• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Furkan dillice nin oyuncu begendigine şahit olduk.Beklediğimize değdi top 8 adayı kadro kurduk şimdi sıra kombinelerimizi alıp takımı desteklemektedir.

Beklentiyi yükseltiyorsunuz, F4 hedefi bu oyuncuyla olmaz vs diyenlere eskiden yazmıştım 2.isimle farkı, Toney gelirse F4 adayı oluruz, 2.isim yani Dentmon gelirse de F8'e oynayan iyi bir takım oluruz demiştim ha siz Stephenson ve Crawford haberleri için diyosanız ona bir şey diyemem.

Abi bugün de yazdım, duyumcu denen umut pompası adamların haberine inanip Stephenson beklediler. Beklentilerini kendileri yükselttiler, gerçek hayata da kendileri insinler boşver. Bu başlıkta en az 50 kişi onların haberine inanmayın yazdı. Hala inaniyolarsa kendi dertleri.

Ben sana bu transfer döneminde taraftarı da heyecanlı tuttuğun, kendini zorlayarak bizi de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim, burası ve şube için yaptıkların umarım dışarda basketbol şubesi hakkında atıp tutan gazetecilere örnek olur. Bu şube rayına oturacaksa senin gibiler sayesinde olacak. Eyvallah tekrar.

Herkes her ismi beğenecek diye bir şey yok. Transfer öncesi kadrolarda bol bol yazılan bir isimdi Dentmon. Açıkçası beni de memnun etti. Bize böyle deli bir atıcı lazımdı.
Kadro ile ilgili tek soru isaretim Krstic. Görünen o ki tempolu bir oyun oynayacağız. Ayak uydurabilecek mi şüpheliyim.

Beklentiyi yükseltiyorsunuz, F4 hedefi bu oyuncuyla olmaz vs diyenlere eskiden yazmıştım 2.isimle farkı, Toney gelirse F4 adayı oluruz, 2.isim yani Dentmon gelirse de F8'e oynayan iyi bir takım oluruz demiştim ha siz Stephenson ve Crawford haberleri için diyosanız ona bir şey diyemem.
Evet insanlar öncelikle yönetici açıklamalarına, sonra da öncelikle Lance isminin olabileceği havasının yaratılmasına söyleniyor, ki haklılık payları var. Ha keza Crawford için de öyle. Gsbasket olarak oyuncu ile ilgilenmiyoruz diye açıklama yapıldı, ben ilk kez denk geldim. Beklenti çok büyüdü. Bunda bence senin çok payın yok. Dediklerin yine doğru çıktı sonuçta, Dentmonı kimse tahmin etmedi. Sene başında alsak herkes çok mutlu olurdu.

Krstic+Tyus yerine Lasme+xxx olsaydı gayet iyi takım olacaktı.

Arkadaşlar boyalı alan, alçak post dışında 7-8 cm pek önem arzetmiyor ya, çok takılmamak lazım bu pozisyonda size dezavantajına. Gelecek guardda aradığımız özellikler şutunun olması ve Russ'ın genç ve Avrupa tecrübesi olmadığından yanında ona nazaran daha tecrübeli biri olmasıydı. Justin bu özellikleri karşılıyor bence gayet olumlu transfer ama konuşulan isimlerden sonra transferi yadırgayanlara da şaşırmamak lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ortaya atılan isimlere bakılırsa -Vander Blue hariç :)- burukluğun olması normal fakat Dentmon yere vurulacak bir oyuncu değil. Tek endişem solo takılıp hücumlarımızı kısırlaştırması. Bir Durant falan değil sonuçta. İnsiyatif bir yere kadar. Dış atışı çok etkili, savunmada hiç fena değil, pasör ve yaratıcılığı olan bir profili var. İdare edecek düzeyde işimizi görmeyi bırakın Russ'ın bu transfer ile bench'ten geleceğini tahmin ediyorum. Yani ona bench yolu gözüktü gibi zaten adapte süresince koç kenardan getirtecektir. İlerisi Russ'a kalmış artık. Dentmon transferi oyun kurucunun yaratıcılığı çerçevesinde gayet isabetli oldu diyebiliriz. Ekstrası ise şut atabilen takımken bence daha da tehlikeli olduk.

Soru işaretlerim Diebler ve biraz da Krstiç. Bu isimler hariç transferler beni memnun etti. 14 oyuncuyla sezona başlamayı düşünmüyordum özellikle yaşanan mali problemler ışığında. Pota altı sertliğini sağlayabilmemiz hususu hâlâ kafamı kurcalıyor. Bir Lasme'miz olsa hiç tereddüt etmezdim. Kurulan kadroya Krstiç yerine çok yakışırdı.

Lig

Dentmon-Russ-Can
Sinan-Göksenin
Micov
Orhan-Thompson-Daye
Tyus-Ege

Avrupa

Russ - Dentmon- Can
Sinan- Göksenin - Schilb
Micov- Diebler
Thompson- Daye- Orhan
Tyus- Krstic- Ege

Fark yaratacak 30 yaşındaki Dentmon bakalım neler yapacak.

