• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BuzzerBeater (Basketbol Menajerliği)

Bu transfer piyasası ne böyle, tam kurtlar sofrası. Adamı birinden kurtarıyoruz peşinden başkası geliyor fiyatı artırıyor hemen :) Daha yeni kurulduk gariban takımız yapmayın böyle, nerede fair-play ruhu..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bu transfer piyasası ne böyle, tam kurtlar sofrası. Adamı birinden kurtarıyoruz peşinden başkası geliyor fiyatı artırıyor hemen :) Daha yeni kurulduk gariban takımız yapmayın böyle, nerede fair-play ruhu..

Bende playoff için transfer yapmaya çalışırken az çekmedim ondan :) Allahtan Burakında katkısıyla yaptık bir transfer de kurtardık playoffları :)

103 107 kazandım ve finaldeyim bu aradan finalde oynayagım takımın yanında ''f'' yazıyo ve tb yazıyo ne anlama geliyo oo bilen var mı

Mehmet Özcan' Alıntı:
103 107 kazandım ve finaldeyim bu aradan finalde oynayagım takımın yanında ''f'' yazıyo ve tb yazıyo ne anlama geliyo oo bilen var mı
Final maçları 3 maç üzerinden oluyor. 2sini alan şampiyon oluyor. Eğer ilk 2 maçta 1-1lik bir sonuç ortaya çıkarsa TB yani Tie Break denilen son bir maç daha oynanıyor.
Oyüzden fikstürde 3 maçın programı yazılmış. İlk 2yi aldığınız takdirde 3. maçı yani TB'yi oynamanıza gerek kalmıyor ve fikstürünüzden otomatik olarak o maç siliniyor.

Drafttan adamım ne zaman gelecek?Birde draftan gelecek adam nasıl belirleniyor?

Kadroda revizyona gidiyorum bende, potansiyeli yüksek genç oyuncular aldım ve daha drafttan gelecekler de olacak. Elimdeki bazı oyuncuları satıyorum, potansiyelleri çok yüksek değil ama özellikleri ve yetenekleri iyi olan.. Kelepir iyi oyuncu arayanlara önerebilirim bu isimleri :)

Bu arada Canberk, draft için soldaki menüden Oyun Kılavuzu'na gir önce. Açılan sayfanın sağ kısmında konular var alt alta sıralanmış, oradan Draft yazana tıklarsan draft sayfası açılır. Bu sayfada yer alan yazının üst kısmında "Draft Sonuçları" bağlantısı var cümlenin içinde, oraya tıklarsan draft yapabileceğin sayfaya girebilirsin..

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bu arada Canberk, draft için soldaki menüden Oyun Kılavuzu'na gir önce. Açılan sayfanın sağ kısmında konular var alt alta sıralanmış, oradan Draft yazana tıklarsan draft sayfası açılır. Bu sayfada yer alan yazının üst kısmında "Draft Sonuçları" bağlantısı var cümlenin içinde, oraya tıklarsan draft yapabileceğin sayfaya girebilirsin..

Sağol Ferhat abi ben oraya girdim 1.sıradaki adam gelecek dimi drafttan.

Şampiyon olursak para ödülü var mı :) :)

Canberk Işcan' Alıntı:
O kesin değil sanırım. Sen oradan sıralamayı ayarla, potansiyeli yüksek ve eğer antrenörler o oyuncuyu izlemişse aldığı harf notuna göre yüksek olanları ilk sıralara alıp kaydet. Öncelik puan tablosunda daha altta olan takımlara veriliyormuş; yani diyelimki sen beşincisin ve istediğin oyuncuyu altıncı sıradaki takım da istiyor, o zaman öncelikli olarak ona gider oyuncu. Fakat bu zincirleme bir olay olduğu için kesin konuşmak zor tabi, kimin hangi oyuncuyu ilk sıralara alacağını bilemeyiz. Draft sonuçları da lig finali yapıldıktan sonra açıklanıyormuş bu arada..

