• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutay "Schilb şu ana kadar oynayacağı en büyük takımda oynayacak." sözünü biraz talihsiz buldum açıkçası. Galatasaray adı futbolda büyüktür. Basketbol için ne yazık ki bunu söyleyemeyiz. Ne gerekli yatırımlar yapılıyor, ne de şube gerekli önemi görüyor. Maalesef daha önce de saydığımız malum nedenlerden dolayı her istediğimiz oyuncuyu getiremeyiz ve bu yüzden belki Schilb'in bize ihtiyacı olduğundan daha çok bizim ona ihtiyacımız var.

Bence öyle... sizce öyle olmayabilir "en iyi organizasyon demedim" ,"tüm klüpler içersinde en büyük klüp de demedim" Şu ana kadar oynadığı en büyük klüp "'dedim söyleyebildim yani :)..tartışılmaz değil tabi ama yazının bütününe bakarsak zaten yazının ana konusu takımızın büyüklüğü değil Schilbin maliyeti ile ilgili öngörüm .Bu bağlamda ben de sizin her türlü yorum içersinde doğrudan ya da dolaylı olarak şube ile ilgili en ufak olumlu gözüken yorumu çekip alıp cevap verme konusundaki biraz "aşırı" bulduğum tavrınızı talihsiz buluyorum.

Oyuncunun Avrupada oynadığı zaten 4 takım var oturup konuşabiliriz hangileri bizden büyük takım ama konu başlığının dışına çıkmış oluruz."her istediğimiz oyuncuyu getiremeyiz" evet ama bu durumda bize her gelen oyuncuya bizim daha çok ihtiyacmız anlamına mı geliyor ? Bu da başka bir tartışma konusu ama yine tali bir tartısma konusu.

Her ne ise ben Schilbin maliyetinin bazı öngörülerden daha düşük olduğunu düşünüyorum benzer bir durum Green içinde gecerlı hali ile öngörülenden daha çok bütçemiz kaldığını düşünüyorum hepsi bu

Eyüp Yıldız ne diyor öyle ya...

Belki yönetimden ek çıkma yapılması rica edilmiştir olabilir yani, huertasa atlandığına göre bu ihtimali yüksek görüyorum çünkü açıkta olan pozisyonumuz var

Eyüp Yıldız
@eyupyildizz
<small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 11 dk.11 dakika önce</small>

Periscope'da söyledim burdanda yazayım! GS Huertas ile prensip anlaşmasına varmış bir aksilik olmazsa yarın imzalaması bekleniyor.

Huertas yarın imzalamazsa Eyüp Yıldız benim için bitmiştir :)

Şimdiye dek iyi niyetinden hiç şüphe duymamıştım, önceki tutmayan bilgilerini de hoş gördüm şahsen ama şimdi Huertas konusunda bu kadar kesin bir dil kullanıyorsan ya kaynağın çok sağlamdır ya da reklam peşindesin demektir.. İnsanları beklentiye sokmak çocuk oyuncağı değil. Bakalım..

Eyüp abi yanlış bilgi vermez ama imza atmadan inanmam ben açıkçası eyüp abi de söyledi zaten

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyüp abi yanlış bilgi vermez ama imza atmadan inanmam ben açıkçası eyüp abi de söyledi zaten

Bu "Eyüp Ağabey" kod adıyla bizim forumda da çok sevilen Eyüp Yıldız hakikaten de tatlı, samimi bi herife benziyor. Ve anladığım kadarıyla iyi de Galatasaray'lı. Ama haber kaynaklarının ne kadar sağlıklı olduğu konusunda şüpheliyim.

"Valla söylenenler doğruysa şube karışır, Ergin Ataman istifanin eşiğinde"

Bak yine hatırlayınca bi gülme tuttu. :D

PG: Huertas-Şafak
SG: Sinan-Göksenin
SF: Micov-Schilb
PF: Caleb-Ege-İzzet
C : Lasme-Holman

çok iyi olur. :)

Bu "Eyüp Ağabey" kod adıyla bizim forumda da çok sevilen Eyüp Yıldız hakikaten de tatlı, samimi bi herife benziyor. Ve anladığım kadarıyla iyi de Galatasaray'lı. Ama haber kaynaklarının ne kadar sağlıklı olduğu konusunda şüpheliyim.
En iyisi resmi açıklama ya da İ.şenol un haberi onun dışında beklentiye girmemek en iyisi.

PG: Huertas-Şafak
SG: Sinan-Göksenin
SF: Micov-Schilb
PF: Caleb-Ege-İzzet
C : Lasme-Holman

çok iyi olur. :)

Bana da böyle bir kadro olacakmış gibi geliyor Holman olamaya bilir gibi ama sanki bir şey daha eksik delici bir iki numara şart gibi

Valla Huertas'i alirsak cok guzel bi surpriz olur, pek ihtimal vermiyordum.

Gozler Ismail Senol'da :)

Gelirse Eurocup'ın favorisiyiz.Çingene pazarlığını bırakmak gerek.Bu iş uzarsa Kuban, Kazan, Armani devreye girebilir

Eyüp Yıldız â€￾@eyupyildizz <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 7 sa.7 saat önce</small>
Periscope'da söyledim burdanda yazayım!GS Huertas ile prensip anlaşmasına varmış bir aksilik olmazsa yarın imzalaması bekleniyor.

eğer Huertas haberi doğru ise harika bir hamle
tek eksik lasme nin yanına alınacak ikinci uzun.
bir de ersin, serhat ya da engin üçlüsünden birini alabilirsek
bomba gibi gireriz sezona

PG: Huertas-Şafak ( Engin )
SG: Sinan-Göksenin-Schilb
SF: Micov-( Serhat )
PF: Caleb-İzzet-(Ersin)
C : Lasme-( Bourousis )

BU KADRO ÇOK CAN YAKAR. PARANTEZ İÇİNDEKİLER ALTERNATİFLER :)

Valla daha 1 ay öncesine kadar haber aldım Ergin Hoca istifa etmek diyenleri alalım piste ??? Şahsen ben o zaman da demiştim Ergin Hoca bireylerin garantisini almasa o kadar gülmez adam ilk geldiği senedeki gibi gülücükler saçıyodu. Şahsen Eyüp abiyide tanımam ama jeter olmadığındada daha iyisi gelicek haberini verende kendisi Huertas olur yada olmaz ben bilmem ama bence olucak...

PG: Huertas-Şafak ( Engin )
SG: Sinan-Göksenin-Schilb
SF: Micov-( Serhat )
PF: Caleb-İzzet-(Ersin)
C : Lasme-( Bourousis )

BU KADRO ÇOK CAN YAKAR. PARANTEZ İÇİNDEKİLER ALTERNATİFLER :)

Güzel ve Eurocup favorisi yapar bu kadro. Şöyle bir düşünce benim içime daha çok siniyor ama açıkçası. 5 numarayı çift yabancıyla geçmek yerine 1 Türk uzun. Yabancı hakkımızı da combo guard bir oyuncuyla kapatsak daha değişik olabilir gibi açıkçası. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri