bizde biliyoruz yarın açıklanabileceğini gece vakti böyle bir şey paylaşırsan Ömer bey o transfer açıklanmalıdır.
 
Açıkçası bu transfer döneminde çok fazla 'gereksiz ve abartılı' eleştiriler gördüm. Çoğu kişi birbirine laf atmak için tetikte bekliyormuş gibiydi. Halbuki eğlenmemiz ve bundan zevk almamız gerekirken çoğu 'abilerim' sanki kulübün basketbol şube sorumlusuymuş gibi gereksiz bir ciddiyete büründü. Herkes 'Tanju Bey ne oldu bizim transfer ?' diye yazarken isim vermedi diye daha sonra etmediğiniz laf kalmadı. Beşiktaş'ın Devin Booker transferi önceden Twitter'da bir basketbol sitesi tarafından açıklandı diye iptal dildiğini biliyorsunuzdur umarım. Sadece Tanju Abi de değil başka kişilere de gereksiz bir tavır takındınız. Biraz daha sabır ve sükünet içerisinde bu forumdaki tartışmaların çok daha verimli geçeceği düşüncesindeyim.
 
ömer yalçınkaya'nın tweet'e ingilizce eklemesi biraz eski sevgiliye gönderme havası katmış. iyi düşünün bak alıyoruz birisini minvalinde gibi.

bu arada beklentiyi göklere çıkaran duyumcular ve hevesçilerdi, şimdi yavaş yavaş gerçekliğe dönüyoruz. o kadar uçtuktan sonra gerçekler ister istemez çok tatlı gelmeyecek. stephenson'ın peşinde koşulmuş, anlaşmaya yaklaşılmış ve toney'e kalmış olsak yine suratlar düşecekti muhtemelen. farmar mı gelir başkası mı gelir bilmiyorum ama ben gelecek ismin guard rotasyonunu her halukarda kotaracak bir isim olacağına emin gibiyim. bizim takımdaki en büyük soru işareti 5 numara. kristic'i mi transfer ettik yoksa kristic'in ölmüş ağlayanı olmamış versiyonunu mu bunu merak ediyorum. bu sezon en kilit nokta bu olacak gibi duruyor.
 
Krstic yerine daha atletik ve sert bir pivot bulup Toney Douglas transferi de olsaydı cidden F8 adayı olurduk. Yine de gelecek iyi bir guard ile hala şansımız olacağını düşünüyorum. Bence Euroelague dışında en büyük hedefimiz ligi Fener'in üstünde bitirmek olmalı. Geçen sezon Eurocup'tan dolayı ligde çok fazla kolay maçlar kaybettik. Bu yıl deplasmanda bu kadar yumuşak olacağımızı sanmıyorum.
 
Bahsedilen isim Vander Blue galiba.
 
Toney douglas işi kesin olarak yatti, Toney gelmeyecek.. Crawford ile kesin olarak ilgilenmiyoruz..Vander Blue ya da koç un ilgisinin olduğunu biliyorum, bugün açıklanan kişi VANDER BLUE olursa hiç şaşırmayalım...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kimse Tanju Çiçek'e ve yönetime kızmasın,geçmişte kimi kulüplerin transfer(ler)i tam olacakken sızdırılması veya duyurulması sonrası olmaması gibi tecrübeler spor kulüplerini bu tür sağlamcı davranmaya ittiğini kabüllenmek gerekiyor ortada yapılan yanlışlık yok aksine doğru hareket ediliyor.

Asıl yanlışlık eğer transfer açıklanmadan duyurulursa veya sızdırılırsa yapılır bir kaç kişi kızıyor diye olacak işi bozmanın anlamıda yok arkadaşlar,düşünsenize elde kalan veya bekletilen oyuncularda olmazsa sıradan denilecek oyunculara kaldığımızı yada hiç transfer yapılmamaya kadar işin yattığını o zaman daha çok üzülmeyecekmisiniz ? Ya sabırrr.(y)
 
Vander Blue nun d league istatistikleri 48 maçta 26 sayı 5 reb, 3.5 asist..VANDER BLUE DEĞİLMİŞ

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Toneyin olmaması inanılmaz üzdü. Acaip beklentiye girmiştim. Kadromuzu tamamlayacak, takımı kurmaya başlarken yaptığımız hataları örtecek hamleydi.
Ball handling eksikliğini, ön alan savunmamızı bir tık yukarı çekebilirdi. Sürekli topu elinde istememesi bizim takım için çok önemli idi. Onun gibisini bulamayız, açıkçası çok üzgünüm. Ben gouyu istemiyordum, ama sonuçta Goudelack, Goudelacktır. Crawford da büyük oyuncu ama o da takımın net ihtiyacımı tartışılır.

Bizim kesinlikle savunması iyi, topu yönlendirebilecek birine ihtiyacımız var. Bu sene de geçen sene gibi Guardsız başlamak çok can sıkıcı. İlk yapmamız gereken hamleleri sona bırakıyoruz, bunlar hep parasızlıktan.
Lanet olsun ismimize yakışır bir sponsor bulamıyoruz. İkinci isim beni kesmeyecek çünkü piyasada bize uyacak guard kalmadı. :(
 
Geri
Üst