EuroCup 2.Hafta | Ratiopharm Ulm 103-92 Galatasaray

Webster hem 4. çeyreğin hem de ilk uzatmanın sonlarında müthiş oynadı ve tekrar uzatmayı sağladı. Hoca Allah adını veriyorum bak alma şu Klobucar'ı oyuna maç bitene kadar.
 
Basketbol oynamayı da izlemeyi de çok severim ama maç sinir bozucu hale geldi. Ders çalışacaktım tüm gece maç oldu resmen. Bütün takım Klobucar'ı havaya sokmak için oynuyormuş gibi...
 
klouboucar , can korkmaz, ege arar , goksenın koksal , caner erdeniz ve erolcan cinko oyunda oldukları sürece takımı hep geriye itiyorlar ah şu parasızlığın gözü kör ol osun...
 
103-92 yenildik. İsmet Akpınar 26 sayı attı. Harbi gurbetci gurbetciyi diye boşa dememisler.

Çok top kaybı yapıyoruz. Bazı oyuncular oyuna girmediginde momentumu kolay rakibe teslim ediyoruz. Klobucar maalesef bunda başrol oynuyor. Yine de takım heyecanlandırıyor beni.
 
Abi markoyu oynattı bütün maç. Yapmayın yahu adamın zerre günahı yok şu maçta

Renktaş diğer çeyrekler bildiğin rölantide oynadı etliye sütlüye karışmadı. Maç ne zaman sıkıntıya girdi kendisi atmaya başladı. Kendisi iyi bir organizatör değil onu McCollum gibi 2 numarada oynatmak daha iyi olacaktır. Klobucar'ı gönderip Schilb tarzında pozisyon bilgisi yüksek bir adamı alıp onu da 1'e çekersek kısalarda sorun kalmaz.
 
Ağır olacak ama kusura bakmayın , bu Klobucar koçun manevi oğlu mudur? . Koç adına o kadar vazgeçilmez herhalde ki gözterdiği ''muazzam'' performastan dolayı uzatmada oyundan alıyor 20 saniye geçmeden oyuna tekrar sokuyor, inanılır gibi değil. Bu arada Webster'ın da Klobucar'dan aşağı kalır tarafı yok.
 
Son düzenleme:

Üst