• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Taraftarın da takımı bu sezon ekstra desteklemesi lazım.Geçen sezon ki kadroya gelen güzel karşılıklar sonrası yatırımı CL yarışında önemli bir avantaj kazanacak kadar artırdılar.Bu sezon boş tribünlere başarı karşısında yada başarısızlık karşısında suskun taraftara oynarsak yönetim de ona göre şekil alır.Bu sezon tribünler biraz dolsun da CL çoşkusuyla seneye artık kupaya talip olalım.

Geçen sezon ki İtalya süper kupa finalinde geçen yıllın en iyi takımı olan İmoco'ya karşı Sylla'nın performansı.İmoco'yu dağıtmış lig de seneye bu formayla onu izlemek çok güzel olacak.Fenerliler şimdiden ne kadar korktuklarını attıkları lekelerden belli ediyor.Lukasik de rakip İmoco da oynuyor ikisi de 17 numaralı formayı giyiyor.

Sylla yanık yarattı diger tarafta; hep derim sen yatırım yap bu ülkede yanina her branşta kimse yaklaşamaz...

Orta transferini kim yapıyorsa helal olsun 0 haber çıktı. Bir tek yöneticiler kendi istiyoruz dediler diye gs orta arıyor haberleri var. Asla ismini hangi lig den olduğu falan kimse transferi ifşa edemedi. Bir tek Can Bedel biliyor muhtemelen bu hafta biter muhtemelen falan dedi çünkü ismi ne Türkiye de ne Yurt dışında hiçbir haber sayfası halla öğrenemedi.Baya güzel gizledi transferle ilgilenen kişi.

Orta transferini kim yapıyorsa helal olsun 0 haber çıktı. Bir tek yöneticiler kendi istiyoruz dediler diye gs orta arıyor haberleri var. Asla ismini hangi lig den olduğu falan kimse transferi ifşa edemedi. Bir tek Can Bedel biliyor muhtemelen bu hafta biter muhtemelen falan dedi çünkü ismi ne Türkiye de ne Yurt dışında hiçbir haber sayfası halla öğrenemedi.Baya güzel gizledi transferle ilgilenen kişi.
Bilen olsaydı yazardı zaten.

Hafta bitti ne Sylla açıklandı ne de yabancı orta oyuncu.

Sylla daha imzalanmadı diye biliyorum. Halla görüşmeler sürüyor. Orta içinde aynı şekilde. İkisi de daha imzamaladı ama ikisinde de sona yaklaşıldı bildiğim kadarıyla.

Bence hemen açıklanmıyacak zaten anlaşılsa bile en az 2 haftası var açıklanmasının diye düşünüyorum. Vnl bitince Türkiye’ye getirtirilip imza töreni düzenlenip öyle açıklayabilirler belki.Basit bir açıklama beklemiyorum Sylla için.

Bu transferde fenerlileri biraz kudurtu aslında. 2 yıldır Arina ve Ana yedeği olarak Frantti alalım güzel yedekler diye yazıyorlardı hep. 2 senedir Frantti isteyen taraftar bize gelince çöp demeye başladılar.Lukasik Frantti Sylla İlkin voleybol tarhinin gördüğü en iyi smaçör hatlarından biri oldu.

En önemlisi çok çok uzun zaman sonra geniş rotasyonlu bir kadromuz var. Biri düştüğü an forması gider Sylla İlkin maç içinde en ufak düşsün kenarda Lukasik Frantti gibi silahların var. Bongaerts paslarda biraz aksasın kenar da Naz gibi bir el var.Pç de Alexia biraz top öldürememeye başlasın maç içinde direkt oyuna sokabileceğim Groblena var. Orta da Yasemin gelecek yabancı biraz düşsün kenarda bekleyen Ayçin gibi bir kozun var. Tek libero da Eylül düşse de oynamak zorunda gibi yedeği İremnur altyapı oyuncumuz ama Eylül de geçen seneyi kusursuz bir şekilde yedeğinin hiç oyuna girmesi gerekmeden bitirdi zaten. Bihteri Balkan Cup hariç saha da gördüğümü hatırlamıyorum bütün maçlarda as bir şekilde hiç soru işareti bırakmadan bitirdi.Geçen sezon rotasyon olmadığı için final elden kaçtı hatalardan ders çıkarılmış.

Güzelim kızı şaşı yapmışsınız. Kimse dikkat etmiyor mu bu detaylara? Yani anime çizgi filmlerle ya da Vakıfbank'ın yaptığı gibi tuhaf videolarla transferi açıklamayın ama en azından makul bir photoshop yapın. Frantti'nin sol gözünü eşek arısı soksa ancak böyle görünürdü.🫤

Ben hala bir libero transferi gerektiğini düşünüyorum. İrem Nur Özsoy hiç güven vermiyor bana.

🇮🇹Myriam Sylla, Milano'nun resmi websitesinde yayınlanan 2025-26 takım kadrosundan çıkarıldı

📍Sylla Şubat ayında sözleşme yenilemişti

📍Kulüpten henüz resmi bir açıklama yok ama bu hareket Sylla'nın takımdan ayrılacağı haberlerini doğruluyor.

( cr: @Volleyball_it )

🏐 ÖZEL | Galatasaray Daikin, yabancı orta oyuncu transferinde oyuncu taraflarıyla anlaşmaya vardı.

🔸 Galatasaray, oyuncunun kulübüyle prosedür işlemlerini tamamlamaya çalışıyor.

🔸 Smaçör takviyesi için de görüşmeler sürüyor.

🔗 @canbedell

Artık biri öğrenip haber yapsın şu ismi meraktan çatladı bütün taraftar.

Ne kadar doğru bilmiyorum gs voleybol'a yakın birisi transferi söyleyemeyeceğini ama Çinli bir oyuncu olduğunu.Aralık da geleceğini Aralığa kadar Timmerman ile oynayıp Aralıkta Timmerman'dan çıkılacağını duydum dedi.Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu dedikleri bana Yuan Yuan'ı canlandırdı eğer o gelirse bir Dannesi almış kadar oluruz.Ama dediğim gibi kafadan da atılmış olabilir sadece kulüp içinden birisiymiş sanırım o yüzden doğruluk ihtimali olabilir gibi geldi.

Bongaerts Naz
Alexia Groblena
Sylla Lukasik Frantti İlkin
YuanYuan Yasemin Ayçin Büşra
Eylül İremnur
Çok ayrı bir seviyeye çıktık. Eğer YuanYuan gelirse. Seneye hiç maceraya gerek yok bütün kadroyla uzatsınlar bir tek Groblena yerine elit çapraz çeksinler İremnur belki iyi iş yapar genç daha cidden sadece Groblena Egonu değişikliğine Cl de ve lig de kupa yarışına giriyoruz.

Geri