Lig için hala sıkıntılar var gibi hayırlı olsun

Destekleyen desteklemeyen herkes cevabını sezon başladığında alacak. Ne diyelim şimdilik bu kadar, ne desek zaten beyhude.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddi hayal kırıklığı içindeyim bunca zaman Dentmonumu bekledik yani üstelik doğru düzgün taliplisi bile yoktu oyuncunun.Dentmonu düşünerek mi taraftara F4 hedefi sundunuz?? Dentmonmu takıma sınıf atlatacak??

Hocasından tut yönetimine,şube sorumlusuna kadar çarşaf çarşaf taraftarı ciddi beklenti içine sokacak demeçler ver sonra da kimse beklenti içine girmesin o zaman kimseye hayal satmayacaksınız!

Kimse kusura bakmasın ama ben bu yıl ki kadroyu hiç beğenmedim bu kadar beklentiye kurulan kadro büyük hüsran tutmazsa zaten bu harcama ile seneye Ergin Atamanla devam edilmez.

Dentmon gelmeden önce çok isteniyordu evet ama ben değildim bu. Dentmon'u neden beğeniyorsunuz desem tek argüman olarak Zalgirisdeki hakikaten iz bırakan performansını söyleriz. Başkada yok öyle ciddi istatistik yakaladığı sezon. Kaldı ki 2 sene önce ulaşmış buna. Yaş gelmiş otuz bire . Hakikaten son transfer böyle olmamalıydı Zalgiris'de dediğim gibi iyi bir sene geçirmeseydi şuan kimse tanımıyordu bu adamı. Ayrıca öyle potansiyelli falanda değildi , hani biz şuan sadece Zalgiris performansını göstercek diye alıyoruz galiba ki gösteremeyecek. Son transfer olmadı hemde hiç olmadı...

Evet beklentinin yükselmesi kötü oldu. Toney gelse çok sevinecektim ve F4 hayalleri kurabilirdik. Ancak Dentmon sonrası takımın top 8 yapması bile başarı olur o da kimyaya bağlı. Yine de kötü transfer değil. Fazla uçtuk biraz da. Hayırlı olsun ne diyelim.

Dentmon özellikli bir oyuncu. Hücumda Pekçok şeyi gayet iyi yapıyor. İyi gününde durdurulması çok zor bir oyuncu. Ancak ben topun kıymetini daha çok bilen bir oyuncuyu tercih ederdim. Hem Russ hem de Justin bu konuda kariyeri parlak adamlar değil. Oldukça fazla top kaybı yapıyorlar. Bu konu başımızı ağrıtabilir. Biz iddialı bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Önemli olan bu adamların iddialı bir takımda koyacakları karakter. Bu konuda sicili parlak 3-4 oyuncumuz var. Bunlara bu yıl eklenen Krstic, Tyus ve Diebler'i ve hatta Thompson'u da ekleyebiliriz. Daye, Dentmon ve Russ'ın hedefleri olan bir takımda koyacağı karakter çok belirleyici olacak.

Hayırlı olsun, transfer dönemi başlarken çoğu kişinin istediği bir isimdi Dentmon, miktar da doğru, araya Kuban girince arttı biraz fiyatı, Toney ile arasında yaklaşık 500bin dolar fark olduğuna göre şubede para kalmalı yerli transferi veya olası sezon içi transferinde.

Eğer 500 bin için Toney'i alamadıysak çok üzülürüm. Hele ki bu yönetimin yedek oyunculara bile para saçtığını gördükten sonra.
Yok NBA'de kalacağım dediyse de ona yapacak bir şeyimiz yok!

Neyse iyi tarafından bakmak lazım geriye değil artık ileriye bakma zamanı.

Güzel günler görmek dileğiyle.....

Dentmon'a 30 yaşında diyip 35 e gelmiş ceza alan lasmeyi istemekte bizim taraftara özgüdür.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dentmon'un sık kulüp değiştirmesinin sebebi para bu arad. Her yil avrupa'dan teklif aliyor yoksa.

Ligde bize katkı verebilecek bir yerli bir 3 numaraya ihtiyacımız var gibi görünüyor. Ufuk Sarıca Cenk Akyolu kadroda düşünmüyor ama bilmiyorum Ergin Hoca onu tekrar ister mi. Bir de Tolga Geçim var benim çok beğendiğim fakat Fenerbahçe de istiyordu diye hatırlıyorum. Acaba banvit ne kadar bayout ister kalan bütçe yeter mi?

Ve forumdaki sükunet bozulur,tartışmalar başlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun Dentmon kaliteli bir skorer ama yöneticelerin açıklamaları farklı bir isim düşündürdü ,beklentiyi büyüttü.Bu takımda roller nasıl dagıtalacak, sadece atarak nereye kadar gidebilecez merakla bekliyorum .

500k $ civarı kalmışsa direk Kenan a gidilmeli veya simmons a. Topa iyi baski yapan biri elzem artık bu takıma

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri