Furkan dillice nin oyuncu begendigine şahit olduk.Beklediğimize değdi top 8 adayı kadro kurduk şimdi sıra kombinelerimizi alıp takımı desteklemektedir.
Beklentiyi yükseltiyorsunuz, F4 hedefi bu oyuncuyla olmaz vs diyenlere eskiden yazmıştım 2.isimle farkı, Toney gelirse F4 adayı oluruz, 2.isim yani Dentmon gelirse de F8'e oynayan iyi bir takım oluruz demiştim ha siz Stephenson ve Crawford haberleri için diyosanız ona bir şey diyemem.
Evet insanlar öncelikle yönetici açıklamalarına, sonra da öncelikle Lance isminin olabileceği havasının yaratılmasına söyleniyor, ki haklılık payları var. Ha keza Crawford için de öyle. Gsbasket olarak oyuncu ile ilgilenmiyoruz diye açıklama yapıldı, ben ilk kez denk geldim. Beklenti çok büyüdü. Bunda bence senin çok payın yok. Dediklerin yine doğru çıktı sonuçta, Dentmonı kimse tahmin etmedi. Sene başında alsak herkes çok mutlu olurdu.Beklentiyi yükseltiyorsunuz, F4 hedefi bu oyuncuyla olmaz vs diyenlere eskiden yazmıştım 2.isimle farkı, Toney gelirse F4 adayı oluruz, 2.isim yani Dentmon gelirse de F8'e oynayan iyi bir takım oluruz demiştim ha siz Stephenson ve Crawford haberleri için diyosanız ona bir şey diyemem.
Hayırlı olsun, transfer dönemi başlarken çoğu kişinin istediği bir isimdi Dentmon, miktar da doğru, araya Kuban girince arttı biraz fiyatı, Toney ile arasında yaklaşık 500bin dolar fark olduğuna göre şubede para kalmalı yerli transferi veya olası sezon içi transferinde.