• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

ilk maçımı 100-82 kazandım draft ettiğim oyun kurucu çok iyi çıktı

2'de 2 yaptım 2.maçımıda 68 - 89 kazandım 15 e yakın hucüm ribauntu versemde son periyotta işi bitirdim :)

Son saniye basketiyle yenildim 115-113 savunmaya artık önem vermenin zamanı geldi sanırım.

1 dolara oyuncu satıyorum gel abi gel :) .

arkadaşlar oyuncuları nasıl numaralandıracam

Mehmet Özcan' Alıntı:
arkadaşlar oyuncuları nasıl numaralandıracam
Onun için supporter alman lazım.Oda parayla :).

Yardıra yardıra gidiyorum ligde :) 2 de 2 yaptım ama son maç muhteşem çakmışım. 123-89 :)

Zorlu 2. lige 2 maçta 1 mağlubiyet 1 galibiyetle başladım. Kendi salonumdaki maçlarda az kayıp verirsem bu kümeden düşmem. Adamlarım da antrenmanla geliştikçe daha oturaklı takımım olacak :) Yarınki maçta ne yazık ki konferansın en zor takımıyla deplasmanda oynucam. Mağlubiyet süpriz olmaz ama kazanırsam ne ala ( :

Ya kaç antremanda bir oyuncunun yeteneği(zayıf,iyi güçlü gibi )artıyor?Tam 48 dk oynamış olsa? :P

ilk 2 maçta 2 galibiyet aldım kupa maçını da yendim bu dördüncü maç ve bitime 7 dk kala 30 sayı öndeyim her şey iyi gidiyor :)

Bugun öyle bir maç kazandım ki , ben susayım Emre kardeşim anlatsın :)

80-78 lik zor bir zafer.
Deplasmanda 2 galibiyet aldım, kendi sahamdaki maçı kaybetmiştim.

2-1 ile gidiyoruz.

Burak Barut' Alıntı:
Bugun öyle bir maç kazandım ki , ben susayım Emre kardeşim anlatsın

80-78 lik zor bir zafer.
Deplasmanda 2 galibiyet aldım, kendi sahamdaki maçı kaybetmiştim.

2-1 ile gidiyoruz.

Uzatmanın son saniyesinde rakip smacı kaçırınca kazandın Burakcım :) Ama çok güzel maçtı hakikaten.

Ben de 102-100 yendim rakibimi , bu sezon 4-0 la gidiyoruz bakalım :)

Bu sezon ligde 3 galibiyet,kupadada 1de1 ile gidiyorum takımın başına geçelinden beri hiç yenilmedim..Ve takımın ilk 5 i geçen sene finallerine göre tamamamen değişti takımın seviyesi ligin çok üstünde..Bu sene rahatça şampiyon olacağıma inanıyorum.. :P

yarın sezonun bence en önemli maçına çıkıyorum rakip 2.(ben1.yim şu anlık) ve deplasmanda ama rakip öyle transferler yapıyor ki ağzım açık kalıyor en son 500000e bir oyuncu aldı benim toplam oyuncu transferim 500000bini geçmez nerden buluyor parayı çok merak ediyorum 2 maçta hiç oynatmadığı oyuncuyu 300000e sattı yani kalitali görünüyorlar ama benim fark attığım takımı daha az farkla yendi yani umutluyum:)

Bu arada kafam çok karışık iki tane süper kısa forvetim var ama birini oynatamıyacam birini uzun forvette oynatmayı düşümdüm oda olmaz inşallah menajerim iyi bir performasn sergiliyerek ikisinide tam verimle kullanır benchime çok güveniyorum inşallah kazanırım

herkese başarılar....

bir de princeton hücum strajesisi nasıl bir şeydir? :)

teklif gönderdiğim oyunculara nerden bakabilirim ?

Maçımın başlamasına 15 dk kaldı inşallah kazanırım kazanırsam 2-2 olcak galibiyet ve mağlubiyetler

En büyük rakibimi deplasmanda yenerek 4-0 yaptım ama maç bir harıikaydı uzatmaya gitti maç son saniyelerde kaptığım iki topla maçı bitirdim yeni transferim iyiydi allah hiç bir youncuma sakatlık vermesin :)

Bende kazandım 3 galibiyet 1 mağlubiyetle yoluma devam ediyorum ligde.
Kupada da bir üst turdayım.

2 galibiyet 2 mağlubiyet aldım şimdiye kadar.Ama Türkiye Kupası'nda yoluma devam ediyorum.

Geri