Canberk Işcan' Alıntı:

Canberk sorduğun soruların çoğunun cevabı sitede var ben senin için alıntı yapayım.Buyrun;

Draftın çalışma prensibi şu şekildedir: Sezon bitiminin hemen ardından 48 yeni oyuncu oluşturulur.Daha sonra ligdeki 16 takım playoff veya playout maçlarının hemen öncesindeki sıralamanın tersinden başlamak üzere 3 er oyuncu seçer. (Bu demek oluyor ki ligi sonuncu bitiren draftta ilk sıradan oyuncu seçer). Sıralamada galibiyet dereceleri eşitse averaja o da eşitse atılan sayıya bakılarak sıralama oluşturulur. Sıralama oluşturulduktan sonra takımlar kendi draft sırası gelince listesindeki en yüksek sıradaki oyuncuyu draft eder. Draft sezon sonu finaller ve şampiyonlar belli olduktan iki gün sonra yapılır.

burda şu ayrıntı gözden kaçmış sanırım. aynı kümede oynayan 2 oyuncudan örnek vermek gerekirse, A oyuncusu ile B oyuncusu listelerinin en başına aynı oyuncuyu koymuşsa ki bunun bilinmesi zor. (oyuncunun farklı maçlarda izlenilmesi örnek verilebilir) A ile B oyuncularının ligi bitirme sırasına bakılır ve en kötü sırada ligi bitiren o oyuncuyu alır. Yani A, ligi 5. sırada bitirmiş fakat B, ligi 15. sırada bitirmiş burda B kadrosuna oyuncuyu katar.Yani her listenin başına koyduğumuz oyuncuyu alacağımız diye bir şey yok. Daha önceden de bu işin şans olduğunu vurgulamıştım. Eğer ligi üst sıralarda bitirmişseniz sizin farkettiğiniz oyuncuların sizden daha aşağı sırada ligi bitiren oyuncular tarafından farkedilmemesi gerekiyor.Zaten draft sonuçları ortaya çıkınca kaçıncı tercihlerinizin sizlere geldiğini görebileceksiniz.

Umarım anlatabildim :)

Burak Akın' Alıntı:
Şampiyon olursak para ödülü var mı :) :)
evet para ödülü var :)

# 1.Lige Yükselme: $ 1 000 000

# 2.Lige Yükselme: $ 500 000

# 3.Lige Yükselme: $ 300 000

# 4.Lige Yükselme: $ 200 000

# 5.Lige Yükselme: $ 150 000

# Daha alt düzeydeki liglere yükselme: $ 150 000

Bugün finalin ilk macı oynanacak..Saha avantajı bende fakat çok çekişmeli geçecek..Heyecan var epey..

Tolga ve finalde oynayan tüm arkadaşlara başarılar dilerim..

Finale kaldı yarım saat.Ben dahil olmak üzere final oynayacak bütün arkadaşlara bol şans diliyorum :) :) :) İnşallah gelecek sezona bir üst ligde başlarız hepimiz :)

Erkin Aksoy' Alıntı:
Tolga ve finalde oynayan tüm arkadaşlara başarılar dilerim..

Teşekkürler Erkin..Ben de herkese basarılar dilerim,maclar baslamak üzere..Fakat ben şimdi V11.Ligindeyim,sampyion olursum IV.lige mi yükselecegim ?

44-36 gerideyim :) ilk yarı bitti.Normal sezonda 2 kez fark attıgım rakibim beni eziyor su ana kadar..

İlk yarıda 16 fark gerideyim deplasmanda. Bu maçı çevirebilir miyim bilmiyorum ama ikinci maçı kazanmam mecbur oldu.

1650000 param var ne yapacağımı bilmiyorum :D Şampiyonluk için iddalı bir takım kurmam lazım ancak bu işin başında çok zaman harcamak lazım sanırım : )

65-62 öne gectim 8 sayı geriden gelip son periyot oynanacak heyecan dorukta..

93-84 kazandık..1-0 öndeyiz.

Geri