• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Işıl lütfen içeriye daha çok top indirelim. daha çok potaya gidelim. dışardan her başarısız atış hem hakem hemde onların işlerini kolaylaştıracak

Baris beni yanlis anlama ama her oraya gidisinde ana avrat'a alismali mi. Biz etseydik basin yazardi. Ama onlar etti tik yok.

Artık küfürlere alışmalısın be kaptan. Küfüre de alışılır mı Barış diye sorarsan, alışılır be kaptan. Bu kör zihniyet böyle devam ettikçe küfürleri duymayacaksın, üstüne almayacaksın. Zaten onların karaktersiz olduğunu biliyoruz, sen takma kafana oyununu oyna. Haydi kaptan.

Baris beni yanlis anlama ama her oraya gidisinde ana avrat'a alismali mi. Biz etseydik basin yazardi. Ama onlar etti tik yok.
İşte bu yüzden be abla. Senin başındaki adam hiç bir halt yapmazsa, sen lobi falan oluşturamazsan, yumruğunu masaya vuramazsan yapacak bir şey yok. Biz engelleyebiliyor muyuz küfürleri? Maalesef. Yoksa küfür yemekten kim hoşnut olur ki? Onlar zaten kudurmuş it gibi saldırıyorlar oraya buraya. Hem biz hem de Işıl bu devran dönene kadar kulaklarımızı tıkamalıyız. Sonuçta hangimiz Işıl'a sövdüklerinde zevk alıyor? Benim orada anlatmak istediğim olay başkaydı, yoksa her sene küfür yiyelim gibi bir isteğim yok.

Yukarıda ki mesajım başka tarafaydı anlayacağın. ; )

Evet yine Işıl yüzünden yenildik değil mi? Birsel Işıl'ı ezdi. Işıl kaldıramadı bu baskıyı. Seneye bu takıma yabancı guard lazım.

ışıl'ın kalması lazım bence takımdan gidecek en son yerli oyunculardan biri oldugunu düşünüyorum.

Evet yine Işıl yüzünden yenildik değil mi? Birsel Işıl'ı ezdi. Işıl kaldıramadı bu baskıyı. Seneye bu takıma yabancı guard lazım.

Yabancı bir guard ya da Birsel alınması lazım. Işıl'ın tek olmaması lazım. Artık bu karşılaştırmalar da yapılmasın.

Ters anlam kullanmıştım ama yanlış anladınız sanırım.

Tamam zaaf’ım var edebi Galatasaray cümlelerine ama bu kadar da bağlama bizi kendine ve Galatasaray cümlelerine…

2 sene önce ve bu sene… Caferağa’da madalya alırken ki tavrın yok mu…

Kaptan kimdir? Binlerce kişi sadece düşünürken düşündüklerini icraat'a dökendir. Biz neden seni/takımını/Galatasaray'ı seviyoruz maçtan sonra bir kez daha gösterdin. Daha önce 45164 kez gösterdiğin gibi.

Bir kez daha içimi ısıttın. Galatasaraylılığımla ve seninle gurur duydum.

GS TV'ye verdiği röportaj on numara olmuş. Büyüksün kaptan.

Sözlerimizin tercümanı olmuş yine.

Aynı şartlarda karşı tarafın bir oyuncusu neler söylerdi, çok merak ediyorum açıkçası.

Büyük oyuncu böyle oluyor demek ki.

birsel 7 sayı 5 asist 2 ribo
ışıl 7 sayı 4 asist 2 ribo

nerde ezmişki birsel ışılı ilk maç dışında.. yedeği yok bide ışılın.. kesinlikle kalması lazım ışılın ama iyi bi guard takviyesi yapılmalı..

Erdoğan Bey, Melih ifade etmiş zaten ironi yaptığını...

Işıl Alben, şu asil duruşunun ardından sana söyleyecek söz bulamıyorum ben. Sene boyunca seni art niyetle eleştirenlere, git diyenlere aldırış etme lütfen. Zaten imzamda ifade ettiğin gibi; kupalara ambargo koymadan gitmek yok! Üzerindeki sarı-kırmızı ama Galatasaray armalı bir sarı kırımızı öyle yakışıyor ki sana...

Galatasaray kaptanı nasıl olunur,nasıl davranır.Işıl,bu sorunun tam karşılığı.Üzüntüsüne rağmen yaptığı yaptığı açıklama 10 numara olmuş.Düşünün bir insan yıllardır aynı yerde aynı topluluktan duymadığı küfür kalmıyor yine de bu mahluklara karşı bile karakterinden,duruşundan,terbiyesinden zerre kadar ödün vermiyor.Seramonide ki olay ise ayrı güzel.Işıl'a pişkin pişkin gülen o beyfendi emeğimizi çalıp sonra sadaka mı veriyorsunuz...

4 yıl önce bu takıma geldiğinde sen bizim minik aslanımızdın 4 yılda o kadar büyüdün ki Galatasaray Başkanının yapamadığını yaptın söylemen gereken ne varsa fazlasıyla söyledin. Seramonide başın o kadar dikti, o kadar büyüktün ki, onlar büyüklüğün karşısında ezildi, küçüldükçe küçüldü daha çok küfür etti. Onlar küfür ettikçe sen büyüdün.

Gazatelerde iki haber var alt alta;

Adnan Polat "Maçtan sonra bazı Fenerbahçeli dostlar, 'Başkan özür dileriz. Biz de böyle kazanıp şampiyon olmayı istemezdik' diyecek kadar centilmendiler"

Işıl Alben "Fenerbahçeli oyuncuları, bu şampiyonlukta onlara yardım eden, emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz. Biz Galatasaraylıyız, her zaman başımız dik"
"Artık yapabileceğimiz başka bir şey yok. Ancak bu sene bu tepkiyi vermeliyiz ki, ileride şampiyonluğumuza engel olunmasın. Ben ilk maçtan sonra da sahadaki emeğe saygı gösterilmesini istemiştim. Şampiyonluğumuza izin verilmedi. Geçtiğimiz senelerde de böyle şeyler olmuştu. Artık bu sene çok bariz yapıldı. Üzgünüz ama gururluyuz"

Bir sonra ki maçta daha çok küfür edileceğini bile bile Galatasaray'ın hakkını savunma çabaların camiada ki herkese örnek olsun. Sen yalaka bir insan değilsin gerçek Galatasaray'lı 3 kuruşluk çıkarı için kimseye minnet etmez, Galatasaray'ı ezdirmez.

Teşekkürler kaptan.

Şu iki açıklamayı yapandan hangisi başkan acaba? Bu kadar da olmaz artık!

helal olsun sana isil seni cok seviyorum

Geri