Beko Basketbol Ligi | 9.Hafta | Galatasaray LH 72 - Fenerbahçe Ülker 62

Zamanı gelecek bilgisayar başında değil o salonda seyredeceğim.Fakat şimdi o salonda değilim ve o salonda olan herkes bu akşam lütfen susmasın...oturmasın...Bu akşam onlara hakettikleri dersi verelim HAYDİ ASLANLAR!
 
bu maçta en çok güvendiğim hücum rıbaundlarında henuz etkin değiliz, almaya başladıgımız zaman daha rahat geçer mücadele..
 
2'nci periyottaki o gereksiz ve saçma alan savunmasına geçmeseydik, herşey daha kolay olacaktı.
Ama açık bir şekilde görülüyor ki, fener'i örseleyecek güce ve kaliteye sahibiz. sitemizdeki fener hayranları bu takımda ne buluyordu anlayabilmiş değildim, bu maçta onlar da ne anlamadığımı anlamışlardır umarım.
bireysel gayret ve şutlar dışında hiçbir şey yok takımda; ne bir asist, ne ikili oyun, ne pota altı organizasyonu...
bir takım ancak bu kadar abartılabilirdi zaten.
inşallah havaları sönecek bu maçtan sonra.
iyi savunma ve acele olmayan hücumlar rahat bir galibiyet getirecektir diye düşünüyorum. tabii saçmalamazsak... mağlubiyet gelirse, bu fener'in üstün oyunundan değil, bizim abesle iştigallerimizden kaynaklanacak.
 
Temiz bir galibiyet oldu. İlk periyod Arroyo'nun önderliğinde Macvan ve Cenk'in şutlarıyla farkı açtık.. 3. çeyrekte Ender kilidi iyi çözdü, 10'dan fazla sayı attı.. Son çeyrek de genelde 3 guard Arroyo, Ender ve Sinan ve 2 pivot Furkan ve Bonsu ile ikili oyundan çok sayı bulduk.. Hairston'ın bu maçta oynaması çok iyi oldu.. Ergin Hoca, Erceg'e 3-4 dk dayanabildi.. Macvan'ı da kazandık, geçen seneki havasını buldu denebilir..Göksenin'in bu maçta süre almaması mantıklıydı.. Son derece yararlı bir galibiyet oldu, bizi 3-4 ay götürür TOP16 maçları dahil..
 
Maçın özeti,İyi mücadele (Hele bir pozisyonda Malikin koşusu ve cizgiden topu çıkarışı.) Malik savunma olarak bizi bir kademe yukarıya çıkaracak,Hele birde şutları girerse!!!Ben bu gün bütün oyuncuları beyendim,herkes katkı verdi.(Erceg saymazsak ,o da çok az oynadı,Önmeli bir ribaunt aldı.)

Seyirci on numaraydı.
 
Furkan ve Bonsu'yu daha fazla kullanmamız gereken maçtı, yorulmadan-rahat kazanabilirdik.Erceg hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.Guardlar gününde olduğunda her maç böyle bitecektir, takım farketmeksizin.Böyle devam beyleerrrrr :)
 
Macvanı eleştiren arkadaslara şaşıyorum.Erceg ancak bench de macvanın terini siler havluyla,maça gelicek olursak heryerde her saniye mac elimizdeydi biz istersek bu ligde acık ara şampiyon oluruz.
 

Üst